Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Szegény Sumi még mindig alszik, "és a teljes gyógyulás már valószínűtlen, feltéve, ha egyáltalán felébred a kómából."
-
Dany007
veterán
Olvastam én is az új híreket.
Ami viszont még érdekesebb, hogy igazatok volt abban, hogy nem száguldozott a pályán. Legalábbis mostmár ez az infó tűnik hitelesnek, hogy meglehetősen lassan ment.No de akkor vajon mitől törött ketté a sisakja? :S Azért ezeket elég durva erőhatásokra tervezték, nehéz elhinni, hogyha mondjuk 10-20-szal nekiesik egy kőnek akkor az kettétöri a sisakot.
-
Vakegérke
félisten
Két hete próbálják felébreszteni a kómából Sumit. Most mondták a Tények című műsorban. Állítólag még hetekig eltarthat, míg felébred.
-
Andrew_31
Modder
A legjobbakat neki.

-
Eastman
addikt
Mielo"bbi gyo'gyula'st neki! Reme'lem, hogy teljesen fele'pu:l!
(1-2-3 vb-t tala'n lehetne "adni" valakinek, de hetet nem...)
-
Infinight
csendes tag
Persze, könnyen jön a baj. Egyszer én is pont úgy jártam, ahogy Te a csuklóddal. De ez a sporttal jár. Én 10 évig öttusáztam, ott is rengeteg a veszélyforrás. Pl.: egy lövészeten véletlenül elsült egy kezdő kezében a fegyver, hát persze, hogy engem lő hasba.
Ezzel csak arra akarok utalni, hogy balesetek mindenhol előfordulnak, még akkor is, ha a szabályoknak megfelelően csinálunk valamit. Hát még, ha nem... -
Itt úgy tünik friss infók vannak:
-
lapa
veterán
kicsit nézzenek már néhányan magukba... én személy szerint nem szeretem különösebben, de ilyeneket beírni a jelenkor egyik legjobb autóversenyzőjének balesetére...
ez azért nem normális dolog, na. ezzel halál komolyan forduljatok orvoshoz, vagy kezdjetek inni vagy mittomén de kezeljétek valahogy.
-
-
8th
addikt
"amelyik hírességnek pénze van az vagy elku...ja az összeset, vagy szétcseszi magát, akár alkohollal droggal vagy épp kinyírja magát mint legutóbb az az autós gyerek"
Nem. Nem kúrta el az összes pénzét nem cseszte szét magát sem droggal sem alkohollal. Jótékonykodott jótékonysági focimeccseket szervezett alapítványokat, sporttagozatos iskolákat és sportlétesítményeket támogatott nem piti összegekkel. És minek menjen az ember a hegyekbe ha nem síelni? Hóembert építeni? Aktív életet élt ebbe sok minden belefért. Autózás motorozás búvárkodás sízés. Most nem adta ki ez sajnos benne van a pakliban ahogy az is, hogy már sosem tér magához. De, hogy háromszor annyit "élt" mint egy átlagember az 100%, ha ott is marad ő velünk ellentétben elmondhatja, hogy valóra váltotta az álmait és kiélte magát. Paul Walker balesete tök más téma. Még csak nem is ő vezetett hanem egy kevésbé tehetséges autóversenyző cimborája. Kóros autóbuzériája mellett Walker is vastagon adakozott sokfelé a világban. Én csak azt remélem Schumacher ha egyáltalán megússza élve ezt az egészet felépül annyira, hogy idővel képes lesz emberhez méltó életet élni és önmagát ellátni. Mert ha nem és úgy kell majd őt az ágyban forgatni etetni és pelenkázni miközben egy tehetetlen csorgónyálú zombi lesz az egy ilyen örökmozgó figurának a halálnál is százszor rosszabb. -
Dany007
veterán
válasz
Infinight
üzenetére
Igazad van a megitelesen tenyleg valtoztat a dolog. De oszinten, Sumitol sosem allt tavol a hatarok feszevetese... Egyaltalan nem lennek meglepve ha ez most is kiderulne.
Az meg megintas tema hogy Hakkinen idejeben bizony volt parharc rendesen! Mar aki emlekszik a 90-es evek masodik felere....
Az meg mar tenyleg unalmas volt mikor a 2000-es evek kozepen tenyleg nem volt senki aki megkozelitse. -
törölt tag
Messze Ő volt a legjobb, mert a nála is jobbak kiöregedtek, az újoncok meg csak kis csapatokhoz kerültek, ott meg semmit sem tudtak ugye mutatni. Plusz a szabályokat akkoriban a Ferrarihoz és Schumaher-hez igazították. Ha esetleg a Ferrari ezeket sem tudta betartani, akkor módosítottak a szabályokon, az Ő autójuknak megfelelően.
-
-
Infinight
csendes tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
A lényegen valóban nem változtat. A megítélésén viszont igen. Ha szabálytalan helyen síelt vessen magára. Ha kijelölt területen haladt, akkor meghökkentő, hogy mennyire peches.
daa-raa: félreértés ne essék Schumachert sem szerettem sohasem, ugyanígy vagyok a kis Schumival (aka Vettel).
-
Dany007
veterán
Részben túlzott... mert sajnálom hogy egy ilyen ember ilyen nevetséges dolog miatt haljon meg már ha tényleg nem épül fel a kómából.
Másrészt meg gondolom nem egy kezdőknek kijelölt pályán ment...
Ugye a sípályákból is van jópár fajta nehézségi foktól függően. Más dolog síelgetni a lankás eplényi lejtőkön meg megint más a francia alpok. Plusz nem ez volt az első síbalesete...
Viszont ami a lényeg ha az ember kur..ának áll akkor ne csodálkozzon ha meg...szák. -
Dany007
veterán
Azért egy kicsit dühít az ilyen. Bírtam azt az embert, de nem hiszem el, hogy nem tud megülni a seggén. Komolyan mondom... Nem értem. Az F1 már nem ment neki, mondjuk ott sem volt egy életbiztosítás ahogy a legutóbb vezetett... erre keresett valami mást ahol megpusztulhat?
Annyi pénze van mint a szemét, nem hiszem el, hogy nem tudott volna venni valami brutális szimulátort meg 2g Jamaicait.Én nem értem... hogy amelyik hírességnek pénze van az vagy elku...ja az összeset, vagy szétcseszi magát, akár alkohollal droggal vagy épp kinyírja magát mint legutóbb az az autós gyerek...
Okés, én elhiszem, hogy van olyan hogy adrenalinfüggőség. Rendben van. De ezt a társadalomnak nem szabadna elfogadni úgy, mint valami hűde menő, kemény legény vagyok dolgot. Kezeltetni kéne!
Hány idióta barom halt már meg emiatt? Hány család és gyerek maradt már árván ilyenek miatt?
Megvan mindenük amire a legtöbb ember csak vágyakozhat egész életében... nekik mégse elég. -
Infinight
csendes tag
-
Megártott neki a pénz? Mert ha nincs pénze nem síel és nem borul fel. Pont!
-
kemotox
addikt
Én azt olvastam valahol, hogy nincs már életveszélyben. Mindenesetre jobbulást neki, nem vagyok egy nagy F1 fan, de kiskoromban mindig néztem és neki szurkoltam, mert szép piros autója volt.

-
Vakegérke
félisten
Ha jól tudom, 11-kor lesz tájékoztatás az állapotáról. Reméljük a legjobbakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezzel csak arra akarok utalni, hogy balesetek mindenhol előfordulnak, még akkor is, ha a szabályoknak megfelelően csinálunk valamit. Hát még, ha nem...
2013 végén talán már nem számít extrém sportnak.

Ugye a sípályákból is van jópár fajta nehézségi foktól függően. Más dolog síelgetni a lankás eplényi lejtőkön meg megint más a francia alpok. Plusz nem ez volt az első síbalesete...
Reméljük legalább stabilizálják.