Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
"Ne vedd bántásnak, de mi olyan titkos, hogy neked a chatelésed se láthatja senki? Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy pont nem érdekel, mibe néznek bele (amúgy is lehallgathatnak, mint NKE hallgatót, sőt, hallgassanak is le, mint tisztképzésen résztvevőt)."
Ezek szerint vannak olyanok, akiknek valósággal örömöt okoz, hogy titkosszolgálati megfigyelés alanyai lehetnek.
De az a legjobb rész, hogy "mi olyan titkos"?
Hát, neked még tartogathat néhány meglepetést az élet. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kolosanyi
veterán
-
iSonic
addikt
válasz
kolosanyi
üzenetére
Már meg ne bántsalak, de például vannak ismerőseim akiknek a szülei a KBH (Katonai Biztonsági Hivatalnál) dolgoznak és szépen lehallgatják őket.. stb.. köbö napi rendszerességgel dumálunk telón haverommal és olyan szépen visszhangzik a telefon, hogy már kiszakítja a dobhártyámat.. és igen is vannak az embereknek olyan dolgai amit rohadtul nem akar mással megosztani.. lehet neki is van olyan dolga ami másra nem tartozik, az meg egyéni szoc dolog, hogy te meg mit osztasz meg kivel..
másik dolog ami általános: Ha nem tetszik a BBM, nem kell letölteni..
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
kolosanyi
üzenetére
Tudom.

Én ugyan nem használok IM-et (nagyon ritkán gtalk és skype), de biztos ki fogom próbálni.
Emellett mostanában sokszor olvastam felhasználói visszajelzések alapján, hogy minden divatos IM-nek meg van a maga rákfenéje, vagy legalábbis fejlődés helyett csökken a színvonal (lásd: gtalk esete). Attól, hogy vmi elterjedt még nem biztos, hogy jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós kamerák
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remelem a gyuras is kifogastalanul megy...

De az a legjobb rész, hogy "mi olyan titkos"?