Hirdetés
- Garmin topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
-
aerosmith
őstag
válasz
ChrisDzsi95 #1494 üzenetére
-
sergibrian
csendes tag
válasz
ChrisDzsi95 #1494 üzenetére
Oh, OK. Végülis ő írta le a menetét is! Én úgyis kezdek beletörődni, hogy nem lesz soha OP2-m...
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
sergibrian #1493 üzenetére
Egyelőre aerosmith kollégáé
-
sergibrian
csendes tag
válasz
ChrisDzsi95 #1490 üzenetére
Na szóval akkor van egy szabad invite?
-
aerosmith
őstag
válasz
aerosmith #1488 üzenetére
Mégpedig így:
Van OnePlus accountod? Menj az 1es pontra.
Nincs OnePlus accountod? Lépj a 2esre és hagyd ki a 6os pontot.
FONTOS, ez az egész csak akkor működik ha még nem claimelted a meghívót!!!
1) Ha van már a Oneplus weboldalra accountod akkor lépj be és MIELŐTT claimelnéd a meghívót változtasd meg az email címedet egy bármilyen másikra pl. kreálj egy gmail accountot amit csak az átadásra használsz) vagy használd bármelyik másodlagos email címedet.
2) Hozz létre egy ÚJ oneplus weboldal accountot, ugyanazzal az email címmel amire megkaptad a meghívót.
3) az új accountra aktiváld a meghívót
4) az új accounton cseréld ki a saját email címedet arra, akinek át akarod adni a meghívót.
5) szólj akined át akarod adni a meghívót, hogy lépjen be az új accountra és kérjen egy jelszóemlékeztetőt, amit ő a saját email címére kap meg, amit te írtál be a weboldalon.
6) (CSAK HA AZ 1. PONTTAL KEZDTÉL) Lépj vissza a régi accountodra és állítsd vissza az email címedet a régi saját emailcímedre.(credit a Redditnek)
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
ChrisDzsi95 #1490 üzenetére
Átadható, én is így kaptam [link]
-
válasz
ChrisDzsi95 #1486 üzenetére
A "minap" elég tág, akkor az lehet, hogy már le is járt (24 óráig él).
-
Keneseij
tag
válasz
ChrisDzsi95 #1486 üzenetére
A meghívóban benne van az alján, de mostanában csak olyanokat osztanak ami nem átadható.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
Minap kaptam egy Two meghívót, ezt csak én tudom felhasználni?
-
Zozicsek
tag
válasz
ittakary #1482 üzenetére
Maileket írni kevesebb időt és energiát igényel mint fizikailag foglalkozni egy készülékkel, plusz ha meg tudják oldani úgy hogy ne kelljen elküldened a készüléket, megspórolnak neked egy hónapot telefon nélkül.
Tisztázzuk: ez ideális esetben úgy működne, hogy 1-2 nap alatt végig játsszuk, hogy kikapcs-bekapcs, ROM újra, miegyéb amitől talán megjavul (hátha, és akkor marad a telefon), aztán küldik az RMA-t, két héten belül csere, aminek a nagyobb fele a postázás.
Személyes tapasztalatból beszélek, amikor én voltam a sales és magyarországi support egy nemzetközi gyártó itthoni disztribútoránál tökegyedül... élmény volt. Nem írom le, hogy melyik cég, még a végén idetéved valaki.
De ekkora túlterhelés mellett válaszolni se tudnak, nem hogy kezdeni valamit a telefonnal.
Ismétlem, ez nem megbocsátható, csak érthető.
-
-
Zozicsek
tag
válasz
ittakary #1480 üzenetére
Valamiért az a benyomásom, hogy a teljes support szolgáltatást 2-3 ember csinálja az egész cégnél. Ami félelmetesen, nevetségesen kevés egy több százezres ügyfél hadseregre. Ezért aztán a support lassú lesz és nehézkes, egy-egy kérésnek napokig tart, míg egyáltalán eljut odáig, hogy valaki elolvassa, pláne, hogy kezdjen vele valamit.
Ettől persze az állapot nem megbocsátható, de próbáljunk türelmesek lenni.
-
KaoszTom
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Kaptam tegnap egy meghívót, ma fél órával a lejárat előtt akartam felhasználni, de azt írta, hogy már lejárt. Nyitottam nekik egy ticketet, kíváncsi vagyok mi lesz... -
Zozicsek
tag
válasz
vinpilu #1470 üzenetére
Zsír, köszi. (és szívesen
)
Az ujjlenyomat mellé mindig kell kód mint backup, és nem csak itt, amennyire én tudom. Ez nem gond.
Baroc: nálam a "Shipment information received" kódnevű státuszban van, tegnap hajnal háromnegyed öt óta, viszont Londonban. Reméljük hamarosan mozdul valamerre.
-
mgy
senior tag
aerosmith,
hát, látod!Tom,
hibátlan a hang, nálam konkrétan rákérdeztek a túloldalról, hogy mi történt a telefonommal, hogy megjavult a hangja. Előtte N4, N5 volt felváltva. -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Több tesztben is említették, hogy hívás közben a másik fél nem hallja túl jól a OP2 telefonról beszélőt. Ti tapasztaltátok ezt?
(Szerk.: Valamelyik tulaj közületek esetleg nem az Infoparkban dolgozik (Bp, XI, ker)?
Megnézném szívesen a telót)
-
mgy
senior tag
válasz
aerosmith #1472 üzenetére
Persze.
---
Leszedtem közben a fedőre belülről ragasztott fekete érintkezőt, mert randa folt derengett a vékony műanyag hátlapon. Az általa hozzáadott extráról meg köszönöm szépen lemondok.
Nekem is tetszik, vissza is raktam az amúgy kevésbé szimpi víztiszta tokot. És rendeltem még másszínű hátlapot. -
válasz
Zozicsek #1460 üzenetére
Működik szépen az exchange a gmaillel, még egyszer köszi a linkeket.
Feloldó okosság kell, csak azt nem tudom, hogy elég-e az ujjlenyomat, nekem pin is van mellette, ha nem működne az olvasó, akkor ne maradjak kint. Sőt, mintha az ujjlenyomat beállításánál is rémlene, hogy erőltették mellé a pin-t, addig nem is lehetett felvinni a mintákat (rég volt már, 3 hete, hogy beállítottam
).
Egyelőre azért nem szedtem le a boxert, párhuzamosan nézem, hogy kézre áll-e a gmail.
-
mgy
senior tag
Szerintem ne a dhl által ismert/torzított/átadott részletek alapján próbáljuk meg megítélni a céget!
---
A pár napja is beírt (leírt?) kemény tokom végképp megadta magát, gyakorlatilag két hét alatt teljesen tönkrement, letöredeztek a sarkai úgy, hogy semmilyen ütés, esés nem érte... Korábban is voltak már olcsó tokjaim, de ennyire szar még sosem.
Viszont megjött ma az olcsó, nem gyári hátlap. A csomagolása alapján amúgy gyári is lehetne, de az eladó nem hazudott, aszondta OEM. Igaz, ennek a csomagon már nyoma sincs.Lehet, hogy a négyszer ennyibe kerülő szebb, jobb anyagból van, de kétezerért ez tökéletes! Ami röhej, ma (épp jókor) ért ide egy olcsó fekete kemény tok is. 20 réteg bubis papírba betekerve, nagyobb csomagban, mint a vékony nejlonba beb.szott 130e forintos telefon.
-
sparks
senior tag
Ja, egyébként az a Clearance processing complete elvileg azt jelentené, hogy már lezárult az ügy és megy tovább. Lehet, hogy a lefizetett DHL-es emberük szabin volt és azért nem tudták ott, hogy a 0,1 eurós telefonok léteznek és simán mehetnek tovább vám és áfafizetés nélkül
-
Baroc
tag
Nektek mennyit állt ennél a lépésnél: Clearance processing complete at SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC
A DHL azt mondja, hogy a számlát 0.1€-ról állították ki, miközben a szállítmány egy telefon, így nem engedik át a vámon. Vajon lesz ezzel ekem valami problémám? Érdemes nyitni egy ticketet a Oneplus felé, vagy inkább várjak türelemmel, aztán majd lesz valami?
-
ha van valakinek ilyen accounttal együtt adott meghívója, nagyon megköszönném
-
Zozicsek
tag
válasz
balazs1011 #1455 üzenetére
E (szerintem 5.1 alatt is jó lesz)
-
balazs1011
aktív tag
Valakinek van ilyen opciója
ejlesztői beállítások (developer options) ?
-
válasz
Zozicsek #1426 üzenetére
és mgy, nekem 2.0.2-vel jött, nem volt gondom a home gombbal, meg úgy általában mással sem. Aztán tartottam a 2.1-től és frissítés után egyszer kétszer megbicsaklott a home gomb (nem oldott fel csak rezzent, tehát gondolom olvasás volt). Gondolkoztam, hogy frissítés után újra fel fogom vinni az ujjakat, de végül nem tettem, használtam tovább, aztán most megint jó.
Az új telefonok 2.0.3-mal jönnek, de mivel a 2.1 OTA rendesen beindult (vagy le is ment), a következő szállítmányok már ezzel érkezhetnek. Egyébként ez a 2.0.3 nem jelentkezett, hanem 2.0.2 után a 2.1 jött fel.
Ez az exchange támogatás pontosan mit takar? Még 2.0.2 alatt feldobtam a Boxer-t és simán jöttek, mentek a céges levelek.
-
bozont
veterán
Üdv
Látom már van pár embernek ilyen telója, a kérdésem hogy mik a tapasztalatok ezzel a 810-es chipsettel? Szokott túlmelegedni, vagy érezni mikor visszavesz a sebességből? Az új Sony Z5 telefonok egytől-egyik túlmelegednek, ami a használhatóság rovására megy. Itt mi a helyzet? -
válasz
hyperspace #1443 üzenetére
Irtam neki hol nezheti meg, nem valaszolt
-
Lehetseges szerintetek 2 meghivot egy accountra rakni?
Akar a trukkos modszerrel?
-
Newlocal
aktív tag
válasz
hyperspace #1437 üzenetére
Köszi
Lenne bárki aki BPen valahol egy központi, de mégis nyugis helyen megengedné, hogy megnézzem és kézbe vehessem a telót? Samsung S4ről váltanék, de még hezitálok a kamera és a méret miatt
-
Darth11
aktív tag
-
Newlocal
aktív tag
Tudja valaki, hogy élőben hol lehet megtapizni, megnézni az OPT-t?
-
sztala
csendes tag
Sziasztok,
Meghívója esetleg van valakinek? -
Oberthur
tag
Szerdán fizettem és már postázták is aznap!
Ma kaptam meg!
-
sparks
senior tag
Múlt hétfőn fizettem, szerdán lett postázva és ma ért ide (DHL Express)
Egyébként nekem a One után is nagyon bejön. Az ujjlenyomatos indítás szerintem hibátlan, nagyon gyors és eddig mindig működött
Ma megyek kártyákat cserélni nano-ra, nem akarom vágdosni őket.
Szerintem a fényerővel sincs probléma, sőt nekem a One mellé téve még jobban is látható.
GPS is nagyon pöpec így első blikkre, gyorsabb és több holdat talál, mint a One. -
sparks
senior tag
Nekem 3 perce hozta a DHL, most kapcsoltam be. Szép pufis csomagolásban jött, nem csak berakva egy zacsiba, hanem légpárnás védelem volt körülötte
Oxygen 2.0.3-mal érkezett és most tölti a 39 megás frissítést.
Közben kész is, már 2.1.0 lett (5.1.1)
-
mgy
senior tag
Mik a tapasztalataitok 2.1 frissítés óta?
Nekem az elején nem igazán volt gond a home gombbal, de úgy két hét elteltével, behülyült. Elég sokszor vacakolt. Aztán a 2.1 után semmi, 100%-ig hibamentesen megy.
Nálatok? -
szezoka
újonc
Sziasztok! Engem is érdekelne meghívó, ha van esetleg valakinek!
Előre is köszönöm!
-
aerosmith
őstag
Sziasztok ha valaki kapna meghívót amit nem akarna felhasználni kérem küldje nekem privátban, vennék sürgősen ilyen telót.
köszi.
-
-
Zozicsek
tag
válasz
vinpilu #1415 üzenetére
Ja, hogy a számla az csak itt van, és csak innen nyomtatható. Akkor viszont főleg remélem, hogy a számlázási címet át lehet írni, csak legyen hozzá support ticket, hogy visszakövethető legyen, mit és miért.
Én se félek attól komolyan, hogy ebből bármi gond lesz, csak szeretem, ha a dolgok pontosan el vannak vasalva
-
válasz
Zozicsek #1414 üzenetére
Oneplus oldalon a My orders menüben megnézheted a rendelésed. Sőt, itt találsz egy print receipt linket is. Ezt a "számlát" elszámolni nem tudod, akkor meg jó rajta a cég neve, címe is. Amennyiben garanciális problémád lenne, azt úgyis a Oneplus fiókodból intézed, ahol meg bármikor átírhatod mindkét címet.
-
Zozicsek
tag
Ez főleg ezért vicces. Na majd kiderül, hogy tényleg. Eddig a paypal-os számla érkezett meg, oneplus-os nem, a paypal számlán pedig csak shipping address van. OP-tól eddig csak order comfirmationt kaptam.
Az aggasztó a dologban, hogy a szállítási és a számlázási cím is a munkahelyemé, viszont magánszemélyként szeretném megvenni - nyilván. Engem annyira nem zavar, ha a számla a cég címére szól, az már inkább, ha a könyvelés bekanyarodik valami érdekes bónusz költséggel.ittakary: Hát hogy koncentrálntan dolgozni nem fogok tudni, az is k***aélet
-
mgy
senior tag
még fél napig vihető egy meghívó.
-
bob011
aktív tag
válasz
Nakivagyok #1411 üzenetére
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #1407 üzenetére
El is vittek.
-
bob011
aktív tag
Hol találok infót erről az átadós mókolásról, ha mégis átvennék nem átadható meghívót?
-
oxi1337
újonc
Az én rendelésem is az imént említett csomaggal jön, az időpontok is stimmelnek. Remélem tényleg nem lesz gond ezzel a (kiegyenlítő) VÁM dologgal illetve az áfát se akarják leverni.
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Kaptam meghivot nem atados fajta tehat trukkozos, 21 oraja van meg. Erdeklodni privatban.
-
Keneseij
tag
válasz
Nakivagyok #1402 üzenetére
Én átadhatót kaptam egy angliai ismerősömtől, de nekem a trükközős fajta jött.
-
Zozicsek
tag
Megrendelés leadva, shipment pending. Természetesen elrontottam a számlázási címet, vettem fel support ticketet, hogy írják át (volt már valakivel ilyen?). Valamiért az az érzésem, hogy a státusz minimum hétfőig nem fog változni (végtére is én sem dolgozom), de ettől még a várakozás elég idegesítő...
-
Nakivagyok
tag
Osztanak már átadható meghívókat azoknak akik már megvették a készüléket? Vagy még csak a trükközés van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest