- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
cowboy_bebop #423 üzenetére
én is valami hasonlót írtam neki a másik topikban
de jogos a kérdés. ha nincs külön zenelejátszód és ezen akarsz, meg mellette minden másra használni érdemes a nagyobbat venni. ha szeretsz vagy akarsz játszani is rajta akkor meg mindenképpen, egyre több olyan játék jön ki ami 400-500mb vagy akár több, az ilyenekből nemsok férne el ha mellette zenélésre is használja az ember.
-
<NewL>
addikt
igen, de az iPhone-osok többsége azt szereti, hogy mindig a "zsebében" van a net, nem a meki wifijéről netezget meg a lakásban. push mail ésstb
neked ez egy jó megoldás, de akinek iPhone-ja van vagy volt, még véletlenül sem gondolkozik el egy ilyen megoldáson.ja meg így, már benne lesz a 16Gb-os verzió 100-ba. ha a t-hez meg bemész vehetsz 117-ért iPhone4-et. de lehet, hogy nem telefonálsz soha, meg sms-t sem írsz csak hívnak téged, szóval ez sem egy jó megoldás.
(ezt az utolsó rész úgy másnak, nem téged akartalak szurkálni)
-
<NewL>
addikt
még jóhogy vodás vagyok
...remélem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest