- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
joysefke #159 üzenetére
Szerintem ez is tök logikus.
250, 260, 270, 280, 290. 2 mint 2. gen, 5-6-7-8-9 a családon belül elfoglalt hely.
Az R7 és R9 előtte csak annyi célt szolgál, hogy alsótól középkategóriásig (R7) vagy közép- és felsőkategóriás (R9). Köv. felsőkat kártya így pl. R9 390X lesz. -
.mf
veterán
AMD lists out a new product stack
R7 250 and R7 260 under $150, R9 270X under $200, R9 280X $299, and R9 290XNa már csak a spec és teljesítmény hiányzik... mindenesetre végre egy kompetitív árazású generációnak néz ki.
-
.mf
veterán
válasz
Malibutomi #39 üzenetére
Tudom, a kérdés csak az, hogy az eddigiekhez hasonlóan a x8xx is új alapokra épül-e (valószínűsítem). A jelenlegi 78xx is kétlem, hogy egy kategóriával lejjebb csúszna, mivel már egy jóval összetettebb darab (chip és nyák is), mint ami a x7xx-szériára jellemző. A 7790 marad, azt már tudjuk és várható is volt; valószínűleg a 7770 és 7750 is csak lejjebb csúszik.
-
.mf
veterán
A specik túlságosan hasonlítanak (néhány modellnél teljesen egybevágnak) a jelenlegi 7xxx modellekkel. Most ugyan nem találom a hírt, de rémlik, hogy az OEM 8xxx széria a 7xxx átnevezése, így az újak már talán 9xxx néven jönnek. Hirtelen csak ezt találtam, de rémlik egy másik hír is, hogy az OEM piacon már megjelentek 8xxx kártyák, viszont azok még mindig 7xxx-ek voltak új névvel.
-
.mf
veterán
Inkább az új kártyák specifikációira, teljesítményére, árazására lennék kíváncsi -- s arra, hogy megjelenésükkel mennyit fog a 7850/2 ára esni (ha egyáltalán megéri még megvenni, s nem lesz jobb ár/teljesítmény arányú az újak között. Lehet, hogy bili, de egyszer már a 4850 személyében megtörtént).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest