- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youtube Live Stream
-
-
Azért ebben sem hiszek... szűkül a PC piac, de a gamer közösség szerintem állandó (azok akik ezt a high-end kategóriát követik). Így aki eddig vette ezután is megveszi.
Az ár ott jön be hogy kategórián belül melyik kártyát veszi meg, 7950, 7970, 770 vagy 780 stb.
Nem lesz 1000 dollár, de "nagyon olcsó" sem...De mondjuk azt elhinném, hogy egy 7970 teljesítményű termék beesik 300 dollárra/alá. A HD7870 területére akár, ami körül ugye "pörög" a piac.
-
Lássuk csak az elmúlt években milyen árazást követtek a cégek.
GTX480 launch price $500
GTX580 launch price $500
GTX680 launch price $500
GTX780 launch price $650HD5870 launch price $380
HD6970 launch price $370
HD7970/GE launch price $550/500 (jelenleg $300/400!!!)
HD R9 akámi is lesz a neve ~650-700 maxLássuk felette mi volt:
GTX590 - $700
GTX690 - $1000
GTX Titan - $10005970 - $600
6990 - $700
7990 - $1000Tehát egy high-end kártya sosem lesz beárazva Titan kategóriában... más piaci szegmens.
Hiába gyorsabb mindig az új generáció.
És sosem áraznak nagyon a konkurencia fölé. -
Nem így működik az árazás. Piaci szegmensek vannak és oda árazzák be a termékeket. Akármilyen jól és sokat lehetne kérni értük.
A Titan egy luxus katergória nagyon kis volumennel, mellesleg oda a 7990 van.Az új kártyák konkurenciája a 780-770... nem mehetnek főlé sokkal. Akkor sem ha sokkal jobb, mert akkor eladhatatlan lesz.
-
Oda várható ahol most a GTX780 van... szóval én arra az árra tippelek amennyibe az kerül. Akár itthon akár odaát... kb persze.
-
válasz
Rypejakten #71 üzenetére
He?
Már ne haragudj de 600.000Ft-ból olyan tápot raknak beli amit nem szégyellenek...
-
-
-
Lehet... bár nekem inkább amolyan "pánik" reakciónak tűnt arra hogy nem megy úgy a bolt mint szeretnék.
Én még tisztán emlékszek akkor jöttek elég rosszhírek AMD tájáról... és csak utána lévő negyedévekben jöttek pozitívabb hírek.
Meg akkor jöttek a GHz edition, boost stb, mert az nV is kelendőbb volt. (Mondjuk ez mindigis így volt.)Meglátjuk... ez engem csak azért foglalkoztat, hogy mennyire éri meg (relative, nyilván csúcsra "sosem") most váltani vagy várni pl 6 hónapot. Mármint hogy mekkora most az árban a felfelé ugrás/különbözet.
-
Engem inkább az árazás érdekel... sok múlik hova pozicionálják árban.
Már csak azért is mert a HD7xxx széria is drágán nyitott aztán pár hónap alatt szép kis zuhanás lett hogy ne fuccsoljon be az eladási szám...
Kíváncsi leszek mennyit tanultak ebből, vagy egyáltalán érdekli e őket ez a része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest