- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Xperia Sp helyreállításához.
Xperia Sp C5303 4.3 JB .205 unlock, dualrecovery telepítése után a TWRP-ben backup jelenlegi rendszer, reboot.
Ismét TWRP, wipe system, cache, dalvick és telepítettem volna a külső SD kártyáról az új ROMot, de a twrp nem látta a külső kártyán lévő adatokat és itt kiléptem.
Azóta csak a SONY felirat jelenik meg -
mimre980
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy csak nálam e gond, hogy USB-ről nem tölt a telefon, valamint a számítógéphez sem csatlakozik. Próbáltam több gépen is több kábellel, de sehol sem sikerült. Slimkat 4.4.2. Xperia Sp.
Üdv. -
Dumb042
csendes tag
Hola
felraktam de nem érzékelő a belső memókártyát pedig simán tudok leszedni cuccokat google playről, valaki valami? Azon kívül tökéletes tiszteletem a mesternek
-
-
KunJoe82
csendes tag
válasz
AeSDé Team #119 üzenetére
Szia Tudnál nekem segíteni,hogy a Hot fix-et honnan szedjem le , Szépen felmegy a 4.4.4 Recorderben megy is a mic de hívásnál off...
Köszi...
-
dinitrous
csendes tag
Sikerült visszaállnom 4.1.2-re + CWM 6.0.3.0 For Locked Bootloader + rootoltam.
Nem tudom feltenni sem az existenz-t sem, sem a Cm11-et sem.
Install alkalmával kiállt smilinkink: some smilinkink failed hibára és megszakította a telepítést.HELP!
-
dinitrous
csendes tag
válasz
roland091 #243 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat, csak már annyiféle választ kaptam, hogy már ÉN magam sem tudom, hogy most mi tévő legyek, ezért ez a nagy kétségbeesés. Tehát nyitogatás nélkül feltehetem ezt a motyót a telóra? Van linked, hogy hogyan? Fastboot remélem nem kell hozzá, mert az nem ismeri fel a telómat minden driver feltétele ellenére sem.
-
dinitrous
csendes tag
-
dinitrous
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy szeretném az sp-met rootolni, romolni cm11-re, de van egy hiba mindjárt a műveletek elején:bootloader unlock allowed no. Hogyan tudom kinyitni a bootloadert? Egyáltalán lehetséges?
Sony Xperia SP C5303 / android 4.3 / 12.1.A.1.205 / Tmobile
-
Szmoki
senior tag
válasz
daveee85 #235 üzenetére
Nem használtam cm10.2t huzamosabb ideig(sokszor teljesen megfagyott) , viszont existenz 3.3.0át több mint egy hónapig nyomtam. Nekem semmi bajom nem volt vele, sose éreztem hogy kéne neki egy restart, stabil, megbízható .
Viszont azóta meg kijött 4.4 is(szintén bagyusz műve), ez azért már bőven veri az existenzt is. Én a slimkat-et használom, cm11 fagyott sokaknak. -
daveee85
csendes tag
Kérdés: összehasonlította, tesztelte valaki mostanában az eXistenZ 3.3.0 romot a CM 10.2-vel? Fagyások, RAM-kezelés, gyorsaság szempontjából melyik a megbízhatóbb, melyik a jobb? A CM-nek a utóbbi időben napi egy újraindítás kell, különben összeakadnak a dolgok az agyában, és nem tudom hogy ez nálam egyedi probléma, vagy a ROMmal van valami. Persze gyanítom hogy még így is a CM 10.2 a legjobb megoldás az SP esetén, hacsak nem javult fényéveket az eXistenZ az utóbbi 2 hónapban.
-
mattia
csendes tag
Sziasztok!
Ez a harmadik fórum, ahova bepróbálkozom a kérdéssel, remélem nem nagyon hülye kérdés...Kb. egy hónapja van Xperia SP telefonom, de már lemondtam róla, hogy másik ROM-ot telepítsek rá, mert a service menüben: Bootloader unlock allowed: no van.
Sok helyen azt olvastam, hogy custom ROM az ilyenekre felejtős...
A kérdés:
Ettől még zárt bootloader-re való ROM-okat fel lehet rakni?
Pl. oliwire leírása ebben az esetben is használható? -
AeSDé Team
őstag
válasz
szintiboy920 #230 üzenetére
Első indításkor azonnak bejön egy nyelvválasztó, csak görgeted lefelé és ott lesz a magyar.
-
szintiboy920
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de ha felrakom ezt a változatot, akkor magyar nyelvű lesz a menüm? -
törölt tag
válasz
norbert1998 #224 üzenetére
-
Logeeen
senior tag
válasz
norbert1998 #224 üzenetére
Amíg nem lesz hivatalos 4.4, addig nem is lesz CM11, mivel vmi driver csak abban van meg, máshonnan meg nem tudja összerakni...
-
roland091
senior tag
válasz
#40935168 #221 üzenetére
szia
hát ez a CM mindenben jobb mint a gyári, az SP fórum összefoglalóban van leírás mindenhez ami épp kell neked, de a legegyszerűbb legalábbis én mindig úgy kezdem h 12.0.A.1.257-s FW-t vissza teszem flashtools al mert ezt lehet egyből rootolni utána CWM és mehet rá a CM
-
törölt tag
Sziasztok,
részletesebb leírás lenne esetleg arról, hogyan kell feltenni ezt a motyót ? PiPo tabletet már firmware-eltem RileyROM-ra, tökhülye nem vagyok a dologhoz, de Nektek már lehet rutinműtét itt minden, nekem viszont még egy CWM is olyan, hogy "ez mi?" ..
Elegem van az SP-mből, egy hulladék
T-Mobile-os, garanciás. Kijelzőcsere már volt, de amiket csinál és ahogy belassult 4.3 OTA frissítésre, .. megeszi az idegeimet.
Szeretnék rátenni vmi ütős, debloat-olt, gyors cuccot. Csicsa nem kell. Csak gyors legyen és lehetőleg bugmentes, lásd arcomhoz veszem híváskor, eltűnik a kijelző, de amikor elveszem az arcomtól, nem jön vissza a kép most.. meg ilyenek..
- ezek az alap funkciók rendben legyenek.
Cyanogen-t ajánlották máshol, gugli ezt köpte ki, én pedig ph-s vagyok. Szóval egy linket megköszönnék egy részletesebb leíráshoz, hol is kezdjem. Backup a Sony szoftverekkel megvolt, innentől kezdve radírozható a motyó.
Gondolom a T-Mobile volta miatt ez is LBL-es.
-
KikkaPowa
csendes tag
Sziaztok,hogyan tudnám átrendezni az értesítési sávba a dolgokat?
például így -
-
juan88
tag
Meddig számít normálisnak a bootanimáció? már legalább 15 perce azt nézem
-
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team #213 üzenetére
2-3 nap után szokott nekem is meghalni, de amúgy nem nagyon lehet megakasztani, ma lehet feldobom az újat
-
AeSDé Team
őstag
Jön le az új rom, remélem megoldja a fagyásokat.
Az utóbbi időben nekem is elkezdett gyengélkedni, ha sokáig nincs újraindítva akkor pl. 1 oldallal is lefagy a Chrome, ha újraindítom akkor bármennyit megnyithatok, nem akasztja meg.
-
daveee85
csendes tag
-
roland091
senior tag
szuper
pár napja kezdtek előjönni ezek a problémák, ezt leszámítva minden szép és tökéletes
-
daveee85
csendes tag
A 0422-es update egyelőre jónak néz ki, tényleg elmúltak a fagyásos-lassulásos hibák.
-
Barcelona95
tag
válasz
hirsch4700 #189 üzenetére
Fel kell rakni a kernelt Flashtool-lal, anélkül nem fog menni a Wifi.
-
roland091
senior tag
válasz
AeSDé Team #200 üzenetére
én textra sms appot használom mert tud kötség csökkentést
és gyors
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest