- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
válasz
geprombolo #344 üzenetére
Szerintem van ehhez passzoló meghajtóm, csak ilyen kártyám nincs hozzá
[kép] -
válasz
geprombolo #344 üzenetére
Köszi, ilyen hangkártyám van egy jó néhány, a Demo-s gép(ek)be is ilyesmi, ill Sound Blaster Awe32-t fogok rakni, ezekkel szerencsére jól el vagyok látva
Meg mondom őszintén az ilyen építsük a gépe témába nem szívesen mennék bele, nem nagyon szeretném vállalni más holmija után a felelősséget -
válasz
geprombolo #341 üzenetére
Szia!
Köszönjük a felajánlást, de így önmagába nem nagyon tudnánk kiállítani.. Ez mondjuk jól nézne ki ha lenne egy optikai meghajtó gyűjtemény az közé be lehetne rakni.. de sajna olyanunk még nincs -
geprombolo
őstag
válasz
geprombolo #341 üzenetére
Türelmetlen voltam, így felhoztam és be is üzemeltem a NEC olvasót. Kicsit válogatós, audio lemezekből is csak a jól megírtakat olvassa meg, de működik! A képeken látható magában, a hozzá való caddyvel (anno még tudták, hogyan kell a lemezeket óvni mindentől), illetve a házzal, ami saját táppal és hűtéssel rendelkezik, illetve RCA kimenettel és persze SCSI csatlakozókkal. Nekem sok száz órát üzemelt ebben a felállásban, mint zenelejátszó eszköz.
Igen, alatta egy kazettás magnó deck van!
Ha már retro...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest