Hirdetés
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Nekem végül sikerült működésre bírnom:
Kapcsold át LTE-re és akkor látod, hogy átvált LTE hálózatra csak nincs adatkapcsolat. Ezután én bementem az APN beállítások közé és ott a az APN-t átállítottam "internet" -ről "internet.telekom"-ra (én T-s vagyok). És hopp, megjött az LTE!
Ott ahol DC-n 20/3 -at mértem internet sebességnek az LTE 26/21-et mutatott. Szóval úgy általában a DC sem rossz, de az LTE sokkal jobb.Viszont a héten le kellett mennem Nyíregyházára és ott állandóan SIM pinkódot kért a telefon (mint bekapcsolásnál). Akár hívást kaptam, akár hívást indítottam az első csörgés után megszakadt a kapcsolat és PIN-t kért. Átállítottam WCDMA prefered-re és onnantól stabilabb lett a dolog. Néha ekkor is megszakadt, de úgy általában tudtam hívást indítani és fogadni.
Előtte Pesten egyáltalán nem volt ilyen gondom. Talán azért, mert stabilabb az LTE hálózat. De lehet csak felpüffedt valami telefonban. Nem tudom. Majd ha megint Pesten leszek, akkor majd kiderül.
-
bagyusz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest