- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nálunk csak Lumia800 volt páromnak, de ott inkább csak a Nokia név volt a lényeg. Összességében én utáltam, párom elvolt vele.
Havernak van 8S-e, nagyon olcsón megkapta előfizu mellé, de nem én mondtam, hogy azt vegye.Nem sűrűn forgatom, nem nagy durranás és azon szerintem 1-2 extra szoftver sem segített volna.
-
Xaels
félisten
Persze aki nem használt ilyen telefont az mindig leragad a c.Hifinél... Akkor szépen nézz meg egy One tesztet meg egy 930-at a gsmarenan és meglátod, hogy nem dísz az az erősítő. Persze gyári headsettel vagy olcsó Sennheiserrel minden ugyanolyan szarul szól...
(#171) weresgyufa: attól, hogy egyesek rosszul használnak valamit attól még nem feltétlenül lesz valami rossz. Nekem semmi baja nem volt az M7-nek, persze nem mondom, hogy nem lehet hibás darabot kifogni, de hiányzik a normális hangszóró mert az N5-öt nem lehet meghallani motorozás közben például. Én sokszor néztem rajta filmet amikor tartalékban ültem.
-
Xaels
félisten
Az igazat megvalva nem tudom, hogy a 8X-nél pontosan hogy működik, de az M7 a Beats profil aktiválása nélkül is odaveri normális fejessel bármelyik Lumiát minőségben. Én meg olyan vagyok, hogy többet hallgatok zenét mint fotózok és amire kell arra az M7 is tökéletes volt. Most az N5 sem tud 16:9-ben csak 6MP-t, az is bőven elég.
-
Xaels
félisten
A Navit kihúzhatod.
Legyen kamera +1 a Nokiának
De akkor vegyük az audio részt amiben meg a Nokiák förtelmesen szarok WP fronton. Ott +1 a HTC-nek.
Design szubjektív
Az ár meg majd kiderül. Egyelőre nem hiszem, hogy a Verizonnál annyival drágább lenne az M8FW.A telefon egyébként teljesen megegyezik az Androidos verzióval, ebből lehet később hasonló "legenda" mint a HD2-ből anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújul a Facebook mobilalkalmazása
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest