- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kolosanyi #104 üzenetére
"Ne vedd bántásnak, de mi olyan titkos, hogy neked a chatelésed se láthatja senki? Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy pont nem érdekel, mibe néznek bele (amúgy is lehallgathatnak, mint NKE hallgatót, sőt, hallgassanak is le, mint tisztképzésen résztvevőt)."
Ezek szerint vannak olyanok, akiknek valósággal örömöt okoz, hogy titkosszolgálati megfigyelés alanyai lehetnek.
De az a legjobb rész, hogy "mi olyan titkos"?
Hát, neked még tartogathat néhány meglepetést az élet.
-
kolosanyi
veterán
-
iSonic
addikt
válasz
kolosanyi #104 üzenetére
Már meg ne bántsalak, de például vannak ismerőseim akiknek a szülei a KBH (Katonai Biztonsági Hivatalnál) dolgoznak és szépen lehallgatják őket.. stb.. köbö napi rendszerességgel dumálunk telón haverommal és olyan szépen visszhangzik a telefon, hogy már kiszakítja a dobhártyámat.. és igen is vannak az embereknek olyan dolgai amit rohadtul nem akar mással megosztani.. lehet neki is van olyan dolga ami másra nem tartozik, az meg egyéni szoc dolog, hogy te meg mit osztasz meg kivel..
másik dolog ami általános: Ha nem tetszik a BBM, nem kell letölteni..
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
kolosanyi #25 üzenetére
Tudom.
Én ugyan nem használok IM-et (nagyon ritkán gtalk és skype), de biztos ki fogom próbálni.
Emellett mostanában sokszor olvastam felhasználói visszajelzések alapján, hogy minden divatos IM-nek meg van a maga rákfenéje, vagy legalábbis fejlődés helyett csökken a színvonal (lásd: gtalk esete). Attól, hogy vmi elterjedt még nem biztos, hogy jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest