- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
weresgyufa #210 üzenetére
Aha, így már értem. Mondjuk nekem picit elvetemült dolognak tűnik telefonról videót küldeni a TV-re, de én már csak ilyen konzervatív vagyok
Egy jó HTPC-nek párja nincs...
-
enginev3.0
félisten
válasz
weresgyufa #185 üzenetére
Ennyi a szoftveres támogatottsága a wp-nek?
Ennél még a One is többet megkap, pedig az droid -
Dave™
nagyúr
válasz
weresgyufa #180 üzenetére
Bocsi, de ez azért nem igaz, érezhetően gyorsabbak WP-n is az erősebb hw-el szerelt telefonok, mindenhol. Az addig oké, hogy az 520 is elég folyamatos, jóval fürgébb, mint a Droid ugyanazon a hardveren, de azért a 920 jóval gyorsabb az appok megnyitásában is, mint az 520, az alkalmazásváltásról nem is beszélve (512MB/1GB). A 930 és a 1520 pedig még rátesznek egy lapáttal, és ugyan nem nagyságrendi a különbség, de gyorsabb. Az más kérdés, hogy nekem teljesen elég a 920 sebessége is, nem nagyon kell semmire sem várnom. De ettől még a WP-n is számít a hardver, és a gyorsabb SoC és több RAM itt is érezteti a hatását.
A részesedésről: nem voltak új modellek, a régiek pedig kifutottak, és mivel nem nagyon volt mit venni, ezért csökkentek az eladások. Elég egyszerű képlet. Most jönnek az új modellek, majd térjünk vissza rá fél év múlva, hogy mi a helyzet.
-
jozso1989
őstag
válasz
weresgyufa #171 üzenetére
A jó kis task killerek, meg cleanerek...
Jobb neked a WP.
-
Lacy6
senior tag
válasz
weresgyufa #177 üzenetére
Eleinte én is így voltam vele, hogy nem olyan lényeges az h hogy szól a hangszóró. De miután lecseréltem a One X-et M8-ra akkor tudatosult bennem, hogy ez fantasztikus tulajdonsága a telefonnak. Akár valakinek mutatsz egy filmelőzetest, saját videót, vagy csak az irodádba rádiónak használod, mert a külső hangszóróm meghalt. Hidd el rengeteg szituációt tudnék mondani, ahol hasznos funkció és jól jön.
Hibák meg mindenhol vannak. Az már érdekesebb dolog, hogy többször meghibásodott a készüléked. Ez bizony egy nagyon ritka eset az M7-nél, úgyhogy eléggé balszerencsés voltál ennyi.
-
spawn21
veterán
válasz
weresgyufa #171 üzenetére
Annyira érdekesek ezek a hibák. Nálam miért nem volt?
Az wmberek nem igen gondolkodnak még mindíg praktikusan, csak ész nélkûl. Ki momdta, hogy ah nagszórók arra vannak kitalalva, hogy a 8 kerben bömböltesd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ALIENWARE Area-51 R5
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest