- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Elég régóta tolom a WP vonalat, plusz a szűk családban is akadt a saját HD7-emen kívül Mozart és Trophy is, majd a HD7 utódja egy 8X lett, így szinte minden megvan a HTC WP-s aktivitásáról.
Alapvetően ha adtak volna olyan szoftveres támogatást, mint amit a Nokia rakott a WP mögé (oké, félig-meddig MS pénzen, de a lényegen nem változtat), akkor most simán lehet, hogy a HTC állhatna két lábon. Nekem se véletlenül lett a 8X után 930-am, egyszerűen a minimumon túl semmit nem tett a HTC a WP8-as készülékek sikerességéért, kíváncsi leszek ehhez tartják-e magukat a továbbiakban is, vagy dobnak valamit ami jelzi, hogy nem csak azért hozták ki az M8-at WP-vel, mert kötelező.
-
Dave™
nagyúr
Akkor valóban jobban jelen voltak, mint a 8.0-ás érában, de azért szerintem erős, hogy a HTC-n múlt a platform, max megvárták volna a Nokiát, akivel egyébként is jó kapcsolatot ápoltak Elop miatt. Meg kellene nézni miből mennyi fogyott, mert azért a Samsungokat vitték anno elég rendesen, és a "végére" befutott a Nokia is, amiből jó eséllyel a legtöbb fogyott, még a mai napig is elég sok WP7.X Lumia aktív. Ettől függetlenül nem látom az ellentmondást a korábban elhangzottakkal, nem a HTC-vel van gond, hanem a WP-s támogatásával, de akinek ez a kedvenc márkája, azt úgysem fogja ez érdekelni ugye.
Elementh: oké, tehát kellenek a frissítések meg a támogatás, mert ha az új rosszabb is, mint a régebbi, akkor jön a még újabb és remélhetőleg javítják a hibákat/átalakítják annyira, hogy jobb legyen - legalábbis hosszú távon szerintem ez szokott lenni a recept, nem hiszem, hogy sokan használnak 2.x Androidot, iOS4-et vagy WP7.5-öt.
-
Flind
senior tag
Számomra a bítsz csinnadratta hangszóró csak egy káva és árnövelő marketing bullshit. Annyit érne hogy mikor hívnak szebben szól a "csörr". Aki telefon hangszóróról akar zenét hallgatni vagy filmet nézni, annak csak gratulálni tudok. A beépített erősítőről pedig már előttem elmondták mennyit ér.
32 vagy 64 GB mellé nekem már nem kell SD. Most 32-es SD van a telefonomban, és elég.
A design lehet még másoknak pozitívum, de szerintem ez a telefon valami baromi ronda. Kamera megintcsak negatív.. -
weresgyufa
tag
Ez szép és jó, ezekből ami hiányfunkció pl a 930-ban az az SD kártya... Az erősítőnek és a beépített ctepeo hangszóróknak szerintem a humán szennyezett területeken örülnek igazán a komacsuk, mert bömbölhet séta közben a szuzi és dzsoli vagy a gusztiék... vagy esetleg még a fiatalok körében lehet motiválóü akik az udergroud zenéket csapatják séta közben, mert milyen menő már...
Ha minőség kell, akkor hallgatom magam a PurityPro-n FLAC-ban pl, ha meg akarom osztani arra ott a JBL MD-100...
Lehet én látom rosszul, de engem kifejezetten idegesít ha ilyen zseb-audiofilt látok, egyszer már megkínáltam az egyiket egy fülhallgatóval, a válasz: "így jobban szól" ja... na akkor szerinted kit érdekel ilyen körben a beépített erősítő?
Amúgy bejön a készülék, kameragombot hiányolom, nagyon is, ezt leszámítva érdekes lehet, M7-em volt az tetszett, igaz kb 3x volt benne cserélve az előlapi szuper sztereó hangszóró, mert recsegni kezdett, a headset aljzat kontakt hibás lett ha be volt dugva és olyanja volt simán felhívott akárkit, remélem M/W8-nál nincsenek ilyen gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Filmgyűjtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest