- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Frissült a BBM 2.1.0.40-es verzióra, néhány újdonsággal, mint pl. a matricák. Jó lenne ez az app, de szörnyű, hogy 160 mega memórát eszik és az akksit is zabálja.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
l.sebestyen
senior tag
asszonynak a droidra akarom feltenni, én nem regisztráltam hetekkel ezelőtt, hogy elsők között feltehessem, de mégis, kb. mennyit kell várni, tegnap tettem fel azóta az az üzenet, hogy várjak mailban az értesítésre.
-
bok92
addikt
Megjelent! Igaz egy hónap késéssel...
[ Szerkesztve ]
-
cairojack
aktív tag
Hát ez komolyan szánalmas. Lassan egy hét telt el, oszt a BBM még sehol. Most ment el a kedvem az egésztől. Ha már egy nyomoronc appot nem tudnak határidőre feltölteni, jobb ha csődbe is mennek. Az "űberprofi" BB a vállalati szektor felé akar fordulni? Hát ezzel a teljesítménnyel csak lejáratják magukat.
Persze megértem, hogy adódhatnak hibák. De 6 nap alatt nem tudják kijavítani? És lapítanak, ahelyett, hogy mondanának valami új céldátumot. Ekkora égést.4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
papeti01
senior tag
szerintetek mennyi még az a kis türelem....????
(nem csoda, hogy csődbe mentek, pedig szerettem őket)
#proudfather
-
cairojack
aktív tag
Én még mindig nem találom az appot. Én vagyok zizi, vagy tényleg nincs még?
Más:
(Függetlenül attól, hogy már a BB-t is lenyelte az NSA).
Az embereket azóta zavarja a megfigyelés, amióta világ a világ. Ha nem így lenne, nem találtuk volna fel a függönyt, hogy mást ne mondjak.Amiért a sok nép nem megy az utcára az NSA-s balhé miatt, az az, hogy szegények olyan sötétek, hogy a 99%-uknak gőze nincs róla, hogy ŐT is megfigyelik, és hogy miket tudnak róla. A maradék 1% nagy része meg beveszi az évtizedek óta nyomatott kamu dumát, hogy "Akinek nincs mit rejtegetnie..." meg "Csak anonim adatgyűjtés..." "Csak statisztikai célzattal..."
Persze. Még az is lehet, hogy tényleg így van. Most még. De semmi nem garantálja, hogy mindig így lesz, csak amikor már nem így lesz, késő lesz pampogni. De hát 1 napnál, vagy 1 hétnél előrébb gondolkozni (főleg ilyen kérdésekben) "úri huncutság".
Mivé lesz a világ (és még csak nem is látják)...
[ Szerkesztve ]
4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
kolosanyi
veterán
válasz wertigo1984 #119 üzenetére
Hogyne menne, már két hete beteg vagyok. Nagyon utálom, hogy nem tudok edzeni, majd a héten már talán. K*csög influenza...
-
Cheesy
őstag
Van az az univerzálisan, kapásból visszadobott válasz, ha valaki a magán dolgaiba nem akar betekintést engedni, hogy "há' mi olyat írsz, amit nem láthat senki?!". Az ilyen választ adókra, akik ilyenkor valahogy abszolút toleránsak a nagy testvérrel szemben, kíváncsi lennék mit reagálnának egy olyan szituációban, amikor egy barátjukkal beszélgetnének négyszemközt olyan dolgokról amik csak rájuk, vagy egy szűk körre tartoznak és valaki odaáll közvetlen melléjük, közéjük, hogy hallgathassa mit mondanak. A valóságban ez képtelenség, a virtuális világban meg gyakorlatilag ezt akarják ráerőltetni az emberekre.
A BBM volt az utolsó ilyen "mentsvár", most hogy kidobták az androidosok és az almások elé a lehetőséget, hogy használhassák, ennek annyi. Talán még két BB telefon (nem BB10-es) közti BBM kommunikáció titkosítva marad, de az android és amobil ujjlenyomat olvasóios eszközökön (ha hinni lehet a híreknek) gyakorlatilag nulla akadálya van a lehallgatásnak/logolásnak.www.vakbelmutet.hu
-
kolosanyi
veterán
Asszem India volt. Persze, Indiának nem ad hozzáférést, de nyilván usákia kibulizta, akárcsak a többi nyugati állam. Nem hinném, hogy mi kivételek lennénk, persze biztosat nem tudok. De egyébként is mindegy, ha nem ad önszántából, akkor - lásd a kémbotrányt -, megszerzik másképp a hozzáférést.
(#117) Econ
Hát te nagyon okos vagy, hogy így ki tudtad forgatni a szavaimat...
Nyilván nem okoz örömet, hogy megfigyel(het)nek, fura perverzió is lenne, ha erre izgulnék. Ennek ellenére, az egyetem befejeztével hivatásos tiszt leszek, ami megkövetel egy "kifogástalan életvitelt", meg egy rakás egyéb marhaságot. Akármilyen is az aktuális megfogalmazás, a lényeg az, hogy egy tiszt bizony más (kellene, hogy legyen), mint Gipsz Jakab az utcáról. Nem fér bele az "életvitelbe" az, hogy az illetőről kikerül a napiszarra egy kép, ahol éppen ruha nélkül hugyozik egy házibuliban. Persze, hogy nem, hisz - akár egy rendőr, katona, katasztrófavédelmi tiszt - szabályokat tartat be másokkal. Pont emiatt kell a rendszerből kiszűrni az ilyen munkakör ellátására alkalmatlanokat, ezt pedig csak úgy lehet hatékonyan megvalósítani, ha megfigyelik az adott személyt. Gondolom nem örülnél, ha egy szélsőséges időjárási körülmények miatt elrendelt minősített helyzetben én lennék az a katasztrófavédelmi tiszt, aki a te ellátásodat szervezi az erre alkalmas befogadóhelyen és részegen vagy egyéb tudatmódosító szer által befolyásolt állapotban jelennék meg. Nem, nem teszek ilyet és más tiszt se tegyen, nem méltó az egyenruhához. Erről nagyjából ennyi a véleményem.
A meglepetésekre meg inkább nem írom le azt, ami elsőre az eszembe jutott, nem akarlak megbántani. Maradjunk annyiban, hogy igyekszem úgy élni az életem, hogy ha megfigyelnek se tapasztaljanak kifogásolható dolgokat. -
törölt tag
válasz kolosanyi #104 üzenetére
"Ne vedd bántásnak, de mi olyan titkos, hogy neked a chatelésed se láthatja senki? Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy pont nem érdekel, mibe néznek bele (amúgy is lehallgathatnak, mint NKE hallgatót, sőt, hallgassanak is le, mint tisztképzésen résztvevőt)."
Ezek szerint vannak olyanok, akiknek valósággal örömöt okoz, hogy titkosszolgálati megfigyelés alanyai lehetnek. De az a legjobb rész, hogy "mi olyan titkos"? Hát, neked még tartogathat néhány meglepetést az élet.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz kolosanyi #112 üzenetére
A BB-t pl ezért nem szerették Ázsiában (India vagy kína?), mert nem adott hozzáférést a rendszeréhez. Tehát még sem olyan evidens.
Vagy lásd a kémbotrányt, miszerint az NSA-nek kellett "betörnie" a BB-hez az infókért.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Nem igazán értelek. Egyik oldalról leírod, hogy tudod milyen ha lehallgatnak, másik oldalról meg az én egyéni szoc problémám, hogy kivel mit osztok meg? Hol az összefüggés? Bocsi, tényleg nem értem, mit akarsz ezzel.
A megosztásra meg: nos nem lehetsz olyan naiv, hogy azt gondold, más csatornákon nem figyelhetnek meg. Nyilvánvaló, hogy az internetes kommunikáció ugyanúgy megfigyelés alatt áll, a szolgáltatónak kötelessége hozzáférést biztosítani a mindenféle elhárító, biztonsági stb. hivataloknak, amik csak léteznek. Ez alól a BB se kivétel.
Az alkalmazáshoz meg annyit, hogy valószínű nem is fogom letölteni, mert minek. Számomra semmi pluszt nem ad egyik im szolgáltatóhoz képest se, akkor meg minek fogyassza a tárhelyem? Biztos van olyan ember, aki nagyon örül most, hogy nyitottak más platformok felé is, elhiszem, hogy van aki használja majd, csak szerintem kevesen lesznek ilyenek. Nem értem, hogy miért véditek ilyen sokan foggal-körömmel ezt az alkalmazást. Akinek tetszik, használja, akinek nem, az le se tölti.(#111) BenHans
Akkor nem figyelnek meg, ha nem akarnak. Ez nem kedv kérdése, tény. Jöhetsz itt mindenféle proxyval, meg titkosítással úgyis megvan a módjuk rá. Nem tudsz eltűnni, lehetetlen. Innentől teljesen mindegy, hogy me[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Egyetértek, de annyit még hozzátenék, hogy elvből nem akarom hogy lehallgassanak. De látom, már eljött az az idő, hogy nem kell az emberek száját befogni, saját érvekkel befogják maguknak. Régebben ezt a szöveget a politika pumpálta, hogy akinek nincs titkolnivalója annak úgysincs félnivalója...
Egy általam kedvelt idézet, ami találó annak, aki érti: "Talán naiv dolog azt hinni, hogy aki nem panaszkodik, nincs is panasza." (Jodi Lynn Picoult)
Nem elég, hogy a "felsőbb hatalmak" ha úgy tetszik nekik már a házból sem kell kilépni és 2 másodperccel fingás után már tudják mit ettünk... de persze ha már úgyis ez van, akkor "ugyanmá" mit számít ha lehallgatnak.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
nagyúr
Gyerekek! Sem én sem vagyok tökéletes, sem a világ.
És igen, vannak titkok - sajátosságok amik senki másra nem tartoznak.
Ennyi! Taps! Meghajlás, függöny le!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
iSonic
addikt
válasz kolosanyi #104 üzenetére
Már meg ne bántsalak, de például vannak ismerőseim akiknek a szülei a KBH (Katonai Biztonsági Hivatalnál) dolgoznak és szépen lehallgatják őket.. stb.. köbö napi rendszerességgel dumálunk telón haverommal és olyan szépen visszhangzik a telefon, hogy már kiszakítja a dobhártyámat.. és igen is vannak az embereknek olyan dolgai amit rohadtul nem akar mással megosztani.. lehet neki is van olyan dolga ami másra nem tartozik, az meg egyéni szoc dolog, hogy te meg mit osztasz meg kivel..
másik dolog ami általános: Ha nem tetszik a BBM, nem kell letölteni..
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
A megjelenés előtt lett már 1.1 millió új BBm user, egy kikerült leak miatt, ami okozott egy csomó gondot. Jelenleg ezeknek a problémáknak az elhárítása van folyamatban, a leak, ki lesz tiltva és ha már minden megy akkor jön csak a hivatalos app.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
lezerpiramis
őstag
Azert a BB-nel is csak a BES eseteben beszelhetunk valodi titkositasrol. Vajon mennyire titkos az a level, amely ugyan BIS-en megy, de egy ingyenes szolgaltato fiokjabol (es egy masik ingyenes szolgaltato fiokjaba)? Pont annyira: semennyire
-
kolosanyi
veterán
válasz Polarstar #99 üzenetére
Ne vedd bántásnak, de mi olyan titkos, hogy neked a chatelésed se láthatja senki? Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy pont nem érdekel, mibe néznek bele (amúgy is lehallgathatnak, mint NKE hallgatót, sőt, hallgassanak is le, mint tisztképzésen résztvevőt). Nem beszélek olyan dolgokról nyilvános csatornákon, ami kényes, ilyen egyszerű.
-
-
Воланд
titán
válasz Polarstar #99 üzenetére
"Az enyémből nem szednek ki semmit, mert ba van kapcsolva a tripla titkosítás!
De a droidból és az ájfonból sztem kerülővel - simán!""Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ESP23
senior tag
-
nagyúr
A vibert érted, nemde?
Ott telefonszámos azonosítás van.
Itt jelszavas és gépes PIN van. Pl nekem is fel van tüntetve alul...
Továbbá vannak tematikus csoportok és fórumok... (Illetve a csoport alkotás lehetősége!)
Hatalmas többlet erő van ebben, mert nem kell semmi telefonszámot megadni hozzá és olyanokkal is találkozhatsz arra, akik hasonló módon érdeklődnek témák iránt.
Kanadában még Pizzát is tudsz rendelni így! Vagy műkörmöst ajánlani! (Ezt nem én mondta, hanem kanadai-magyar berrysek...)
Az a bizonyos "titkosítás" már nincs meg a BB10 készüléken, illetve nem hiszem hogy Berry csoporton kívül elérhető...
Az enyémből nem szednek ki semmit, mert ba van kapcsolva a tripla titkosítás!
De a droidból és az ájfonból sztem kerülővel - simán!Így aztán nem csodálkozom, hogy meghirdettem a gépemet - és már van rá 4! jelentkező! (bevallom, azt gondoltam - kb 2 hónapig fogom hirdetni... )
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
milyen plusz szolgáltatásokat tud ez a BBM, hogy ekkora a hype körülötte?
-
jacis
nagyúr
válasz wertigo1984 #48 üzenetére
Én nem találom a playben
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
ESP23
senior tag
-
nagyúr
[moderálva]
Férfiak nyavalyognak egy új ingyenes szolgáltatásért??
Olvashattuk, hogy nem 100as a cég agyilag, de ezt is meg fogják oldani! Nyugi!
Ó, Uram, adj türelmet, de rögtön!
Nem szeretnék több vulgáris kifejezést látni!
[ Módosította: ollie ]
-
ferob
őstag
Csak leállították az egész megjelenést a playen feltűnt kamu verziókra és idő előtt kikerült alkalmazásra fogva.
Kérdés, hogy az általuk említett állítólagos 1,1 millió regisztráció után kellett-e kitalálni, hogy ez miatt történt vagy szimplán csak ésszerű megjelenési időt kellett volna beharangozni, ha maguk is tudták, hogy nem fognak elkészülni.
Megy a mentegetőzés és a kifogások keresése, de persze időpont most már nincs is, hogy mikor jelenik meg, szóval a céljukat elérték.
Más dolog, hogy ezzel csak mélyebbre ássák a saját sírjukat.
-
nagyúr
Milyen hülyeség már az, hogy mi szükség erre, mikor ott a Skype meg a Viber...
Akik ezeket írták, ha ugyanígy gondolkodtak volna, nem lenne más csevegő szoftver ma sem, mint az IRC, vagy max az ICQ... -
atosan
veterán
Ahogy elnézem köldökpuszta országban hamarabb lesz, mint nálunk.
Boldog Új évet!
-
iSonic
addikt
twitteren is követem is ezeket látom csak->
Selamat pagi #Malaysia. #BBM for #iPhone now available in the App Store. #BBM4ALL
Thanks for your patience #Android users! Working hard to get you the real #BBM ASAP. We'll let you know when it's live. #BBM4ALL
G'day mates. It's 12:01am somewhere. That's right, we're lookin' at you #Australia. BBM for #iPhone is here.
-.-''
-
ferob
őstag
A play áruházban Blackberry Limited fejlesztői név alatt fog megjelenni, ha elérhetővé teszik, szóval elég csak ezt figyelni annak, akit érdekel.
Ugyanez igaz a másik platformra is, bár ott már elérhetővé tették az új-zélandi felhasználóknak.
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Már 13
Marha nem jó ez így, vajon melyik az igazi? Van BlackBerry Inc. és Google news app forgalmazó, vagy mi. Érdekes, hogy mindegyik leírás hajszálra egyforma. Lejáratni akarják őket, vagy egy elbocsátott alkalmazott bosszúja?
Na ezt se fogom már kipróbálni.Boldog Új évet!
-
blueMerle
veterán
Hát, akkor ideje betárazni a vállalatoknak a BB készülékekből akik ezen a vonalon mozognak, mert új BB cucc már úgyfest nem jön
Más kérdés hogy a régiónkban sok nagyvállalat is az ügyfeleink közé tartozik, pl. telekommunikációs cégek (olyan kis szar is mint az Orange ), és SENKI értsd S-E-N-K-I nem használ Blackberrys megoldásokat cégen belüli kommunikációra. Komolyan, biztos van olyan cég ahol használnak, és csak én nem találkoztam velük, de a mi régiónkban nem valószinü hogy sokan. USA már más kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
"BES, amire a nagyvállalatoknak szüksége van"
Mint írtam fentebb, egyre kevésbbé. Egyrészt a BES10re drága átállni, másrészt vannak már más cégek is, akik hasonló szolgáltatást biztosítanak (ios/androidra/WPre pl a Good, amire az Aon biztos, hogy átáll, és a legnagyobb partnerei szintén).
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
tarnagy
aktív tag
fojuzer
Ami azt illeti, elolvastam párszor az üzenetedet, de még most sem értem... Esetleg, ha magyarra átírnád?icezozo
Köszönöm a linket. A fiam ugyanis most vett egy (használt) Blackberryt, úgyhogy kipróbáljuk. De azt hiszem, android-android ill. Iphone-android (stb.) viszonylatban is mennie kelle, nem?[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
fojuzer
aktív tag
Hm sajna a "Black B2-hez sokan semmit értünk.Nem vala.kaszli,készülék.Na de miben hasznosabb,jobb.müködö,felhasználobarát,a BBM? Többlet,tudása? Kritizálni bárki,bármit tud Hm/5-éves krtol/ viszont értelmesen a hasznosságát kifejteni,sajna már kevesen netán senki?, Ejnye-ejnye hozzá nem értök?Vitázok?
föolvaso
-
nagyúr
Én egyet nem találok, nem hogy 10-et.
(#72) blueMerle
És ezt vajon hogy gondolták?
Eddig is az üzleti réteg volt a legfőbb cél (azért is buktak ekkorát), de ma ájfón kell, hogy lássa a másik, hogy megy a szekér.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
blueMerle
veterán
Hátőm... A BlackBerry visszavonul
-
atosan
veterán
Az úgy oké, de melyiket kell letölteni a 10 szinte egyforma alkalmazásból?
Mindegyik elindul, de addig nem enged tovább, míg nem értékelem, aztán agresszívan mindenképp letöltetni akar játékokat.
Ez így eddig semmire nem jó, vagy mind hamis.
Másnak tapasztalat?Boldog Új évet!
-
sz3lim
tag
válasz wertigo1984 #69 üzenetére
Igen.
-
Ihsahn
tag
Nem mondtam, hogy szar a skype, csak azt, hogy nem az igazi. De van akinek bejön, annyira nem használom.
Tangot nem ismerem, de a BBM még simán terjedhet, mert van annyira jó, hogy kipróbálják sokan.
Ha neked nem tetszik, ne tedd. Én javasolni fogom az ismerőseim között, az tuti."Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
sz3lim
tag
Na, valaki leszedte már? Hogy üzemel?
-
tybsen
addikt
Na mikor jön már?
-
tarnagy
aktív tag
Lehet, hogy gyenge a felfogásom, de azt az azonosító ID-dolgot nem értem. Honnan van ID-je a felhasználónak?
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
Coq
aktív tag
Végre, remelem, hogy most mar tényleg jön...
-
Kurti81
csendes tag
1-kor jön a hivatalos BBM
-
atosan
veterán
válasz kisgergelyb #56 üzenetére
A fene sem tudja, hirtelen lett vagy négy, mind BBM inc.
Boldog Új évet!
-
kisgergelyb
csendes tag
Biztos vagyok benne hogy amik fent vannak playstoreon még nem a hivatalos bbm alkalmazások... Elég ha megnézitek, hogy 2.3 Androidot ír követelménynek, holott 4.+ ról volt szó...
De ha ez az eredeti és tényleg mindenkinek kifagy akkor még egy szög a Blackberry koporsójába..
-
sz3lim
tag
válasz wertigo1984 #54 üzenetére
Természetesen nem komolyan írtam.
-
-
sz3lim
tag
Lehet, hogy nem bírják el a gyenge droidok. No offense.
-
-
atosan
veterán
válasz wertigo1984 #48 üzenetére
Megtaláltam, de szintén el sem indul, eddig ez az első ilyen app, ami leáll.
[ Szerkesztve ]
Boldog Új évet!
-
NGA
addikt
Miért is szar a Skype? Ipad-on, Lumia 520-on használom. Atomstabil, hihetetlenül jó minőségű hang, képet is visz normálisan, fájlt is küldhetsz, és megy desktop OS-eken is.
Minden ismerősöm skype-on van fent, vagy facebook chat-en.Ott van a Tango is pl. Multiplatformos Voip, aztán senki nem használja. Ezt is max az a pár ember fogja feltelepiteni, akinek a BB-s haverja nem akar skype-ot stb-t felrakni.
Megmarad a futottak még kategóriában.
-
atosan
veterán
Na, már szombat van. A playről lesz letölthető? Most néztem, ott még nincs, vagy még korán van
[ Szerkesztve ]
Boldog Új évet!
-
busman
veterán
Nekem már indulásnál kifagy...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
wertigo1984
őstag
válasz DeathAdder #42 üzenetére
En is igy vagyok vele, kiprobalom. Ha tetszik akkor marad. Vibert nem sokat hasznaltam, mert volt olyan hogy amit irtam ismerosnek, kb par ora mulva jelent meg nala, pedig allando adatkapcsolaton vagyunk. Ezzel szemben a whatsapp villamgyors, de kivancsi vagyok erre a BBM-re is.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Ihsahn
tag
válasz csakegyjoci #30 üzenetére
Netán használtad már? Szerintem nem... Tipikus sötét hozzáállás: jön vmi más, új, de nem kell kipróbálni, hanem egyből rásütni, hogy felesleges...
Tegyük gyorsan hozzá, hogy a viber abszolút nem megbízható, pl. hívtam egy havert, nálam kicsengett, nála semmi... Lassította a telót (S Advance) nem kicsit, lefagyott, stb...
A skype sem az igazi.
De te maradj ezeknél nyugodtan. Majd lesz más, aki használja..."A BBM ugyebár a BlackBerry saját üzenetküldő rendszere, mely most már videótelefonálásra (és ebből adódóan nyilván telefonálásra) is alkalmas, percdíjak nélkül, adatot használva. Mind WiFin, mind mobilhálózaton működik, beszélgetés közben pedig úgynevezett HD-hangot nyújt. És tényleg, a hangminőség egyszerűen döbbenetes, ilyet még egy készüléknél sem hallottunk soha." (Bocha a Z10 tesztjében.) Ennyire szar a BBM...
"Ah, bollocks, there's no school like the old school and I'm the fuckin' headmaster" (BlackBerry Z10)
-
DeathAdder
veterán
Én adok neki egy esélyt
Hangouts - amióta gtalkot váltott szar, lassú nem látom ki online, max külön appal, de előnye, hogy akárhol netet kap a készülékem elérhető vagyok, és gugli cucc, ami a hibáival együtt nálam prioritást élvez.
Skype - alapból megbukott a husszú és állandó login miatt, és akadnak üzenetküldési hibák is.
Viber- megmagyarázhatatlan okokból nem vagyok vele kibékülve, nem is mindig megbízható, a hangoutstól is lassabb ezért haverokkal inkább csak azon csevegünk.Tehát ha a BBM gyors, megbízható és áttekinthető lesz, akkor nem zárom ki annak használatát.
-
nagyúr
válasz blueMerle #39 üzenetére
Symbianos voltam, párom ezt-azt használt több kevesebb rendszerességgel...
De a BBM-et én sem nagyon értettem.
Ami nekem átjött erről - ez egy remek élő társasági hálózat! A fészbúk valójában idegesít! A többi hidegen hagy. De a BBM - az bizony élő!
-
blueMerle
veterán
válasz Polarstar #38 üzenetére
Félre ne érts mert volt BlackBerrym de régebben, lényegében az Android-éra óta nem használtam BB készüléket. Hát majd meglátjuk mennyire lesz elterjedt, ha olyan nagyon jó és sokan áttérnek rá nekem semmi problémám nincs vele De per pillanat ez úgy tünik nekem hogy csak egy n+1-edik im app.
-
nagyúr
Nem tudom mihez hasonlitgatni....
Nem skype...
Nem viber...
Több a lehetőség szerintem, mert nem telefon alapú - igy lehet tematikusan keresni. Ez pedig nagy előny!Könnyű, gyors és hatékony!
Annyira, hogy van olyan ismerősöm, ahol már meglévő Blackberry flottába alapból bekötötték a BBM Voice-t imho megtiltotta a hanghívást sima mobilon. A nem fontos dolog meg megy a messengeren.
Szuper, hogy az olvasottságot lehet látni pl!
Van ismerősöm, aki pont emiatt tért át oda.
Van olyan ismerősöm aki a klaviatura miatt váltott...
Én a telefon biztonsága miatt.De mindannyian élvezzük a BBM-et! Szuper! Tetszik!
-
icezozo
addikt
válasz leslie_smith #35 üzenetére
a BlackBerry felhasználóknak igen!
a többieknek meg holnaptól kiderül kell-e fizetni értehttp://qwankido.hu/
-
leslie_smith
aktív tag
Emberek ez ingyenes szolgáltatás?
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
icezozo
addikt
ez jelenleg a legvonzóbb vezeték nélküli (sic!) üzenetküldő platform a világon, punktum.
[link]http://qwankido.hu/
-
BenHans
addikt
Mindenképp inkább ez, mint az izraeli "csoda" viber. A vibert eddig is csak abban az időszakban használtam amikor feltétlenül kellett, nem véletlen, mint ahogy az sem, hogy most el fog távozni a gépről is nem csak a telefonról. (valahogy nem tudok neki bizalmat szavazni)
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
kisgergelyb
csendes tag
válasz kisgergelyb #31 üzenetére
Jó leesett. Leülök, szövegértés 1-es..
-
csakegyjoci
tag
Teljesen felesleges, ott a Skype,Viber. Kinek kell még ez is.
-
Sonyfan
tag
"viszonylag limitált funkcionalitással. "
Ezekszerint azok a funkciók amik egyénivé/népszerűvé teszik a BBM-et azok kimaradnak?
(Igazából nem értem miért népszerű inkább skype, persze ez szubjektív)[ Szerkesztve ]
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
nagyúr
válasz kolosanyi #25 üzenetére
Tudom.
Én ugyan nem használok IM-et (nagyon ritkán gtalk és skype), de biztos ki fogom próbálni.
Emellett mostanában sokszor olvastam felhasználói visszajelzések alapján, hogy minden divatos IM-nek meg van a maga rákfenéje, vagy legalábbis fejlődés helyett csökken a színvonal (lásd: gtalk esete). Attól, hogy vmi elterjedt még nem biztos, hogy jó is.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
veterán
Semmiben sem jobb mint a whatsup. Mondjuk egyszerre a 30 fővel való csevegés érdekes lehet Az , hogy nem kell , mail meg telszám a reghez az lehet nagy durranás, és ez fontos valakinek. Nekem nem
3njoy the Lif3
-
kolosanyi
veterán
Wow, nem is láttam még az avatárod, jó lett. Nem próbáltam, de annyi csevegő szolgáltatás van, nem tűnik nagy számnak ez. Aki eddig más platformot használt, most ezen hír hallatára nem hiszem, hogy hirtelen átvált BBM-re az egyéb megoldásokról ha chatelni akar. Ezért nem látom értelmét.
-
WinPho
senior tag
WP-re jön valamikor? Vagy majd ha csak felvásárolja őket a MS? (Ne történjen ez meg...)
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
moleculez
veterán
Nem hiányzott őszintén szólva, de valakiknek most ez jól jön, szoval örülök, hogy van. Lakossagi szinten azert van ertelme: ugyanis a bb nem tul elterjedt (már), és ha valaki valami oknál fogva bb-t vesz akkor ertelemesszerűen szeretné használni az egyik legfontosabb funkciot. De ha a csaladban, barati korben csak droid, meg iphone van (mint altalaban), akkor itt a megoldas.
De most mondenki egy ember miatt telepitsen egy plusz szoftvert? Aztan azaz egy akar egyaltalan bb-t még? Mértnem ő igazodik a tobbiekhz? Nehogy mar, azert vett bb-t...Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
HawerKing
őstag
Jo kis cucc
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
jilian
addikt
válasz iMaverick #19 üzenetére
Szerinted hányan képesek "fake" imélt csinálni maguknak?
"Azért nem a bankkártyám pin kódját kérik" épp ez a válasz.
(hidd el sok ember egy nyomi Ímélen kezeli a dolgait...)De ne kanyarodjunk el ennyire.
Ez az app pont arra jó, hogy regisztráció nélkül tudsz irogatni másokkal....(háttérben meg kiolvassák a telefonod ) -
iMaverick
addikt
Nem-nem! A kolléga csak arra utalt, (így kipróbálás nélkül) hogy létezik (több platformra is) jelenleg több és jobban elterjedt ilyen csevegő progi, mint ez...
Mondjuk én nem vagyok híve ezeknek, de Skype regisztrációm nekem is van...
(#17) jilian: Most ha meg kell adnom egy email címet, akkor mi van? Spam áradat zúdul be a Beérkezett mappába? Nem vágom, mi a baj? Azért nem a bankkártyám pin kódját kérik...
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
jilian
addikt
Őszintén, TI elolvassátok a cikket??
"Miben jobb ez"?
"""A BlackBerry Messenger szolgáltatás nem igényli sem a telefonszám, sem pedig az email cím megosztását, hiszen a partnerek felvételéhez mindössze egy egyedi PIN szükséges""""
-
kolosanyi
veterán
Szerintem sok értelme nincs, ahogy az Apple csevegőjének se tulajdonítok sok jelentőséget. Értem én, hogy saját ökoszisztéma meg minden, de még a Google csevegőt is kevesen használják (mármint ismerősök közül). mindenki elintézi Facebookkal vagy Skypepal.
-
Hegasus
senior tag
ebbe van internetes hanghívás?
mert a hulladék vibert azonmód le akarom váltani.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Totheground
addikt
-
malnabokor
senior tag
válasz blueMerle #10 üzenetére
Persze, itt nem olyan híres, viszont azokban az országokban, ahol korábban a BlackBerry-nek ~30%-os részesedése volt okostelefon piacon, ott olyan, mintha visszaadnád nekik a kedvenc csevegőjüket (és nekik korábbról megvan a BlackBerry ID-juk.
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
blueMerle
veterán
Hát ezaz, hogy az összes ügyfelünk (néhány száz "cégecske"), barátom, ismerőseim...mindenki Skype vagy Viber felhasználó. Pont ezért kérdezem hogy mi a létjogosultsága még ennek? Pl. Skype vagy Viber (esetleg valami más) kompatibilis? Mert ha nyújt valami nagy pluszt akkor oké, de így?
[ Szerkesztve ]
-
dikan
tag
Egy újabb pluszban telepítendő alkalmazás, hogy a másik tíz meglévő mellé legyen egy ismerősöm aki csak ezen hajlandó velem beszélgetni.... Neeeeeeeeee
Hangouts (a.k.a gtalk), Skype, Viber, WhatsUp, Facebook Messenger, ICQ, ChatOn, iMessage, megamimégmostnemjuteszembemer'mártöröltem...
[ Szerkesztve ]
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
-
Totheground
addikt
Zavart erzek a ter-ido continuumban.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nyirog
tag
iphonera vasárnaptól, nem szombattól. Csak a pontosítás végett
-
nagyúr
válasz hyperman25 #1 üzenetére
Ha lenne egy ilyen geped - megtudod!
BBM beízzít, mosoly betáraz, klaviatúra ráizgul!
-
hyperman25
tag
Mitől olyan nagy szám a BBM?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Android felhasználók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A siker két szabálya
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest