- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Röviden ráerősítesz azon alsóbbrendű teremtmények véleményére akik nem cserélnek félévente gépet és nem kedvelik a Windows 8-at. Jól értem?
Nos:
1. A Windows 8 percekben mérhető megtapasztalása után lesz.rozni kifejezetten arra utal, hogy az illetőnek még annyi fingja sincs a témáról, mint nekem. Pedig nekem aztán sok közön nincs az informatikához...
Az egy dolog, hogy drasztikusan, marha módon vezették be az új felületet, de annak az apróságokon kívül az egyetlen baja csak az, hogy a 3rdparty cuccok nem használják ki és még a MS sem döntötte el tisztán, hogy hogy is akarja kiaknázni.2. Nem gondolom megvezetettebb embernek azokat, akik pár csicsa funkcióért megvásárolnak egy új operációs rendszert, mint azokat, akik pár csicsa effekt miatt évente 300-400k-t is kidobnak a gépükre, hogy az élen legyenek a 3dmark listán és 30 helyett 33fps-el futtassák a legújabb Crysist.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingatlanos topic!
- weiss: Pant* rant
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest