- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Az ok, az is van otthon
Silverstone LC-16M kuckóban
de pl, melóban letöltöm a filmet, hazamegyek, este elindítom, közben tölt a telefon a Ducifiún, Ok, a HTPC is kényelmes, de a telefon kevesebbet fogyaszt, a videó kimenet minősége ugyan olyan, egyedül talán a DTS ami hiányzik, de ezzel még talán meg tudok békélni, de lehet az is menne Miracast-al, de még nincs mivel lepróbáljam, de hamarosan ezt is orvosolni fogom...
-
weresgyufa
tag
Miracast ahhoz kellene, hogy ne kelljen magamat szívatnom a konvertálgatásokkal, csak hogy a PlayTo lássa a filmeket, hanem fogom összepárosítom az LG tv-mmel, majd elindítom a MoliPlayer Pro-t és megy az MKV is ahogy annak kéne, csak sajnos a gyári videólejátszó képtelen ezekkel megbirkózni, mert a codec-ért fizetni kéne, vagyis az egyetlen használható Filmlejátszó alkalmazás használhatatlan DLNA tekintetben... vagy eleve jó lenne ha DLNA-n lenne más app is nem csak a PlayTo ami nem a legjobb, de legalább van...
-
Elementh
aktív tag
Nem tudom, mennyi az ára, csak azt, hogy mikor vettem, akkor 2x többért hozhattam volna el a 8x-et. Minek kellett volna javítani, hisz másfél év alatt nem volt semmi baja az os-nak, vagy te milyen hibákkal találkoztál? 3x indult újra ennyi idő alatt, remélem ennél többet másik telefon se fog ennyi idő alatt..
-
weresgyufa
tag
Persze, ebben egyet értek, nem is mondanám, hogy ugyan úgy fut minden az 520-on mint a 930-on, vicces lenne, de a maga kicsinyes hardverkörnyezetében fürgébb mint bármilyen hasonló droid. Nekem is elég a 920, a bajom az üzletpolitikával van, mert pl nem kaptuk és nem is fogjuk megkapni a Miracast-on alapuló képernyő kivetítést wifi-n, ami bosszant, mert a HW tudja, csak az üzleti érdek nem ezt kívánja... 630-on pl megy, de az óriási visszalépés lenne 920-ról, a 930/1520 pedig drágák még, szóval várni kell ha cserélni szeretném, mert kénytelenek leszünk előbb utóbb, ugyanis ezekről idővel megszűnik a support, nem lesz több frissítés a debian red lesz talán az utolsó a régi a dual core modellekre.
-
Xaels
félisten
Az igazat megvalva nem tudom, hogy a 8X-nél pontosan hogy működik, de az M7 a Beats profil aktiválása nélkül is odaveri normális fejessel bármelyik Lumiát minőségben. Én meg olyan vagyok, hogy többet hallgatok zenét mint fotózok és amire kell arra az M7 is tökéletes volt. Most az N5 sem tud 16:9-ben csak 6MP-t, az is bőven elég.
-
Skorpio.59
aktív tag
Csak neked és csak most.Azon szerencsések közé tartozom,akik mindkét os-t használják.Az egyiket egy lumia 930_on,a másikat egy m8_on...A hsz. nem csak neked,hanem azoknak is szól aki folyton fikáznak valamit a másik rendszerén,vagy telefonján..most verte nálam ki a biztit a dolog...ha ez sértő volt számodra akkor elnézést kérek..ez nem személy ellen irányult...az m8 egy kitűnő ''hardwer'' a win.8.1 pedig egy olyan sw amin még van mit csiszolni és ezt nem csak én mondom...pusztán ennyit szerettem volna mondani,Remélem ebben semmi kivetni valót nem találsz /sem te sem pedig más/...attól még tiszta szívből drukkolok az m-8 nak,hogy sikeres legyen ezen a fronton is......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest