- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nem igazán értelek. Egyik oldalról leírod, hogy tudod milyen ha lehallgatnak, másik oldalról meg az én egyéni szoc problémám, hogy kivel mit osztok meg? Hol az összefüggés? Bocsi, tényleg nem értem, mit akarsz ezzel.

A megosztásra meg: nos nem lehetsz olyan naiv, hogy azt gondold, más csatornákon nem figyelhetnek meg. Nyilvánvaló, hogy az internetes kommunikáció ugyanúgy megfigyelés alatt áll, a szolgáltatónak kötelessége hozzáférést biztosítani a mindenféle elhárító, biztonsági stb. hivataloknak, amik csak léteznek. Ez alól a BB se kivétel.
Az alkalmazáshoz meg annyit, hogy valószínű nem is fogom letölteni, mert minek. Számomra semmi pluszt nem ad egyik im szolgáltatóhoz képest se, akkor meg minek fogyassza a tárhelyem? Biztos van olyan ember, aki nagyon örül most, hogy nyitottak más platformok felé is, elhiszem, hogy van aki használja majd, csak szerintem kevesen lesznek ilyenek. Nem értem, hogy miért véditek ilyen sokan foggal-körömmel ezt az alkalmazást. Akinek tetszik, használja, akinek nem, az le se tölti.(#111) BenHans
Akkor nem figyelnek meg, ha nem akarnak. Ez nem kedv kérdése, tény. Jöhetsz itt mindenféle proxyval, meg titkosítással úgyis megvan a módjuk rá. Nem tudsz eltűnni, lehetetlen. Innentől teljesen mindegy, hogy me
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dark Souls sorozat
- Gitáros topic
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Automata kávégépek
- Jövedelem
- Fotók, videók mobillal
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- További aktív témák...
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest