Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Egy napja próbálgatom ezt a CM 10.2-t és teljesen oda meg vissza vagyok tőle. Nagyon jó! A gyári rendszert annyira utáltam már, hogy hihetetlen. CM-ről álmodoztam éjszakánként és végre megkaptam. Karácsony!

Viszont most mobilnetezni akartam és valahogy nincs LTE. Utánaolvastam, bementem a szervizmenübe, ott kapcsolgattam össze-vissza mindent, de akkor sincs. 3G van meg valami DC, de LTE nincs (természetesen van rá előfizetésem és itt helyileg is szokott is lenni az esetek 99%-ban).
Ráadásul a szerviz menüben kiválasztom, hogy LTE/CDMA/GSM és amikor legközelebb megnézem, akkor valami más van kiválasztva (mondjuk WCDMA prefered, vagy csak LTE/GSM). Vagy ha nem választódik ki más, akkor egyszerűen semmilyen adatkapcsolat nincs, nem jelentkezik fel rá.Szóval mit kell tennem, hogy legyen LTE kapcsolatom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest