- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
weresgyufa
tag
Az ok, az is van otthon
Silverstone LC-16M kuckóban
de pl, melóban letöltöm a filmet, hazamegyek, este elindítom, közben tölt a telefon a Ducifiún, Ok, a HTPC is kényelmes, de a telefon kevesebbet fogyaszt, a videó kimenet minősége ugyan olyan, egyedül talán a DTS ami hiányzik, de ezzel még talán meg tudok békélni, de lehet az is menne Miracast-al, de még nincs mivel lepróbáljam, de hamarosan ezt is orvosolni fogom...
-
Dave™
nagyúr
válasz
weresgyufa #210 üzenetére
Aha, így már értem. Mondjuk nekem picit elvetemült dolognak tűnik telefonról videót küldeni a TV-re, de én már csak ilyen konzervatív vagyok
Egy jó HTPC-nek párja nincs...
-
weresgyufa
tag
Miracast ahhoz kellene, hogy ne kelljen magamat szívatnom a konvertálgatásokkal, csak hogy a PlayTo lássa a filmeket, hanem fogom összepárosítom az LG tv-mmel, majd elindítom a MoliPlayer Pro-t és megy az MKV is ahogy annak kéne, csak sajnos a gyári videólejátszó képtelen ezekkel megbirkózni, mert a codec-ért fizetni kéne, vagyis az egyetlen használható Filmlejátszó alkalmazás használhatatlan DLNA tekintetben... vagy eleve jó lenne ha DLNA-n lenne más app is nem csak a PlayTo ami nem a legjobb, de legalább van...
-
legiaap
félisten
-
Xaels
félisten
Nálunk csak Lumia800 volt páromnak, de ott inkább csak a Nokia név volt a lényeg. Összességében én utáltam, párom elvolt vele.
Havernak van 8S-e, nagyon olcsón megkapta előfizu mellé, de nem én mondtam, hogy azt vegye.Nem sűrűn forgatom, nem nagy durranás és azon szerintem 1-2 extra szoftver sem segített volna.
-
btudos
nagyúr
Elég régóta tolom a WP vonalat, plusz a szűk családban is akadt a saját HD7-emen kívül Mozart és Trophy is, majd a HD7 utódja egy 8X lett, így szinte minden megvan a HTC WP-s aktivitásáról.
Alapvetően ha adtak volna olyan szoftveres támogatást, mint amit a Nokia rakott a WP mögé (oké, félig-meddig MS pénzen, de a lényegen nem változtat), akkor most simán lehet, hogy a HTC állhatna két lábon. Nekem se véletlenül lett a 8X után 930-am, egyszerűen a minimumon túl semmit nem tett a HTC a WP8-as készülékek sikerességéért, kíváncsi leszek ehhez tartják-e magukat a továbbiakban is, vagy dobnak valamit ami jelzi, hogy nem csak azért hozták ki az M8-at WP-vel, mert kötelező.
-
Dave™
nagyúr
Akkor valóban jobban jelen voltak, mint a 8.0-ás érában, de azért szerintem erős, hogy a HTC-n múlt a platform, max megvárták volna a Nokiát, akivel egyébként is jó kapcsolatot ápoltak Elop miatt. Meg kellene nézni miből mennyi fogyott, mert azért a Samsungokat vitték anno elég rendesen, és a "végére" befutott a Nokia is, amiből jó eséllyel a legtöbb fogyott, még a mai napig is elég sok WP7.X Lumia aktív. Ettől függetlenül nem látom az ellentmondást a korábban elhangzottakkal, nem a HTC-vel van gond, hanem a WP-s támogatásával, de akinek ez a kedvenc márkája, azt úgysem fogja ez érdekelni ugye.
Elementh: oké, tehát kellenek a frissítések meg a támogatás, mert ha az új rosszabb is, mint a régebbi, akkor jön a még újabb és remélhetőleg javítják a hibákat/átalakítják annyira, hogy jobb legyen - legalábbis hosszú távon szerintem ez szokott lenni a recept, nem hiszem, hogy sokan használnak 2.x Androidot, iOS4-et vagy WP7.5-öt.
-
btudos
nagyúr
válasz
enginev3.0 #193 üzenetére
Erről semmilyen hivatalos információ nincs, nem volt még szó arról, hogy kimaradnának a kisebb modellek a további frissítésekből.
-
Dave™
nagyúr
Már ne haragudj mit nem unok? Tényeket közlök. Arról nem tehetek, hogy téged sértenek a HTC-t negatív színben feltüntető dolgok. Elhiszem, hogy az Androidon hiperszuper, de hidd el, hogy WP-n eddig nem sokat tett le az asztalra, szóval nincs semmi ami miatt hasra kellene esni, sőt. Én elmondtam, hogy a 8S/8X alapján fenntartásokkal kell kezelni az M8 WP-s verzióját, erre letámadtatok, hogy az nem is úgy van. Pedig neked pl. gondolom nem sok rálátásod van a WP-s világra, csak az Androidos tapasztalataidból indulsz ki. Az pedig hidd el, hogy teljesen más világ, azzal foglalkozik a HTC. Szóval ne vedd személyes sértésnek, nem szabad elvakultan védeni semmit. Az Androidos Nokia X is egy kalap kaki, WP-n meg teljesen más élményt nyújt. Így kell kezelni a dolgot.
enginev3.0: egy felhasználó véleményét hallhattuk, nincs semmi hivatalos infó. A 1020 és a 1320 is dual core modellek, és azok jóval frissebbek, mint pl. az első szériás 920, szóval azért ne fogadjunk erre látatlanban. De ha így is lenne, akkor is sokkal több támogatást kaptak a Nokia modelljei, mint a HTC 8S/8X, ami nem bántás a HTC felé, hanem puszta tény. Személy szerint örülnék ha ez változna, mert legalább lenne több alternatíva. A smart coverek könnyen lehet, hogy pont a HTC miatt lettek támogatottak, szóval reménykedjünk.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Maranello74 fejezd be légy szíves a nem ideillő hozzászólások írását!
-
Dave™
nagyúr
válasz
Elementh #189 üzenetére
Így van, reális is, közel 2x annyi volt a 8X, 130-140 körül. Ettől még a 8S nem volt olcsó, főleg ahogy jöttek ki a Nokiák. Javítani mindig van mit, de nem csak erre szolgál a firmware update, mert a Nokiák kaptak új funkciókat is. A nincs semmi baja az OS-nek azért elég erős tézis, nem gondolod? Ennyi erővel semmilyen frissítést nem kell telepítened, hiszen jó az úgy, ahogy van. Most viszont sajnos a 8.1 update1-ből már kimarad a 8S, és a 8X-nél sem tudni, hogy mikorra lesz belőle valami.
-
Elementh
aktív tag
Nem tudom, mennyi az ára, csak azt, hogy mikor vettem, akkor 2x többért hozhattam volna el a 8x-et. Minek kellett volna javítani, hisz másfél év alatt nem volt semmi baja az os-nak, vagy te milyen hibákkal találkoztál? 3x indult újra ennyi idő alatt, remélem ennél többet másik telefon se fog ennyi idő alatt..
-
Dave™
nagyúr
válasz
enginev3.0 #187 üzenetére
Mert kihagytak 2 funkciót és azon kívül minden elérhető? Nos, igen, ennyi, két évvel a megjelenés után megkapják a harmadik firmware-t, illetve a 3 kisebb frissítés után egy nagyot, meg most az azutáni kisebbet is hamarosan és még szó sincs róla, hogy a vége felé közeledne a támogatás.
weresgyufa: és mihez kell annyira a Miracast? Mert van DLNA is, meg Photobeamer. Persze ezek nem egyenértékűek a Miracasttal, de nem érzem magam "bezárva" a telefonba.
-
enginev3.0
félisten
válasz
weresgyufa #185 üzenetére
Ennyi a szoftveres támogatottsága a wp-nek?
Ennél még a One is többet megkap, pedig az droid -
weresgyufa
tag
Persze, ebben egyet értek, nem is mondanám, hogy ugyan úgy fut minden az 520-on mint a 930-on, vicces lenne, de a maga kicsinyes hardverkörnyezetében fürgébb mint bármilyen hasonló droid. Nekem is elég a 920, a bajom az üzletpolitikával van, mert pl nem kaptuk és nem is fogjuk megkapni a Miracast-on alapuló képernyő kivetítést wifi-n, ami bosszant, mert a HW tudja, csak az üzleti érdek nem ezt kívánja... 630-on pl megy, de az óriási visszalépés lenne 920-ról, a 930/1520 pedig drágák még, szóval várni kell ha cserélni szeretném, mert kénytelenek leszünk előbb utóbb, ugyanis ezekről idővel megszűnik a support, nem lesz több frissítés a debian red lesz talán az utolsó a régi a dual core modellekre.
-
Dave™
nagyúr
válasz
weresgyufa #180 üzenetére
Bocsi, de ez azért nem igaz, érezhetően gyorsabbak WP-n is az erősebb hw-el szerelt telefonok, mindenhol. Az addig oké, hogy az 520 is elég folyamatos, jóval fürgébb, mint a Droid ugyanazon a hardveren, de azért a 920 jóval gyorsabb az appok megnyitásában is, mint az 520, az alkalmazásváltásról nem is beszélve (512MB/1GB). A 930 és a 1520 pedig még rátesznek egy lapáttal, és ugyan nem nagyságrendi a különbség, de gyorsabb. Az más kérdés, hogy nekem teljesen elég a 920 sebessége is, nem nagyon kell semmire sem várnom. De ettől még a WP-n is számít a hardver, és a gyorsabb SoC és több RAM itt is érezteti a hatását.
A részesedésről: nem voltak új modellek, a régiek pedig kifutottak, és mivel nem nagyon volt mit venni, ezért csökkentek az eladások. Elég egyszerű képlet. Most jönnek az új modellek, majd térjünk vissza rá fél év múlva, hogy mi a helyzet.
-
jozso1989
őstag
válasz
weresgyufa #171 üzenetére
A jó kis task killerek, meg cleanerek...
Jobb neked a WP.
-
weresgyufa
tag
Persze, ennyi, tulajdonképpen mindenkivel megesik az ilyen, csak engem bosszantott de nagyon, hogy többet volt szervizben mint nálam, el is adtam az utolsó javítás után.
Mondjuk most 920-at használok, de nem hiányzik a front speeker-es dolog... Az viszont tény, legalábbis szerintem, hogy ha az ember vesz egy Droidos készüléket akkor ne kössön sok kompromisszumot, vagy Nexus vagy valamelyik gyártó high end készüléke, ez esetben sok fejfájástól és macerától óvja meg magát, én így látom. Az meg az érem másik oldala hogy a WP soha nem használja ki a HW-t ezen a vason, csak játéknál, mert az összes többi dolog ugyan úgy fut mint akár az 520-on is, ennyiből előnyösebb alsó szegmensben egy WP mint egy Droid, az meg megint más kérdés hogy ez a platform meddig lesz életképes, mert ahogy az eladások mutatkoznak, nem hogy növekedne, de visszaesett a WP részesedése a tavalyihoz képest, örülnék neki ha ez változna, de olyan érzésem van hogy sajnos nem igazán fog, annyit nem hogy a platform versenyképes maradhasson -
Lomha 8V
addikt
Ez biztosan jóféle, remélem valaki leteszteli hamarosan.
-
Lacy6
senior tag
válasz
weresgyufa #177 üzenetére
Eleinte én is így voltam vele, hogy nem olyan lényeges az h hogy szól a hangszóró. De miután lecseréltem a One X-et M8-ra akkor tudatosult bennem, hogy ez fantasztikus tulajdonsága a telefonnak. Akár valakinek mutatsz egy filmelőzetest, saját videót, vagy csak az irodádba rádiónak használod, mert a külső hangszóróm meghalt. Hidd el rengeteg szituációt tudnék mondani, ahol hasznos funkció és jól jön.
Hibák meg mindenhol vannak. Az már érdekesebb dolog, hogy többször meghibásodott a készüléked. Ez bizony egy nagyon ritka eset az M7-nél, úgyhogy eléggé balszerencsés voltál ennyi.
-
weresgyufa
tag
A hibánál pedig kicsit rossz oldalról közelíted meg, nálam miért voltak? az engem nem vigasztal hogy másoknak jó, nekem nem volt jó, pedig nem cnc maró üzemben használtam
ők maguk vágnak fel ezzel a sales videóban 0:47-nélok jogos... valamivel el kell adni, de ezt mással nem is lehet
-
spawn21
veterán
válasz
weresgyufa #171 üzenetére
Annyira érdekesek ezek a hibák. Nálam miért nem volt?
Az wmberek nem igen gondolkodnak még mindíg praktikusan, csak ész nélkûl. Ki momdta, hogy ah nagszórók arra vannak kitalalva, hogy a 8 kerben bömböltesd? -
Dave™
nagyúr
Értettem, te meg olvasd el a gsmarena tesztjét a témában, és megérted mi a baj vele. A dedikált erősítő nélküli Samsung Ativ S sokkal jobb eredményeket kapott a méréseken, és alig jobb értékeket produkál, mint a Lumia 920, szóval ennyit ér az az erősítő. Mint mondtam, legalább hangos, ha aktiválva van a Beats. Ha nem érdekel akkor miért beszélsz róla? Már megint az a baj, hogy az Androidos tapasztalatokból indultok ki, aminek köze nincs a 8X-hez meg a WP-s dolgokhoz, ugye.
Xaels: megnéztem, az M8 valóban jó értékeket produkál, de a 8X ennek a közelében nem volt. Ezért mondom, hogy ne próbáljátok meg kitalálni mi milyen WP alatt, mert így nagyon sok a sötétben tapogatózás. Ha ugyanezt produkálja az M8 majd WP-vel is, akkor az korrekt lesz, de várjuk meg a méréseket. Így legalább lenne valami érdemi előnye a fém házon és az SD foglalaton kívül is.
-
Xaels
félisten
Persze aki nem használt ilyen telefont az mindig leragad a c.Hifinél... Akkor szépen nézz meg egy One tesztet meg egy 930-at a gsmarenan és meglátod, hogy nem dísz az az erősítő. Persze gyári headsettel vagy olcsó Sennheiserrel minden ugyanolyan szarul szól...
(#171) weresgyufa: attól, hogy egyesek rosszul használnak valamit attól még nem feltétlenül lesz valami rossz. Nekem semmi baja nem volt az M7-nek, persze nem mondom, hogy nem lehet hibás darabot kifogni, de hiányzik a normális hangszóró mert az N5-öt nem lehet meghallani motorozás közben például. Én sokszor néztem rajta filmet amikor tartalékban ültem.
-
Flind
senior tag
Számomra a bítsz csinnadratta hangszóró csak egy káva és árnövelő marketing bullshit. Annyit érne hogy mikor hívnak szebben szól a "csörr". Aki telefon hangszóróról akar zenét hallgatni vagy filmet nézni, annak csak gratulálni tudok. A beépített erősítőről pedig már előttem elmondták mennyit ér.
32 vagy 64 GB mellé nekem már nem kell SD. Most 32-es SD van a telefonomban, és elég.
A design lehet még másoknak pozitívum, de szerintem ez a telefon valami baromi ronda. Kamera megintcsak negatív.. -
weresgyufa
tag
Ez szép és jó, ezekből ami hiányfunkció pl a 930-ban az az SD kártya... Az erősítőnek és a beépített ctepeo hangszóróknak szerintem a humán szennyezett területeken örülnek igazán a komacsuk, mert bömbölhet séta közben a szuzi és dzsoli vagy a gusztiék... vagy esetleg még a fiatalok körében lehet motiválóü akik az udergroud zenéket csapatják séta közben, mert milyen menő már...
Ha minőség kell, akkor hallgatom magam a PurityPro-n FLAC-ban pl, ha meg akarom osztani arra ott a JBL MD-100...
Lehet én látom rosszul, de engem kifejezetten idegesít ha ilyen zseb-audiofilt látok, egyszer már megkínáltam az egyiket egy fülhallgatóval, a válasz: "így jobban szól" ja... na akkor szerinted kit érdekel ilyen körben a beépített erősítő?
Amúgy bejön a készülék, kameragombot hiányolom, nagyon is, ezt leszámítva érdekes lehet, M7-em volt az tetszett, igaz kb 3x volt benne cserélve az előlapi szuper sztereó hangszóró, mert recsegni kezdett, a headset aljzat kontakt hibás lett ha be volt dugva és olyanja volt simán felhívott akárkit, remélem M/W8-nál nincsenek ilyen gondok. -
Xaels
félisten
Az igazat megvalva nem tudom, hogy a 8X-nél pontosan hogy működik, de az M7 a Beats profil aktiválása nélkül is odaveri normális fejessel bármelyik Lumiát minőségben. Én meg olyan vagyok, hogy többet hallgatok zenét mint fotózok és amire kell arra az M7 is tökéletes volt. Most az N5 sem tud 16:9-ben csak 6MP-t, az is bőven elég.
-
Dave™
nagyúr
Részben ezért is vett szinte mindenki Nokiát HTC meg Samsung helyett WP fronton. Nem kell vele foglalkozni, csak akkor azon sem kell meglepődni, hogy ha a másik oldalon van hozzáadott érték, akkor azt választják az emberek. Amúgy nem más csempét kellett volna, hanem valamit, amivel több. A Nokia megoldotta a feladatot, elég megnézni a beállítások menüt, vagy a Nokiás áruházi szekciót, de hardver szinten is pakoltak nem kevés pluszt a telefonokba (Qi töltés, normális kamera, HAAC mikrofon, nagy érzékenységű LCD). A HTC (és a Samsung) meg magasról szart az egészre, kiadtak 2-2 telefont, aztán várták a csodát. Az Android pedig itt teljesen irreleváns, sem engem, sem a WP-s HTC-k potenciális vásárlóit nem érdekli, milyen a Sense felület. Ha WP-n szarik a támogatásra (és ide minden beletartozik), akkor az eladások is ehhez fognak passzolni.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Elementh #158 üzenetére
A 8S minden volt, csak olcsó nem. 60-70 körül mozgott (talán kifutóként volt olcsóbb), és azzal a tárhellyel... Meg nem csak az OS frissítésről van szó. A Nokiákhoz rendszeresen jönnek a firmware-ek is, új funkciókkal, javításokkal. HTC-re hány fw update-et kaptál? Aztán ott vannak a gyárti szoftverek. Hány értelmes HTC-s WP appot tudsz felsorolni?
-
Elementh
aktív tag
Nem értem ezeket a support szidásokat, nekem 8s volt és mindig jött a frissítés a Nokia előtt másfél hónappal. A 8.1 is felment dev módszerrel és jobban működött, mint Nokia telefonokon, nem merült jobban, stb.. Másfél évig volt támogatás, megnézném a hasonló árban mozgó telefonok vajon meddig kapnak ilyet. Nem vagyok elvakult-most egy LG f6ot használok - de elégedett voltam vele.
-
Ricardo
titán
A kijelző milyen védelmet kap? Ha minden változatlan elvileg GG3 kellene hogy legyen.
Ezért kérdezem. [link]
-
Pali1119
tag
válasz
Skorpio.59 #133 üzenetére
Ennek kb. semmi köze ahhoz, amire válaszoltál. A srác jelen esetben a Nokia mint (volt) gyártó a telefonhoz hozzáadott plusz funkcióiról beszélt, nem magáról a rendszerről, ami mind Nokián, mind a Htc-s wp-knél ugyanaz. Erre te belinkelsz egy, a rendszerről író hozzászólót. Hahó!
-
Flind
senior tag
Király, így az egyetlen pozitívumát is elvesztette a készülék, a droidok közötti jó optimalizációt. Félreértés ne essék, imádom a WP-t, de emellett így végképp semmit nem tudok felhozni. 930 megeszi (szvsz).
-
spawn21
veterán
válasz
Maranello74 #150 üzenetére
Nem igen értem az eslő pár mondtatot, de sebaj.
-
Maranello74
aktív tag
Köszönöm a bókot.
Igazi barátaim vannak nem kellenek a virtuális barátok, kapcsolatok. (meg a kiváncsiskodók sem).Bátorkodom javasolni az n82 helyett az n8-at.
Többet megettem és a múltkor elémkerült egy autó motorterében készült n8 fotó.
Hát mit ne mindjak, lenyűgöző még most is pedig nem nappali fényes.Afenti kép is n8-cal készült anno 2008 ból.
-
Pirosász
aktív tag
HTC WP8 a bátor embereknek.
[link]
Ativ S-t sem kell félteni.
[link]
Olyan fantasztikusan intézik a gyártók a WP8-cas telóikat(a Nokián kívül),mintha direkt csinálnák.Kíváncsi leszek az új generációra,meg az új WP-be belépőkre,de hogy nem én fogom kipróbálni az biztos.......de látom akadnak itt bátor emberek.
-
válasz
Plazmacucci #17 üzenetére
Igazad van..Csakis 930...Minőség.
-
spawn21
veterán
válasz
Maranello74 #144 üzenetére
Akkor már normális vagy. Rühellem a facebookot.
Tény, hogy Nokia a király a fotóban, mindíg is jó volt. A favoriton az n82. Épp olyat keresek bontatlanban
-
Dave™
nagyúr
Azért az SD kártya és az IPS szimpatikus pontok, de ez még nagyon kevés. Azt nem értem viszont, hogy ha itt nincs pár extra pixelsor az on screen gomboknak, akkor nem torul az arány a teljes képernyős appoknál? Vagy hogyan oldja ezt meg, be kell húzni alulról/oldalról, és a tartalmon jeleníti meg a három gombot?
-
Ati1979
veterán
válasz
Plazmacucci #17 üzenetére
+1
Főleg az ultrapixel kamera miatt.
-
Kékes525
félisten
Nekem Windowszal nem tetszik.
ak76 (#34): +1
-
Garada
őstag
Várható volt az érkezés.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #135 üzenetére
Csak nézd már meg az előzményt is, hogy mire sikerült válaszolnod, mert köze nincs hozzá. Arról volt szó, hogy a kamerán kívül mindenben a htc a jobb (WP-n), erre reflektáltam, hogy WP-n nem érdemes az Androidos HTC M8-ból kiindulni. Na ehhez semmi köze nem volt annak, amit belinkeltél.
-
Skorpio.59
aktív tag
Csak neked és csak most.Azon szerencsések közé tartozom,akik mindkét os-t használják.Az egyiket egy lumia 930_on,a másikat egy m8_on...A hsz. nem csak neked,hanem azoknak is szól aki folyton fikáznak valamit a másik rendszerén,vagy telefonján..most verte nálam ki a biztit a dolog...ha ez sértő volt számodra akkor elnézést kérek..ez nem személy ellen irányult...az m8 egy kitűnő ''hardwer'' a win.8.1 pedig egy olyan sw amin még van mit csiszolni és ezt nem csak én mondom...pusztán ennyit szerettem volna mondani,Remélem ebben semmi kivetni valót nem találsz /sem te sem pedig más/...attól még tiszta szívből drukkolok az m-8 nak,hogy sikeres legyen ezen a fronton is......
-
Dave™
nagyúr
válasz
Skorpio.59 #133 üzenetére
Szerintem te magad sem tudod ezzel mire válaszoltál, de sebaj. Azért ha rájössz elmagyarázhatnád.
-
Márko88
aktív tag
Nem lesz rossz de maradok droidnàl. Vàrom a One M9-est. S4ről arra fogok vàltani ès visszatèrek HTCre, persze ha normàlis kamera lesz benne. Ha nem, maradok Samsungnàl. One M9-es remèlem ugyanakkora lesz kb mint a mostani csak 5.3 kijelzővel.
-
Laurh
aktív tag
Szép lett ez a telefon ez nem kétség, a htc supportra leszek kíváncsi a wp vonalat mennyire fogja karban tartani, mert sajnos a 8x picit mintha el lett volna hanyagolva.
-
moleculez
veterán
Nagyon jó ez a teló. Csak a kamera... Amiatt esélytelen nálam. .meg virtuális gombok, meg mittomén. Szal nem nekem van kitalálva, de elismerem hogy jó teló. Aztán majd kíváncsi leszek hol jön elő a 801 előnye, vagy a 800 hátránya wp alatt.
-
Dave™
nagyúr
válasz
jozso1989 #125 üzenetére
Aha, a 8X és a 8S is remek példa, milyen szuper választás WP fronton a HTC. A Nokiánál azért van jópár olyan dolog, amiről nem is tudsz, hogy a telefon része/kapcsolódik hozzá, szóval látatlanban ne legyél ilyen biztos a dolgodban. A kamera csak egy dolog, van ott még egy rakat másik is.
-
jonnyjoker01
veterán
Úgy tűnik egyre híresebb a WP. Még a végén áttérek Androidról
-
chipesz
őstag
Elég fasza, tetszik a tv távirányítási lehetőség, meg a dotview case is. Ha megengedhetném magamnak akkor ez és a 930 között döntenék, a 930-nak a külleme mondjuk jobban tetszik. A kamera meg pont nem érdekel.
-
Воланд
titán
-
Cyberpunk
félisten
Vettek egy M8-at és húztak rá egy WP-t.
Hehe és még a kamera is maradt.
-
jozso1989
őstag
Gyakorlatilag meg ez HTC.
-
batai15
félisten
válasz
Armagedown #105 üzenetére
huh ez értelmes volt ..
-
Ádám16
addikt
En ertem, hogy világi HTC fan vagy de legalabb elismerhetned elvajultsag nelkul a készülék hiányait, esetleg hátrányait, es nem flegmaznal le Mindenkit, akinek ellenkezik a véleménye a tiédhez kepest.
ON: Nekem a 930 meg mindig bejön, es aki ismeri a HTC múltját a WP tekintetében, megfontolva vállalja be ezt a készülékét. (nem a készülékkel van a problema, hanem a gyártó hozzáállásával a rendszerhez. Nem sok energiát fektettek bele, pedig ott volt a 8x referenciakrszulekkent.)
Mindenesetre nagyon szivesen kipróbálnám, mert a droidos One nagyon megfogott élőben -
Armagedown
őstag
Nem igazán kelendőek a Htc mobiljai, ezzel a rendszerrel pedig bukta, senki sem fogja venni.
-
jozso1989
őstag
Láttam, hogy 99 dollár Verizonnál 2 éves hűséggel... annyira nevetségesek a külföldi árak. Komolyan felháborító.
Nálunk tuti lesz vagy 170k (a droidos csúcsok is ennyibe kerülnek).
-
Red Bull fan
aktív tag
Ide víííle.
-
Lacy6
senior tag
Végre egy értelmes készülék WP fronton is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest