- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
Win 10 tényleg nem könnyű tablet módban, állandóan félrenyom az ember valamit.
A helyhiány problémádat nem értem, minden tableten van SD kártya port... A multitask gondot sem értem, nekem is Lenovom van, tucat böngésző ablak nyitva + word/excel esetleg még photoshop és kezelhető egy atom z8350 el 4GB ram mellett, de 2GB verzióval sem volt gond. Az más kérdés hogy ilyenkor mikrolaggol ezerrel az atom, és van hogy eltelik 10 másodperc mire másik ablakot nyitsz.A topik viszont pont olyan hardverről szól, ami az eddigi atomok fogyasztásával már egy remélhetőleg corei proci szintjét hozza.
A win 10 vs. iOS nem igazán tartozik ide, főleg hogy te úgy érvelsz hogy régebbi hardvert vettél, ha PC fronton vezek régebbi hardvert szinte filléres olyankor a vétel."Ha iOS-OSX eszközöd van, szinkronizál mindent mindennel, WiFi jelszót automatikusan megosztja ésatöbbi."
Az szerintem nem biztonságos ha a Wifi jelszót automatikusan megosztja egy másik eszközzel, csak mert abba is beléptél a fiókoddal.
De a Win 10 is szinkronizál mindent mindennel, pl. elkezdtem egy youtube videot a tableten és a laptopon megynyitva az oldalt, ott folytatta ahol a tableten abbahagytam.
-
consono
nagyúr
válasz
Kurfürst #100 üzenetére
Tudom, hogy Apple, meg minden, de hívjuk már OneDrive-nak a OneDrive-ot, ne OneCloudnak... Ahogy olvasom neked sok bajod abból volt, hogy Yogád volt, nem csak a Win 10 volt a probléma. Ezt a tetheringet meg nem is értem, hogy mit akartál csinálni. Bekapcsolom a hotspotot az iphone-on és a wifi kapcsolatok között ott lesz, kapcsolódik simán. Miért kell ehhez BT?
Végül is mindegy, nem vagyunk egyformák, szerencsére van választási lehetőség, mindenki megtalálja a neki megfelelő platformot.
-
Gusztáv
addikt
Szerintem az MS nem épp a ipad ellenfelének szánta a Go-t. Oktatási szegmensben inkább a Google-al és a Chromebook-al megy a csatározás.
Az általad írt anomáliákat én nem tapasztaltam, OneDrive, wifi megosztás nekem mindig működött (WPs telefonnál még azt is tudta, hogy a gépről aktiváltad a telefon hotspot funkcióját). Jelszó, előzmények, aktív lapok szinkronizálása már Win10 és Android között is megy, windowsos gépek között meg már 1000 éve.
Persze mindenki máskép használja az eszközöket, én pl mindig a type cover-el használom a Surface-t, nagyon ritka hogy tabletként (max videózás, olvasás vagy jegyzetelés). Nekem a Go-ban az tetszik, hogy pici, így tényleg mobilis, viszont megtartották a Win10 Pro lehetőségét, és a TPM-et így akár vállalati környezetben is használható.
-
MasterMark
titán
A saját OneCloud rendszerével nem működik normálisan együtt, egy telefonról internet megosztást kínszenvedés összehozni.
Itt most mi nehéz egy internet megosztáson? Benyomom a megosztást telefonon, és magától csatlakozik rá a windows. Mi ezen kínszenvedés? OneCloud alatt mire gondolsz? Mi nem működik?
Kicsit túlreagálod a dolgot, nem tökéletesen alkalmatlan a Win 10 tablet használatra, csak nem annyira kiforrott mint egy iOS ez tény...
szerk.: Arról már nem is beszélve, hogy kevés tárhellyel veszel valamit, ami kevés a Windows-nak, azért az nem a Windows baja elsődlegesen.
-
Nyilván az Atom és a Go-ban lévő processzor sem elég mindenre.
Bár egy táblagéptől nem is szabadna elvárni, hogy minden feladattal, zökkenőmentesen elboldoguljon.
2-4 Watt fogyasztás mellett nem szabad csodát várni, aktív hűtés nélkül.A kijelző mérete okán és a Windows skálázási problémáit is beszámítva, az aktív pen nélkülözhetetlen társ.
Én notebook helyett használok táblagépet. Minden másra ott a desktop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air - 16 GB
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest