Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Feltettem én is a frissítést tegnapelőtt. Eddig jónak tűnt, de tegnap a böngésző hihetetlen lassúra váltott. Sőt kétszer-háromszor már azt hittem kifagyott, de végül csak magához tért. És közben a telefon nem reagált semmire. Aztán éjjel nem tudom mi történt, de reggel a time pin alkalmazás nem a szokásos pin-t kérte, hanem a "master" jelszót, amit csak újraindítás után szokott kérni. Viszont a SIM nem kért kódot. Nem is értem...
Most meg kikapcsoltam a telefont, majd egy perc múlva megint használtam volna, de nem kapcsolódott be. Semmi. Nagy-nagy sötétség. Csak a hátlap le és reset segített rajta. Ilyen eddig még nem volt.
Illetve állandóan megy a GPS. Ha kikapcsolom akkor is. Sőt, hiába kapcsolom ki, ha újból megnézem be van kapcsolva. Ha a teljes helyhozzáférést letiltom akkor is megy. -
KIZS
aktív tag
Nekem végül sikerült működésre bírnom:
Kapcsold át LTE-re és akkor látod, hogy átvált LTE hálózatra csak nincs adatkapcsolat. Ezután én bementem az APN beállítások közé és ott a az APN-t átállítottam "internet" -ről "internet.telekom"-ra (én T-s vagyok). És hopp, megjött az LTE!
Ott ahol DC-n 20/3 -at mértem internet sebességnek az LTE 26/21-et mutatott. Szóval úgy általában a DC sem rossz, de az LTE sokkal jobb.Viszont a héten le kellett mennem Nyíregyházára és ott állandóan SIM pinkódot kért a telefon (mint bekapcsolásnál). Akár hívást kaptam, akár hívást indítottam az első csörgés után megszakadt a kapcsolat és PIN-t kért. Átállítottam WCDMA prefered-re és onnantól stabilabb lett a dolog. Néha ekkor is megszakadt, de úgy általában tudtam hívást indítani és fogadni.
Előtte Pesten egyáltalán nem volt ilyen gondom. Talán azért, mert stabilabb az LTE hálózat. De lehet csak felpüffedt valami telefonban. Nem tudom. Majd ha megint Pesten leszek, akkor majd kiderül.
-
KIZS
aktív tag
Egy napja próbálgatom ezt a CM 10.2-t és teljesen oda meg vissza vagyok tőle. Nagyon jó! A gyári rendszert annyira utáltam már, hogy hihetetlen. CM-ről álmodoztam éjszakánként és végre megkaptam. Karácsony!
Viszont most mobilnetezni akartam és valahogy nincs LTE. Utánaolvastam, bementem a szervizmenübe, ott kapcsolgattam össze-vissza mindent, de akkor sincs. 3G van meg valami DC, de LTE nincs (természetesen van rá előfizetésem és itt helyileg is szokott is lenni az esetek 99%-ban).
Ráadásul a szerviz menüben kiválasztom, hogy LTE/CDMA/GSM és amikor legközelebb megnézem, akkor valami más van kiválasztva (mondjuk WCDMA prefered, vagy csak LTE/GSM). Vagy ha nem választódik ki más, akkor egyszerűen semmilyen adatkapcsolat nincs, nem jelentkezik fel rá.Szóval mit kell tennem, hogy legyen LTE kapcsolatom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távcső topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest