Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
wertigo1984 #119 üzenetére
Hogyne menne, már két hete beteg vagyok. Nagyon utálom, hogy nem tudok edzeni, majd a héten már talán. K*csög influenza...
-
kolosanyi
veterán
Asszem India volt. Persze, Indiának nem ad hozzáférést, de nyilván usákia kibulizta, akárcsak a többi nyugati állam. Nem hinném, hogy mi kivételek lennénk, persze biztosat nem tudok. De egyébként is mindegy, ha nem ad önszántából, akkor - lásd a kémbotrányt -, megszerzik másképp a hozzáférést.
(#117) Econ
Hát te nagyon okos vagy, hogy így ki tudtad forgatni a szavaimat...
Nyilván nem okoz örömet, hogy megfigyel(het)nek, fura perverzió is lenne, ha erre izgulnék. Ennek ellenére, az egyetem befejeztével hivatásos tiszt leszek, ami megkövetel egy "kifogástalan életvitelt", meg egy rakás egyéb marhaságot. Akármilyen is az aktuális megfogalmazás, a lényeg az, hogy egy tiszt bizony más (kellene, hogy legyen), mint Gipsz Jakab az utcáról. Nem fér bele az "életvitelbe" az, hogy az illetőről kikerül a napiszarra egy kép, ahol éppen ruha nélkül hugyozik egy házibuliban. Persze, hogy nem, hisz - akár egy rendőr, katona, katasztrófavédelmi tiszt - szabályokat tartat be másokkal. Pont emiatt kell a rendszerből kiszűrni az ilyen munkakör ellátására alkalmatlanokat, ezt pedig csak úgy lehet hatékonyan megvalósítani, ha megfigyelik az adott személyt. Gondolom nem örülnél, ha egy szélsőséges időjárási körülmények miatt elrendelt minősített helyzetben én lennék az a katasztrófavédelmi tiszt, aki a te ellátásodat szervezi az erre alkalmas befogadóhelyen és részegen vagy egyéb tudatmódosító szer által befolyásolt állapotban jelennék meg. Nem, nem teszek ilyet és más tiszt se tegyen, nem méltó az egyenruhához. Erről nagyjából ennyi a véleményem.
A meglepetésekre meg inkább nem írom le azt, ami elsőre az eszembe jutott, nem akarlak megbántani. Maradjunk annyiban, hogy igyekszem úgy élni az életem, hogy ha megfigyelnek se tapasztaljanak kifogásolható dolgokat. -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Nem igazán értelek. Egyik oldalról leírod, hogy tudod milyen ha lehallgatnak, másik oldalról meg az én egyéni szoc problémám, hogy kivel mit osztok meg? Hol az összefüggés? Bocsi, tényleg nem értem, mit akarsz ezzel.
A megosztásra meg: nos nem lehetsz olyan naiv, hogy azt gondold, más csatornákon nem figyelhetnek meg. Nyilvánvaló, hogy az internetes kommunikáció ugyanúgy megfigyelés alatt áll, a szolgáltatónak kötelessége hozzáférést biztosítani a mindenféle elhárító, biztonsági stb. hivataloknak, amik csak léteznek. Ez alól a BB se kivétel.
Az alkalmazáshoz meg annyit, hogy valószínű nem is fogom letölteni, mert minek. Számomra semmi pluszt nem ad egyik im szolgáltatóhoz képest se, akkor meg minek fogyassza a tárhelyem? Biztos van olyan ember, aki nagyon örül most, hogy nyitottak más platformok felé is, elhiszem, hogy van aki használja majd, csak szerintem kevesen lesznek ilyenek. Nem értem, hogy miért véditek ilyen sokan foggal-körömmel ezt az alkalmazást. Akinek tetszik, használja, akinek nem, az le se tölti.(#111) BenHans
Akkor nem figyelnek meg, ha nem akarnak. Ez nem kedv kérdése, tény. Jöhetsz itt mindenféle proxyval, meg titkosítással úgyis megvan a módjuk rá. Nem tudsz eltűnni, lehetetlen. Innentől teljesen mindegy, hogy me -
kolosanyi
veterán
válasz
Polarstar #99 üzenetére
Ne vedd bántásnak, de mi olyan titkos, hogy neked a chatelésed se láthatja senki? Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy pont nem érdekel, mibe néznek bele (amúgy is lehallgathatnak, mint NKE hallgatót, sőt, hallgassanak is le, mint tisztképzésen résztvevőt). Nem beszélek olyan dolgokról nyilvános csatornákon, ami kényes, ilyen egyszerű.
-
kolosanyi
veterán
Wow, nem is láttam még az avatárod, jó lett.
Nem próbáltam, de annyi csevegő szolgáltatás van, nem tűnik nagy számnak ez. Aki eddig más platformot használt, most ezen hír hallatára nem hiszem, hogy hirtelen átvált BBM-re az egyéb megoldásokról ha chatelni akar. Ezért nem látom értelmét.
-
kolosanyi
veterán
Szerintem sok értelme nincs, ahogy az Apple csevegőjének se tulajdonítok sok jelentőséget. Értem én, hogy saját ökoszisztéma meg minden, de még a Google csevegőt is kevesen használják (mármint ismerősök közül). mindenki elintézi Facebookkal vagy Skypepal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest