- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Tasker
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs benn a Vistaban a driver valami SATA vezerlohoz, nekem is ezt csinalta, amikor egy PCI-e-s IDE kartyarol akartam bootolni.
A megoldas az, hogy visszarakod arra az alaplapra, amin elindul, telepited a drivert es ugy teszed at.kraftxId meg onnan tudta, hogy ha bootolasnal kekhaloz az atkoltoztetett Windows, akkor kb 100%, hogy ez a hibakod - ez olyan kozismert, hogy meg en is tudom, aki 1995 ota szinte csak Linuxot hasznal (elotte meg C64-et)
-
juhaszattee
csendes tag
Ha jól emlékszem én is így jártam amikor abit is7-e2-t raktam az asrock p4i65g helyére. Bár ott csak a sata odd zavart be, de szerintem nálad a 790-es lap megmaradt drivere okozza a gondot. (esetleg az ix38 is benne lehet a buliban, érdemes lenne azt is lekaparni valahogy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest