Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
"Ne vedd bántásnak, de mi olyan titkos, hogy neked a chatelésed se láthatja senki? Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy pont nem érdekel, mibe néznek bele (amúgy is lehallgathatnak, mint NKE hallgatót, sőt, hallgassanak is le, mint tisztképzésen résztvevőt)."
Ezek szerint vannak olyanok, akiknek valósággal örömöt okoz, hogy titkosszolgálati megfigyelés alanyai lehetnek.
De az a legjobb rész, hogy "mi olyan titkos"?
Hát, neked még tartogathat néhány meglepetést az élet. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kolosanyi
veterán
-
iSonic
addikt
válasz
kolosanyi
üzenetére
Már meg ne bántsalak, de például vannak ismerőseim akiknek a szülei a KBH (Katonai Biztonsági Hivatalnál) dolgoznak és szépen lehallgatják őket.. stb.. köbö napi rendszerességgel dumálunk telón haverommal és olyan szépen visszhangzik a telefon, hogy már kiszakítja a dobhártyámat.. és igen is vannak az embereknek olyan dolgai amit rohadtul nem akar mással megosztani.. lehet neki is van olyan dolga ami másra nem tartozik, az meg egyéni szoc dolog, hogy te meg mit osztasz meg kivel..
másik dolog ami általános: Ha nem tetszik a BBM, nem kell letölteni..
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
kolosanyi
üzenetére
Tudom.

Én ugyan nem használok IM-et (nagyon ritkán gtalk és skype), de biztos ki fogom próbálni.
Emellett mostanában sokszor olvastam felhasználói visszajelzések alapján, hogy minden divatos IM-nek meg van a maga rákfenéje, vagy legalábbis fejlődés helyett csökken a színvonal (lásd: gtalk esete). Attól, hogy vmi elterjedt még nem biztos, hogy jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remelem a gyuras is kifogastalanul megy...

De az a legjobb rész, hogy "mi olyan titkos"?