Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz iSonic #108 üzenetére

Nem igazán értelek. Egyik oldalról leírod, hogy tudod milyen ha lehallgatnak, másik oldalról meg az én egyéni szoc problémám, hogy kivel mit osztok meg? Hol az összefüggés? Bocsi, tényleg nem értem, mit akarsz ezzel. :F
    A megosztásra meg: nos nem lehetsz olyan naiv, hogy azt gondold, más csatornákon nem figyelhetnek meg. Nyilvánvaló, hogy az internetes kommunikáció ugyanúgy megfigyelés alatt áll, a szolgáltatónak kötelessége hozzáférést biztosítani a mindenféle elhárító, biztonsági stb. hivataloknak, amik csak léteznek. Ez alól a BB se kivétel.
    Az alkalmazáshoz meg annyit, hogy valószínű nem is fogom letölteni, mert minek. Számomra semmi pluszt nem ad egyik im szolgáltatóhoz képest se, akkor meg minek fogyassza a tárhelyem? Biztos van olyan ember, aki nagyon örül most, hogy nyitottak más platformok felé is, elhiszem, hogy van aki használja majd, csak szerintem kevesen lesznek ilyenek. Nem értem, hogy miért véditek ilyen sokan foggal-körömmel ezt az alkalmazást. Akinek tetszik, használja, akinek nem, az le se tölti.

(#111) BenHans
    Akkor nem figyelnek meg, ha nem akarnak. Ez nem kedv kérdése, tény. Jöhetsz itt mindenféle proxyval, meg titkosítással úgyis megvan a módjuk rá. Nem tudsz eltűnni, lehetetlen. Innentől teljesen mindegy, hogy me

[ Szerkesztve ]

• BenHans

addikt

válasz iSonic #108 üzenetére

Egyetértek, de annyit még hozzátenék, hogy elvből nem akarom hogy lehallgassanak. De látom, már eljött az az idő, hogy nem kell az emberek száját befogni, saját érvekkel befogják maguknak. :((( Régebben ezt a szöveget a politika pumpálta, hogy akinek nincs titkolnivalója annak úgysincs félnivalója... :U

Egy általam kedvelt idézet, ami találó annak, aki érti: "Talán naiv dolog azt hinni, hogy aki nem panaszkodik, nincs is panasza." (Jodi Lynn Picoult) :)

Nem elég, hogy a "felsőbb hatalmak" ha úgy tetszik nekik már a házból sem kell kilépni és 2 másodperccel fingás után már tudják mit ettünk... de persze ha már úgyis ez van, akkor "ugyanmá" mit számít ha lehallgatnak.

[ Szerkesztve ]

️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák