- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
moleculez #72 üzenetére
Én a másik oldalon (Windows) vagyok hasonló cipőben: a céges notebookot csak a meló miatt veszem elő, de 2-3 éve már 10"-es 2in1 Windowsos gép a fő masinám. Már a másodikat nyúzom, mindkettő Atomos volt, mindkettőhöz használok tollat is, nekem bejön ez a világ. Tetszik az iPad is, nem tagadom, főleg a Pro, de funkcionalitásban kevés nekem (pl. a 3d printert arra nem tudnám rádugni, de az R Studiót sem tudom megoldani). Tény, hogy lehetne optimalizálni a Windows 10 touch részét, ebben jobb volt a 8.1 (görgethető, horizontális start menü, az IE normálisan kézzel kezelhető volt, normális méretű gombokkal, stb.), de így is élhető, főleg tollal, a kisebb vezérlők miatt.
-
totgab02
junior tag
válasz
moleculez #57 üzenetére
10"-on azert eleg nehez elferni, ha komoly dologra hasznalja az ember, szamomra legalabbis meglehetosen kenylemetlen volna rajta huzamosabb ideig szovegszerkeszteni, tablazatkezelni akar, nem is beszelve a csoportos filmezesrol ahol jo par meterre elorebb szokott lenni az adott kijelzo, nem tudom ti hogy vagytoj ezzel. Na meg a billenytuzet 10 colon?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest