- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Kurfürst #100 üzenetére
Tudom, hogy Apple, meg minden, de hívjuk már OneDrive-nak a OneDrive-ot, ne OneCloudnak... Ahogy olvasom neked sok bajod abból volt, hogy Yogád volt, nem csak a Win 10 volt a probléma. Ezt a tetheringet meg nem is értem, hogy mit akartál csinálni. Bekapcsolom a hotspotot az iphone-on és a wifi kapcsolatok között ott lesz, kapcsolódik simán. Miért kell ehhez BT?
Végül is mindegy, nem vagyunk egyformák, szerencsére van választási lehetőség, mindenki megtalálja a neki megfelelő platformot.
-
consono
nagyúr
válasz
Hieronymus #92 üzenetére
-
consono
nagyúr
válasz
laposonly11 #83 üzenetére
Van ott 2MB L3 is, lehet, hogy az kompenzál... Nekem pont a nagy felbontás hiányzik, bár 10"-on a full HD is elég.
-
consono
nagyúr
válasz
moleculez #72 üzenetére
Én a másik oldalon (Windows) vagyok hasonló cipőben: a céges notebookot csak a meló miatt veszem elő, de 2-3 éve már 10"-es 2in1 Windowsos gép a fő masinám. Már a másodikat nyúzom, mindkettő Atomos volt, mindkettőhöz használok tollat is, nekem bejön ez a világ. Tetszik az iPad is, nem tagadom, főleg a Pro, de funkcionalitásban kevés nekem (pl. a 3d printert arra nem tudnám rádugni, de az R Studiót sem tudom megoldani). Tény, hogy lehetne optimalizálni a Windows 10 touch részét, ebben jobb volt a 8.1 (görgethető, horizontális start menü, az IE normálisan kézzel kezelhető volt, normális méretű gombokkal, stb.), de így is élhető, főleg tollal, a kisebb vezérlők miatt.
-
consono
nagyúr
Kíváncsi leszek, ez mennyi lesz az Alzán, mert erre lecserélném a Transformer Minimet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest