- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
juhaszattee #45 üzenetére
nem, az USB3-ról azért tudott butulni a gép mert a
BIOSUefi vezérelte, ami után átadta az OS (telepítőnek) a vezérlést ő meg mrá nyögött hogy hoppá nem tudja a többi file-t felfosni mert nincs sehol se semmi -
nahh a jó öreg 2,5 éves Vista dübörög továbbra is
-
válasz
juhaszattee #41 üzenetére
Tudod mi volt a gond? az hogy USB3.0-ból bootoltattam volna....
USB2.0-ba rakva jó lett, mehetett VOLNA a telepítés! de sikerült helyre hozni a Vistát!
egyik cimbim javasolta egy köcsög hosszú sort bekellett írni a parancsorba, (a 939es géppel botolva) vagy 20percig kapart a hdd-t vissza rakva jó is... legyalult minden drivert, lényegéeb mintha egy szűz telepítés lett volna... a telepített progik megmaradtak, igaz a háttér és a tálcám az ugrott, a háttér 1sec alatt visszaállítható a tálcának kell pár óra mert vagy 60 ikon volt kint de ez legyen a legnagyobb gond
-
hurrá nem lát merevlemez vezérlőt a win7sp1 telepítő
viszont amikor a drivert be akarnám tallózni látja az összes hdd-t hogy is van akkor? -
aranyapám bootol pendriveról csoda
-
agyam eldobom RAID kártyát nem lát az alaplap, pendriveról nem bootolja be a telepítőt bezzeg a 939es csont nélkül felbootolja
-
najóvan van egy bootolható win7 pendrivom, meglássuk, feldobom azt barátkozok vele
-
-
-
-
válasz
juhaszattee #27 üzenetére
és vajon nem lehetne úgy frissíteni a Vistát hogy megmaradjon a régi?
szerk: akkor leszedem azt a"flopy"-s drivert -
najó srácok ez nem nyert
következő tipp?
tudom USB-ről telepítsek köcsög Win7-et, fujj de gyűlölöm -
-
válasz
juhaszattee #21 üzenetére
csak marvell sata3 driver van, semmi más, nem lehetséges hogy az összes satát az a szar vezérli?
megnéztem az asrock honlapján, ott isszerk: találtam még külön inf fileokat a marvell könyvtárba de aszondja hogy nem támogatott ennél ez a telepítési típus... szal minnyá restart azt vissza rakom a hddt-t és meglássuk
-
válasz
Sweet Lou 6 #19 üzenetére
próbáltam AHCI módba is igen, driverből egyiket se próbáltam mert nem töltött be a Win.. most egy másik alaplappal indítottam a HDD-t felraktam egy marvell sata3 drivert majd mindjárt vissza rakom azt meglássuk, nyakamat rá hogy nem lesz jó
-
káz van srácok!
This Utility is not for this platform üzenettel elszállszerk: várjatok kézzel elindítottam az all in one drivert lehet így jó lesz
-
okés, egy pillanat
de akkor egy kérdés addig is: ha szűz Win Vistát telepítenék fel, nyakamt rá hogy felmenne, pedig akkro még nincs feltelepítve a sata driver, akkro az meg hogyan?
illetve a másik hogy ha fent van a driver és visszadobom a hdd-t a fatal1ty-be akkor a HDD IDE vagy AHCI módba legyen? -
Sokan megmondtátok már nekem itt a PH-n, hogy szeretem magam szopatni... (ugyebár a hülye agyament ötleteim mitt, lásd legutóbb Win3.11 alatt cd-t írni ami összejöt) Ezt is összehozom/zuk, csak azért is
na szóval beraktam a 939-esbe a HDD-t be is töltött mostmár a "nagy" gép HDD-jéről indított Windows alól vagyok ittcsont nélkül bekajálta ezt az alaplapot/gépet is!
Akkor kövi lépés mi legyen? pucoljam le a régi lap drivereit? na de honnan/hogyan? mert az nincs a programok eltávolításánál -
válasz
juhaszattee #10 üzenetére
csak ugye csökentettel nem indul
najó kikapom a HDD-t, berakom egy 939-es gépbe mert az már össze van rakva, és akkor megpróbálom abból leszedni a drivereket, illetve telepíteni ennek a driverét.. jahh sztem is az lesz a gond hoyg túl új a lap már neki, azért kajolta be az ix38at mert az még belefért ez meg már nem -
válasz
juhaszattee #7 üzenetére
muszáj ezt a windowst bebutultatni hogy kipucoljam? úgy nem jó ha másodlagos HDD-nek teszem be egy másik gépbe?
-
válasz
juhaszattee #5 üzenetére
zsír és tényleg köszi
na ember legyen a talpán aki ebből tudja miatoszvan:
STOP: 0x0000007B
elég ennyi vagy kéritek még a zárójelbe egy halom ugyanilyen marhaságot is?szerk:
kraftxld! Honnan tudtad? akkor te neked ez mondd valamit -
válasz
juhaszattee #2 üzenetére
régi lapot vissza nem rakom az nem kis meló lenne megint
de inkább akkor kiszedem a hdd-t azt rátolom arra a lapra kint az asztalon összerakva
kraftxld! Télleg nem tudom mert fél másodpercig nem látom, bevág valami kék hátterű valamit, kb a kép 1/3-át töltheti ki az "információ" majd indul is újraszerk: amúgy igen az lesz, valamelyik másik gépemet kell flopyzásra befogni de jó is volt a 790FX DFI, úgy kezelte az is meg a 64bites Vista is az 5,25-ös drive-ot mint az álom
-
Mellékesen javasolhattok valamit, hogy oldom meg a Flopy meghajtót is mert Flopy csati sincs a lapon...
na jó tudom USB.-s Flopy.... csak éppen az 5,25-ös USB-s Flopy-t még nem gyártott le senki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest