- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
veterán
válasz GoldhandRent #94 üzenetére
Teljesen igazad van.Fáj nekik az igazság mert csődközelben a htc,kutya nem veszi és ezt képtelenek elfogadni.
-
csubbaka
tag
Olyan szinten baromságokat irkálsz, hogy az már fájdalmas . Fogj kezet batai15-el és húzz innét a 3,14csába a Xiaomis fórumra trolkodni.
csubbaka felhasználónak 43 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
Integrale
veterán
Nem gondoltam volna, hogy a saját hülyeséged még meg is tudod magyarázni. Le a kalappal!
Azon kívül, hogy egymás mellé pakoltál telefonokat, éredemi mondanivalója nincs. Most komolyan arra lengeted a répát, hogy egy teljesen más kinézetű házon, szintén kerek a kamera?
Mert a Mi2 ezen az apróságon kívül még csak nem is hasonlít, a Mi3 és a One Max egymás mellé szerkesztésénél már fetrengtem a röhögéstől, a Redmi és szintén a One Max összeállításánál már mentőt hívtam.
Remélem az neked is feltűnt a nagy dátumozásban, hogy október előbb van mint december? (ráadásul november és február között 3 hónap van, nem egy év)Komoly látási problémáid lehetnek, ha szerinted az M8-ban és a Mi4-ben van közös vonás.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
Aktív témák
- iPhone 16 Pro - gyakorlatilag új - független, Apple garancia, fekete titán, doboz, számla
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Uj Akkuval, Kártyafüggetlen, Használt, 12 Hónap Garancia
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (005)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (016)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest