- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
Pedig ezt az ipar minden területén így megy (endurance test a neve, vagy durability). Így pár hét alatt lefutnak a tesztek.
Autóipari példák: fékeket, indító motorokat, stb ugyanígy tesztelnek. 200-300 ezer ciklust "beletesznek" a próbapadon. Ott sincs ideje semminek se lehülnie, mégis ez a követelmény.
Valószínűleg lefuttattak (ugyanilyen) tesztgépen kb. 30 ezer ciklust (tippelek) a Samsungnál és azt felszorozták. Szoktak ilyet csinálni, ez a futásból/tapasztalatból/teszteredményekből való, várható meghibásodási időre adott becslés. Vagy bejön vagy nem
.
-
Segal
veterán
De akkor most ne adjak ki addig a telefont amig eletszeru korulmenyek kozt nem sikerul hozni egy megfelelo erteket?
Tehat elkezdenek egy tesztet es a kituzott cel 5 ev, de 2 ev utan beszarik a prototipus es akkor mi van? Kezdjuk elolrol az 5 eves tesztet? Es ha megint beszarik 3 ev mulva akkor ujra? Igy az eletbe nem jelenne meg semmi...AliceWake
-
zolomon17
senior tag
Nem azért, hogy a Samsung-ot védjem - nekem speciel az egész konstrukció nem tetszik - de a nyitogató automata szerintem is elég vadbaromnak tűnik. Nyilván igyekeztek minél többször, minél rövidebb idő alatt kinyitni a gépet, de ez a módszer nem életszerű. A 100 kinyitás/nap a másik oldalról nekem szintén kicsit karcsúnak hangzik, még úgy is, hogy nyitás nélkül is használható a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest