- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Asszem India volt. Persze, Indiának nem ad hozzáférést, de nyilván usákia kibulizta, akárcsak a többi nyugati állam. Nem hinném, hogy mi kivételek lennénk, persze biztosat nem tudok. De egyébként is mindegy, ha nem ad önszántából, akkor - lásd a kémbotrányt -, megszerzik másképp a hozzáférést.
(#117) Econ
Hát te nagyon okos vagy, hogy így ki tudtad forgatni a szavaimat...
Nyilván nem okoz örömet, hogy megfigyel(het)nek, fura perverzió is lenne, ha erre izgulnék. Ennek ellenére, az egyetem befejeztével hivatásos tiszt leszek, ami megkövetel egy "kifogástalan életvitelt", meg egy rakás egyéb marhaságot. Akármilyen is az aktuális megfogalmazás, a lényeg az, hogy egy tiszt bizony más (kellene, hogy legyen), mint Gipsz Jakab az utcáról. Nem fér bele az "életvitelbe" az, hogy az illetőről kikerül a napiszarra egy kép, ahol éppen ruha nélkül hugyozik egy házibuliban. Persze, hogy nem, hisz - akár egy rendőr, katona, katasztrófavédelmi tiszt - szabályokat tartat be másokkal. Pont emiatt kell a rendszerből kiszűrni az ilyen munkakör ellátására alkalmatlanokat, ezt pedig csak úgy lehet hatékonyan megvalósítani, ha megfigyelik az adott személyt. Gondolom nem örülnél, ha egy szélsőséges időjárási körülmények miatt elrendelt minősített helyzetben én lennék az a katasztrófavédelmi tiszt, aki a te ellátásodat szervezi az erre alkalmas befogadóhelyen és részegen vagy egyéb tudatmódosító szer által befolyásolt állapotban jelennék meg. Nem, nem teszek ilyet és más tiszt se tegyen, nem méltó az egyenruhához. Erről nagyjából ennyi a véleményem.
A meglepetésekre meg inkább nem írom le azt, ami elsőre az eszembe jutott, nem akarlak megbántani. Maradjunk annyiban, hogy igyekszem úgy élni az életem, hogy ha megfigyelnek se tapasztaljanak kifogásolható dolgokat. -
atosan
veterán
-
kolosanyi
veterán
Wow, nem is láttam még az avatárod, jó lett.
Nem próbáltam, de annyi csevegő szolgáltatás van, nem tűnik nagy számnak ez. Aki eddig más platformot használt, most ezen hír hallatára nem hiszem, hogy hirtelen átvált BBM-re az egyéb megoldásokról ha chatelni akar. Ezért nem látom értelmét.
-
Nem-nem! A kolléga csak arra utalt, (így kipróbálás nélkül) hogy létezik (több platformra is) jelenleg több és jobban elterjedt ilyen csevegő progi, mint ez...
Mondjuk én nem vagyok híve ezeknek, de Skype regisztrációm nekem is van...
(#17) jilian:
Most ha meg kell adnom egy email címet, akkor mi van? Spam áradat zúdul be a Beérkezett mappába? Nem vágom, mi a baj? Azért nem a bankkártyám pin kódját kérik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest