- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Imre921 és a többi Win8 hater:
A Win7 nagyon jó op.rendszer még ma is, de a Win8 több mérés alapján is gyorsab. Kész, történet vége. Hatékonabb, újabb, gyorsabb, jobb. Ha nem tetszik nem használod, de hülyeségeket nem kell beszélni. A játékok is jobban futnak rajta (igen, saját mérés). Mutatok nektek egy képet, és döntsétek el, hogy melyik Windows-ról van szó:
Na? Windows 7 -nek látszik nem? Hát pedig nagyon is Windows8
Félreértések elkerülése végett nem 3rd party programról van szó, nemes egyszerűséggel az UI -ért felelős fájlok a Win7 fájlaira lettek cserélve. Semmi mókolás nincs itt. Direkt megnyitottam a start menüt, odahúztam jobbra az egeret ahol lenne az a kinyílós menü, semmi "win8-asság" nincs benne.
Nem akarok megsérteni senkit, de nem kéne másokat dilettánsnak és hülyének hívni, ha nem szeretne átlagfelhasználó létére a biosban túrkálni, amikor te meg hülyeséget állítasz a Win8-ról, és nem vagy jól tájékozott sem.
Ettől függetlenül teljesen egyértelmű, hogy pénzéhes üzletpolitikáról beszélünk a Microsoft esetében a Windows-nál, és madzagon is rángatnak minket, de ez van. Ettől még a Win8 gyors, jó és tud pont úgy kinézni, mint a Win7.
-
Imre921
tag
Sajnos úgy hogy sokan 1100éves konfigokra pakolják fel és a rendszert szidják. Az is egy rakás sz*r, de sajnos sokan vannak olyanok manapság akiket marionettbábuként rángat 1-2 nagyvállalat mert sík hülyék ahhoz is hogy beállítsanak egy biost.
Manapság megfigyeltem hogy "anyagilag" kifizetődő pc javítással, szervizeléssel foglalkozni akár privátban is
Ellennék én a 8-al(ha nem az én gépem lenne és csak meg kéne nézni a sporthíreket
)
-
haddent
addikt
Javíts(atok) ki ha tévedek, de nekem az eddig hírek, leírások alapján az jött le, hogy a konzolok megjelenése után azért lesz egy kis idő PC -n is összeszedni magunkat, mivel a konzolt sem fogják egyből kihasználni teljesen a játékok, majd egy néhány hónap és cím után húzhatnak el, de remélhetőleg addigra jönnek az AMD APU, új DirectX API -k meg a többi...
Puma K Ha DX11 képes a kártyád, akkor DX11.2 képes is, csak a DX11.1 maradt ki, amit pl. én semmiképp nem hagynék ki, képes lennék csak a Battlefield 4 miatt venni egy ilyen kártyát.
-
Puma K
nagyúr
"Egyébként az nV ugyanezt csinálta a dx10.1 idején, csak akkor még lehetett mondani, hogy fölösleges azt támogatni, mert a konkurrencia (ATi) gyenge, és emiatt úgyis alig pár helyen használják."
Basszus ez eszembe sem jutott az NV-vel kapcsolatban azaz, hogy megtehetik azt, hogy várnak a DX támogatásokkal mert úgy is idő kell mire elterjednek.
Anno én is azért vettem HD 4850-et, mert hogy az DX10.1-gyes és mennyire időtálló lesz... aha... fél évig SE volt a gépemben és jött helyette a GTX275
A hírhez:
Annyira nem érzem egyáltalán a késztetést, hogy minden áron DX11.2 képes VGA kártyám legyen (a fent leírtak miatt is
)...
A GRID 2 meg csúnya...
-
TOM-202
senior tag
Eszem ágában sincs warezolni akár emiatt akár más okból de már kezdek belefáradni ebbe a profitorientált hozzáállásba a MS részéről. Szerintem simán évente megfejnék a tisztelt felhasználókat és aki nem fizet (annyit és olyan gyakran ahogy ők szeretnék) az elmehet a sunyiba és semmit nem kap.
Részemről a továbbiakban ami nem megy el egy FX8350+HD7970CF konfigon Win7x64 Ultimate (Sokat fizettem ám érte bő 1 éve!!!) arra fütyülök magasról és kimarad az életemből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Nintendo Switch 2
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest