Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Воланд

    titán

    válasz zsamiatt #45043 üzenetére

    "napi wp8.1 fikazas, valami volt mar, valami nem, de most ezt leirom, aztan delutan megy vissza a black.

    most az appokat nem irom (annyit hozzafuzok ehhez, hogy tok jo, hogy a fejlesztok mennyi plusz dolgot kaptak, de honapokat kell meg varni, hogy ennek valami kezzelfoghato eredmenye is legyen), meg azokat a beallitasokat, amiket nem kell hasznalnom, de:

    - allandoan latszo allapotsav? mi a tokomnek? nem erdekel a terero, nem erdekel, hogy wifi-n vagyok, vagy mobilhalozaton, nem erdekel az ido. ha erdekel, akkor majd odabokok fentre es megnezem
    - nincs adatkapcsolat az action centerben. lol
    - hubok szetbarmolasa. photo egy hanyas, people szinten.
    - games hubbol kikerultek a jatekok az app listbe. normalis? ezt ki a tokom hagyta jova?
    - kurzorkezeles. koszi, ez igy ***** gaz. irok egy hosszu mondatot fektetett nezetben es nem tudom odahuzni a kurzort elsore, ahova akarom? vagy menjek a mondat vegere es onnan kezdjem el huzni, vagy bokdossek bele a szavakba?
    - levelhez nem lehet csatolni dokumentumot, csak kepet. loool. nem, az office share nem megoldas, mert nem tudok tobb lokalis dokumentumot csatolni egy levelhez. es ehhez kapcsolodik, hogy az office sem fejlodott semmit.
    - settings menu nevetseges
    - quiet hours igy nevetseges, mert nekem egy adott kontaktnal kellene az fb, viber es whatsapp is, nem csak a hivas es sms
    - messeging hub, csak sms-t kezel. majd a wp9-re beteszik a tobbi appot oda.... thx
    - ez a kulonallo hangero kezeles meg ugy szar, ahogy van. nincs azonnali nemitas (es meg az action centerbe sem tudom betenni), a hivas+ertesitesek csak 10-es skalan allithato.

    de ami a leginkabb kivagta a biztositekot tegnap az az action center es az ertesitesek kezelese, pontosabban inkabb nem kezelese. vegyunk egy egyszeru peldat: sms. szeretnem, hogy legyen banner es hang, plusz ki van teve a lock screen-re. DE nem szeretnem, hogy bekeruljon az action centerbe, mert ott csak azokat akarom latni, amik kevesbe fontosak (vagy el lehet ezt kepzelni forditva is, a fontos dolgok az action centerbe, a kevesbe fontosak meg maradnak bannernek es hanggal valo ertesitesnek). ezt meg lehet oldani? nem. ha kikapcsolom azt, hogy latszodjon az action centerben akkor mi tortenik? nincs ertesites. se hang, se banner. csak a csempen megjelenik egy szam, meg a lock screen-en ha be van allitva. ezt megis ki talalta ki es ki hagyta jova? nem lehet kikerulni az action centert! ha egy nap 40 kulonbozo alkalmazas kuld push ertesitest, akkor 40+x ertesites lesz az action centerben es nem lehet ezt szabalyozni. ez nevetseges es nem tudom eldonteni, hogy ez szandekos, bug vagy meg nincs kesz ez sem.

    az egesz rendszerrol sut, hogy xy funkcio miatt sirtak a userek evek ota es azt minden gondolkodas nelkul beledobaltak az os-be. en elhiszem, sot tudom, hogy fejlesztoi szempontbol milyen jo lett a rendszer, de felhasznaloi szempontbol (regi wp-skent) csak azt tudom mondani hogy atgondolatlan, logikatlan megoldasokkal van tele. a szaksajto meg el van foglalva a cortanaval, a harom oszlopos fokepernyovel, meg a hatterkeppel es szinte eszre sem veszik, hogy mar megint mennyi mindent cseszett el az ms. ez betanak elmegy, de nem olyan rendszernek, ami egy honap mulva megjelenik. megint az latszodik, mint win8 eseten, hogy vagy nem volt control csoport, vagy volt, csak eppen nem foglalkoztak a kapott eredmenyekkel. es nem, nem akarom hallani, hogy majd gdr1-2-3, wp9, majd jovore, meg majd ha kesz lesznek az uj appok, ha egyszer most az alap rendszer ugy hasznalhatatlan, ahogy van.
    "

    ezt meg aprilisban irtam. ugrott is a ho vegi bonusz. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Új hozzászólás Aktív témák