- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
-
_DiEGO_
őstag
Ez egy korábii screen már:
-
rgbpixel
újonc
Sziasztok! Huawei P20 Pro, 2 hete feltolt Android 10. Hibajelenség: ha a hívott számon további gombnyomásokkal lehet tovább menni, mert pl ügyfeles Automata Mancika azt mondja, számlareklamációhoz nyomd meg a 3-as gombot, nem történik semmi. Egyik számnál sem. 0-nál sem. Nem találtam másnál/máshol ilyen problémát, szakszervíznek lövése sincs... Valakinek van 5lete hogyan gyógyítható? Köszi!
-
Segal
veterán
válasz
dredjudge84 #29 üzenetére
Régi telefonjaimnál én is elkövettem azt a hibát hogy mindig telepítettem az újabbnál újabb romokat és ugyan egyre többet tudott (root után főzött romok) de az akksi idő is egyre rosszabb lett. Most Samsung S8+ telefonnál egy elég régi főzött romot használok (még a kezdeti android verziós) és a mai napig álom az akksiidőm
-
dredjudge84
őstag
én mondtam hogy a frissítés megöli az akku időt. nem a kilences Androiddal van itt a baj. Én azzal vettem most egy Honor 20 Pro készüléket, Elképesztő sokat bír az aksija az előző telefonjaimhoz képest. Üzem időben mindig akkor a legjobb a telefon amikor még az az Android főverzió van rajta amivel kiadták.
-
-
Ceree
senior tag
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Igen, errol volt szo a topicban is, de van vele furcsasag: euban joval magasabb a build szamnal jarunk (252), mint amit erre a kinai updatere irtak(219). Ettol meg nem kizart, hogy beesik meg hozzank is, de ezt en mar nem neveznem 'hagyomanyos' tamogatasi idoszaknak, az akkor volt, amig havonta jottek a patchek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
GuineaPigMan #24 üzenetére
Próbáld ki és nézd vissza a topikban a hsz-eim én sem értettem pontosan miért vett zuhanórepülést a töltöttségem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
GuineaPigMan #22 üzenetére
Kimondtad a lényeget. 4G. A 9 óta ha folyamatosan mobilhálózaton lóg nekem is lecincálja valami az akkut pedig nem látok semmilyen kóros fogyasztót. Volt is téma pár hete a topikjában, hogy ez mi lehet.
Leszoktam itthon a 4G-ről, inkább átcsatlakozgatok a routerek közt és megszűnt a hirtelen merülés.
-
GuineaPigMan
tag
Meglehetősen más a felhasználási módunk. Nálam BT, NFC folyamatosan be van kapcsolva, előbbi az okosóra miatt, utóbbi pedig, hogy szinte mindig mobilérintéssel fizetek, és meguntam a folyamatos be/ki kapcsolását. Továbbá folyamatosan 4G hálózaton van, mivel megbízhatóbb, mint az otthon WIFI és korlátlan.
Gyári SuperChargerrel töltöttem megjelenés óta (pár hete lett két éves a telefon), viszont sokan írták és én is észrevettem, hogy leginkább az Android 9 után esett be látványosan számomra is az üzemidő.
Ahogy lentebb a képen is látni, még van benne 28%, és még csak 3 óránál vagyok, és mind tudjuk, hogy a vége felé azért gyorsabban esnek azok a százalékok.
A felhasználás változó, van amikor az Instagram és a Messenger van a top 3-ban, vagy esetleg egy játék is becsúszik, de átlagosan olyan 3,5-4 óra szokott lenni a képernyőidő.
-
-
Ceree
senior tag
válasz
dredjudge84 #2 üzenetére
Dehogy jelenik, reg lejart a P10 frissitesi ciklusa, jo ideje mar biztonsagi frissites se jon ra. Utolso 2019.07.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
GuineaPigMan #14 üzenetére
Ezt még mindig nem tudom, hogy de mindegy.
Legfrissebb 9.1 és szerintem mindig a heavy userek sorát erősítettem eddig.
Háttérben fut a Messenger, Discord, az Instagramot azt Greenifyvel tiltatom ne zabáljon ha épp nem tekerem. GPS BT NFC ki ha nem kellenek és WiFi-n csüng, térerő nagyon stabil automatikus fényerő.
Jah igen mivel nekem mániám, hogy Quick,Dash,Super meg anyjakínyja charge tagadó vagyok mert szerintem gyilkolja az akkut (Honor 8 2db akku csere...) ezért egy mezei 5V 2A-es fejjel töltőm és egy évesen bőven túl a 400 cikluson még mindig tudja az 5 órát nem kevés játékkal is.
Ezért félek csak az SE-től, hogy ki fog e szolgálni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Essentials #12 üzenetére
Te meg miről beszélsz? Olyan ütemű évek óta a fejlődés(nem), hogy ezek 1-2 év alatt teljesen elavulnak/tak(nem). A HW meg alapvetően frissíti a termékeit(nem).
-
Essentials
aktív tag
A P20 széria és a "régi" jelző említés egy szövegkörnyezetben elég dermesztően hangzik. Mintha legitimálni akarná a gyártók ( tiszt. Kiv. ) botrányos szoftveres gondozási időszakait.
Come on, 2 éves csúcsmobilokról beszélünk. A Mate 10 2,5 éves...Természetszerű kellene hogy legyen h megkapják az idei androidot is.
-
A biztonsági frissítések legyenek rendben, a főverzió kb tökmind1... Persze, dícséretes, hogy ilyen sokáig foglalkoznak egy telefonnal, csak ne az legyen, hogy nesztek, itt egy egyész főverzió, aztán egy negyedév biztonsági folt után kampec.
-
Quqesz
nagyúr
+hír, hogy P30 szériára elindult az emui 10.1 frissítés!
-
Zé.
tag
válasz
dredjudge84 #2 üzenetére
Ez a tervezett elavulás... Dobja, vegyen újat!..
-
Juhaszatti
addikt
válasz
dredjudge84 #2 üzenetére
Szerencsére nekem ezzel jó tapasztalataim vannak. Általában változatlan üzemidő mellett gyorsult a rendszer, és olyan apróságok is javultak mint pl az ujjlenyomatolvasó megbízhatósága. Egy darabig factory reseteltem utána, de legutóbb már azt sem, és így is ugyanez a tapasztalat.
-
Zé.
tag
Egy normális design futna be hozzájuk, ne ez a PÚP! elől pedig a notch...
Ez jellemző egyébként általánosan is, tisztelet a kivételnek...
Számomra ez egy olyan izlésficam, hogy még ránézni is...
Anno a szifon kitalálta, és mindenki másolja, mint a suliba a rossz matekházit..
Sőt, a legújabban már a hátlapi tokból annyira kiállnak, mintha kocsányon lógnának...
És még nem is a legújabb, gimbalos OIS kamera - fejlesztésről beszélek!...A ,,nagyobb" lencse és szenzor hosszabb optikai fókuszt kíván, ezt én is jól tudom.
De ezt a bütyköt ha --- a példánál maradva Jobs meglátta volna, nagyívbe a kukába dobta
volna"!!! Design egyes, vegye aki akarja, gyermekbetegség, nincs sajnos egy karakteres Jobs.Kinek lenne hátrány, ha besimulna a hátlapba, egyáltalán nem állna ki, nem lenne sérülékeny,
és sokkal designosabb lenne?Probléma lenne valakinek, ha ék alakú forma lenne, lefelé vékonyodva?...
Nem én találom fel a Spanyol viaszt, a régi-régi zsebszámológépek nagy része bizony
ilyen volt. -
dredjudge84
őstag
Én már megtanultam a saját káromon hogy soha nem szabad engedni telefont frissíteni. Utána csak gyorsabban merül lassabb lesz. Nem hiányzik ez nekem. Bár ettől függetlenül kíváncsi leszek rá hogy P10 re is megjelenik-e?
-
janeszgol
félisten
Na, majd olvasgatom a P20 topicot. Viszont én maradok Android 8/EMUI 8.1 alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest