- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemszabad
tag
válasz
Dr. Akula #291 üzenetére
Nem fogják megérteni.
Quake 3-aztam, elég komoly szinten.
R_picmip: 5
Com_maxfps: 125
Enemymodel: green xaero
...meg még egyéb beállítás OSP-ben, amire már nem emlékszem, hisz akkor még én voltam gyerek, ma meg már gyereket nevelek. Az eredmény: egy full szintelen, effektek nélküli pálya (se torkolattűz, se lövedéknyomok a falon, se robbanás, csak egy rikító enemy a pályán). Baszhattam volna a csili-villi grafikát 40 fps-sel, ahol nem látom az ellenfelet a sok effekttől, aki egyébként is beleolvad a környezetbe (meg átugrani sem tudtam volna a red-ért a ZTN-en, pl..
A probléma összefoglalva: jólét-betegség. Túlságosan jól élünk, van idő ilyen fa**ságokkal foglalkozni, mint amiről itt megy a vita. Az embernek mindig kell egy pofon, hogy észhez térjen és minden a helyére kerüljön, mi fontos, mi nem.
Tényleg erre veritek a melleteket, kékek, hogy a dupla árba kerülő procitok 166 fps-t tol ott, ahol a piros 159-et?. Ne nevessetek, felnőtt emberek vagytok, vagy mi...
-
válasz
Dr. Akula #286 üzenetére
még folyamatosabb képet? soha nem fogok visszatérni 60 Hz-re, 144 minimum.. nem nem fanatizmus, hanem minőség....
Egy CPU teszt azt is megmutatja a jelenen kívül,mire lesz elég később.. Nem mindegy, hogy a most vásárolt CPU-d a mostani felsőházas GPU teljesítményét mondjuk megduplázó VGA val mit kezd majd akkor, vagy fejlesztened kell azt is... -
DraXoN
addikt
válasz
Dr. Akula #263 üzenetére
igazából nem is jó sok mindenre egy ilyen "low details" mérés, mert a különböző terheléseken máshol lehet a limit a cpu-n belül..
Könnyen lehet pl. hogy ha 100% közeli a cpu terhelés akkor más lesz a 2 cpu közti "maximális kimenet" amit ki tud préselni magából mint framerate ... lehet a 2 cpu közel beéri egymást, vagy akár a "low details" mellett lassabb cpu akár gyorsabb is lehet 100% közeli terhelésnél mint a másik (attól függően, hogy mi is van terhelve a cpu-n belül)..egyáltalán nem megbízható érték ez a low details eredmény, adott játékban, pillanatnyi állapotot mutat, de más részletességi beállítás mellett is megváltozhatnak ezen arányok..
-
Ragnar_
addikt
válasz
Dr. Akula #104 üzenetére
"Értem én, de azért nem kéne elszakadni a valós használattól, mert egy lowend beállításban nagyobb különbséget lehet kimutatni. Aki ilyet vesz, az nem arra kíváncsi hogy 320x200-ban mit tud."
Az már a userre van bízva, hogy a tesztek alapján hogyan dönt. Nyilván az lenne a legátfogóbb teszt, ha mondjuk 2080Ti-tól 2060-ig végigtesztelnék kategóriánként a procikat FHD-4K felbontáson, de előbbutóbb az derülne ki, hogy minél inkább megyünk teljesítményben 2080Ti-tól a 2060 felé, és felbontásban az FHD-től a 4K felé annál inkább mindegy, hogy milyen procival hajtjuk a játékot. (De a legbiztosabb, ha a legtöbbet játszott játékot vesszük alapul, mert sokszor egyegy engine jobban fut egyik vagy másik gyártó hardverén)
-
Ragnar_
addikt
válasz
Dr. Akula #79 üzenetére
Ugye QHD és 4K-nál már olyan max.2-5% eltérést mérnek átlagban szinte mindenhol 2080 Ti-al Az R7 és i9 között. Ha gyengébb VGA-val használod akkor még kevesebb lesz, mert azon a frlbontáson már VGA limit lesz. FHD-ben még elmehet játékfüggően átlagban 10%-ig is az FPS difi 2080Ti-al.
Íme, 2 % van a 9900k és a 3700x között QHD-ben. :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged