- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megint a Windowszal kínlódtok... Értem, hogy a gémerek nagy többsége a DX12 miatt ezt használja, de ilyen problémás helyzetben lehetne valamilyen alternatív, nem Windowsos tesztrendszeretek, ami segítene egyértelműbbé tenni a helyzetet. - bár úgy nyilván nagyon nehéz dolgozni, ha kb. minden csak kölcsönben van ott nálatok egy rövid ideig.
Nyilván ismeritek, de elég meglesni a Phoronixos arc tesztjeit,
itt van a nálatok is használt Strange Brigade teszt Linux alatt: [link]
Itt meg a tavalyi Ryzen gaming tesztje: [link] -
gab1ka
senior tag
Ha tudatában vagytok hogy a tesztjeitek hibásak, ami által megtévesztő eredményt hoznak, akkor minek publikáljátok így a cikket? Persze ha fórumhozzászólásokban keletkező 1000 kritizáló komment is növeli ilyenkor az oldal látottsági mutatóját azt megértem. Okkal jönnek lassan minden ph-s teszt alatt a színvonalat megkérdőjelező hozzászólások.
-
huskydog17
addikt
"Nem megy gyorsabban, ha a májusi Windows frissítés van telepítve, és nem kapcsoljuk ki a biztonsági javításokat."
De igen, megy gyorsabban, ahogy azt te magad is leírtad (lásd lent) és rengeteg teszt is bizonyítja*.
#64: "Annyit kiderítettem, hogy eléggé komplex a probléma és pont beletenyereltünk. A májusi Windows 10 óta nagyon nagy lett a jelenetek közötti variancia. Tehát effektíve előfordulhat az, hogy ugyanabban a játékban egy pályán kifejezetten jó a teljesítmény, jól működik a proci, míg egy másikon kifejezetten rossz."
Akkor végtelenül, pofon egyszerű a megoldás: olyan pályát válasszatok a játékon belül, ami normálisan megy, például Ausztrália. Nem is értem, hogy miért pont az egy, nem jól működő pályát rakjátok a tesztbe és ráadásul az alapján méritek a fogyasztást! Ez nekem eléggé epic fail-nek tűnik.
*Korábban már linkeltem ,de akkor itt van még egyszer két jó mérés
[link]
[link]Semmi más dolgotok nincs, minthogy másik pályát választotok és meg van oldva az anomália (feltéve, ha a fenti állításod igaz).
-
Armagedown
őstag
A tesztek egy részét, ha nem is mindet, meg lehetett volna csinálni kikapcsolt Spectre és Meltdown javításokkal, esetleg egy régebbi Winx buildel is, szerintem az olvasók közül sokakat érdekel, hogy mennyit lassulnak az Intelek tőle.
-
ricsi99
addikt
Ha a csúcs procik sebességére ilyen hatással van a rendszer... mi van az átlag felhasználókkal?
Ha tennétek egy azonos órajelű i5 ös proccot a rendszer mellé /vagy letiltott HT ,az nem mutatná a difit?
Az sem lenne 100-as megoldás , de a kiadott finom kis javítások talán igy érzékelhetőbbé válnának.
Vagy hülyeséget irok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest