- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Persze nem M.o- de a hir sem csak M.o-rol szol es en az EU szemszogebol nezem a dolgot.
Huawei P20 Pro-t vettem fel evvel a release utan. Kemeny 3500 DKK volt. Lista ara 6000 DKK folott, nem emlekszem.
Persze a szolgaltatok max 10% kedvezmenyt adnak az Apple v Samu telokra.
Eleg csucs? Abban az idoben ez volt a csucskeszuleke a Huawei -nek.EU-ban igen komoly learazasokat csinal a Huawei.. ahogy anno a Samu is amikor kezdett terjedni.
-
helixP
nagyúr
Jelenleg így van, egy mesterségesen átalakított rendszerben, ami most per pillanat még fenntartja a helyzetet.
"Én jó pár rendszer összeomlását végignéztem. Mindegyik ezer évre tervezett."*Más dolog, hogy mi marhára ezt érdemeljük. A legtöbb szomszédunkban több önbecsülés van.
*Napfény íze -
nyisziati
veterán
Nincs vége, csak a Nyugat vezetőinek fel kell ébredni a Csipkerózsika-álomból és naivitás helyett kőkeményen meg kell mutatni a diktatúráknak, hol a helyük.
Mert nekik NINCS szabad verseny.
Egy versenynek ugyanis vannak szabályai. És a diktatúrák nagyon nem akarják ezt betartani. Cinkelt lapokkal (pl. Huawei) meg ne akarjanak játszani. -
judas13
veterán
Hát ja...Amúgy a ritkaföldfémek - pár téves lenti bejegyzéssel szemben igenis kínai monopólium, mind a feldolgozó ágazata,mind a szakember gárdája stb jelenleg megkerülhetetlen,pótolhatatlan ha a valós igényeket nézzük. Az, hogy mondjuk Ausztráliában újra nyitnak egy telepet pld egy csepp sem a tengerben..
-
Quqesz
nagyúr
Persze, de ha egy komoly vevő kiesik, akkor azt kell kompenzálni. Lehet a háttéralkuban van pl az egyik gyártó felhúzása a gyártósorra(pl qualcomm), csak nincs nagydobra verve. Viszont ha nézzük Trump politikáját, akkot az amerikai chippeket amerikában akarja gyártatni, ami érthető és ezért épül az új gyár, csak akkor mi lesz a tájváni gyár kiesésével? Többet gyárt a xiaominak?
-
rdt89
addikt
Volt egy hír, amennyiben az téves volt én is tévesen érvelek:
Amerika le van maradva az 5G-vel és rendkívüli szavazást tartottak, hogy a fejlesztésbe beszállhassanak és egy asztalhoz üljenek a Huawei-el, akik ugye mondhatni az elsők az 5G fejlesztésben. Valami ilyesmi votl a cikk lényege, és a Huawei simán ellenkezhetne az amerikai részvéttől, de ha tévesen olvastam akkor sajnálom!De azért az 5G fejlesztés/kiépítéssel csak tudnak valamit vissza szankcionálni Amerikának nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest