- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Szerintem az MS nem épp a ipad ellenfelének szánta a Go-t. Oktatási szegmensben inkább a Google-al és a Chromebook-al megy a csatározás.
Az általad írt anomáliákat én nem tapasztaltam, OneDrive, wifi megosztás nekem mindig működött (WPs telefonnál még azt is tudta, hogy a gépről aktiváltad a telefon hotspot funkcióját). Jelszó, előzmények, aktív lapok szinkronizálása már Win10 és Android között is megy, windowsos gépek között meg már 1000 éve.
Persze mindenki máskép használja az eszközöket, én pl mindig a type cover-el használom a Surface-t, nagyon ritka hogy tabletként (max videózás, olvasás vagy jegyzetelés). Nekem a Go-ban az tetszik, hogy pici, így tényleg mobilis, viszont megtartották a Win10 Pro lehetőségét, és a TPM-et így akár vállalati környezetben is használható.
-
Gusztáv
addikt
Nekem is volt Surface 2-m, nagyon szerettem, böngészésre, tartalom fogyasztásra, Office-ra tök jó volt. Csak az akku egyik pillanatról a másikra meghalt (vagy a táp, ki tudja).
Most egy 4 Pro-t használok, hasonló dolgokra, mondjuk SketchUp + render is simán megy rajta, ha épp szükséges.
Ha kijön a GO-ból az LTE verzió, akkor én valószínűleg beszerzek egyet hurcolós gépnek, mert a céges HP x2 1012-vel még mindig nem sikerült megbarátkoznom. -
Gusztáv
addikt
válasz
Hieronymus #26 üzenetére
Ez azért emberre válogatja. Visszagondolva, hogy az elmúlt 2 évben mennyit használtam a Surface 4 Pro-n a tollat, és simán meglennék nélküle. De a type cover az kihagyhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest