- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
egresij
csendes tag
Rendesen működik a kütyű és a hozzá kapott szoftver is, amiről megtudtam, hogy nemcsak Digital-TV, hanem FM-rádiót is tudja. A hozzá kapott piciny bot antennával, ablak közelében teljes téretőt mutat (Budapest, 9 és 15. ker). Csatoltam két képet TV és FM csatornákról Úgy látom csak 1 képet tudok csatolni, akkor marad a TV.
-
egresij
csendes tag
Valóban Kínából származó program, bár keresgélve találtam amerikai hátteret is, valószínűsítem, hogy kihelyezett fejlesztő cég, bár úgy láttam a PVR-5 fejlesztését 2012-ben befejezték, láttam, hogy készült egy PVR-7 is, de erről nem tudtam meg semmi használhatót.
Azt nem tudom, hogy került a hardverhez, ezt a forgalmazótól lehetne megtudni, de nagyon nehézkesen válaszolnak az e-mailre.
A NewSoft PVR-5 nem kulcsos, hanem jelszavas a telepítője, ezt a hozzá adott igen szűkszavú 1.db. lapra ráírják.
http://uk.newsoft.eu.com/
A telepítő egy pici CD, s rá van rakva mindenféle driver, a CD-re is rá van írva a CD Key (ugyanezt írták az A4 lapra is). A CD felülete nyomott, vagy szitázott, profi lemez, gondolom így érkezik Magyarországra, nem hiszem, hogy itt állítanák elő.
-
egresij
csendes tag
Igazad van, de mondjál olyan terméket, amit végső soron nem Kínában gyártanak, ha másként nem megy ellopták a hardvert-szoftvert és ontják, ebbe a kategóriába be lehet sorolni bármit, az igazi kérdés, van-e mögötte valaki által vállalt garancia, van-e magyar törvényi kötelezettségvállalás, adnak-e hivatalos ÁFA-s számlát,stb.
Nos amit vásároltam ezeket a kritériumokat teljesítik, hivatalosan, számlával, 30 napos visszavásárlás, garancia.Persze említhetem akár az iPhone-et is, ezt is Kínában ontják, és itthon drága pénzért vásárolható, aztán vannak a gagyi cikkek, amik semmit nem érnek.
Én mindig hajlandó vagyok egy picivel többet fizetni, ha valamit kapok cserébe, az olcsónak mindig lesz valami visszaütője.
-
egresij
csendes tag
Nézegettem, mit lehet kapni, ha hivatalosan számlával ÁFA-val garanciával, akkor a 9.900 jó ár, nem használt, így használt cuccal nem összehasonlítható. Profi alkalmazást adnak hozzá (NewSoft PVR-5): EPG, Videó HD-ben, Teletex, Shedule, semmivel nem rosszabb minőség, mint a Samsung TV-s monitoromon a DigiTV (DVB-C tunerrel), valóban HD felbontásban (teljes képernyőn, 1920 x 1080), nézhető és felvehető.
Az árát így kell figyelembe venni.
-
egresij
csendes tag
http://kutyubazar.hu/usb-kutyuk/2128-mini-usb-dvb-t-tv-tuner-fm-es-dab-mpeg-2-mpeg-4-tamogatassal.html
utánvéttel (postaköltséggel) volt 11.400 Ft, (9.990)
Tud mindent Videó HD-ben is, Pesten lakom, 15 ker, és a 9.-ben is kipróbálva, a saját kis antennájával akadás nélkül működik.
-
egresij
csendes tag
Tapasztalat (új felhasználója vagyok!).
A Videó felvétel HD-ben hibátlan, sőt, ha felvétel közben a monitoron még ha szét is esik a kép, a videón ekkor is hibátlan, teljes képernyő méretben is HD.
Az ütemezőt még nem próbáltam.
Összességében, elégedett vagyok vele, megérte a 11.000 Forintot, nem bántam meg a vásárlást, annak ellenére, hogy a csomag megérkezésére 4 hetet kellett várni, de hát Magyarországon lehet, hogy így működnek a csomagküldők.
Megjegyzés: a szoftver támogatottsága 2012-ben megszűnt ugyan, de még Windows 8.1 alatt még használható, a Windows 10-el már valószínűsítem, hogy probléma lesz, de hát hol van ez még!
-
egresij
csendes tag
Egy érdekesség. A Windows 8-hoz a MindigTV lehetőséget ad egy App letöltéséhez (Windows áruházon keresztül, ingyenes). Az App ingyenesen élőben elérhetővé teszi az M1, M2, Duna, DunaWord, Euronews, és valami blom..... műsorokat, és a rádió adásokat. Korlátozás, a DunaWord-on kívűl csak Magyarországon belül érhetők el. Ezen felül videótár, műsorújság.
Csupán érdekességként!
Amúgy, az infra engem sem izgat, a Blutouth egér, megfelelő, már nem foglalkozom vele.
Elvileg lenne egy EPG szolgáltatása is a PVR alkalmazásnak, de számomra olvashatatlan, mert kínai nyelven jelenik meg. Találkozott már ilyennel valaki, át lehet állítani valahol a nyelvezetet?
-
egresij
csendes tag
Félig már működik, csupán az infra távirányító nem megy, mivel nem talál hozzá drivert (az eszközkezelőben sárga felkiáltójeles).
A hiba és a megoldás a Windows 8 ismeretére volt szükség (ez egy hetes nálam, most emésztem!). Hiába töröltem, hiába tettem fel a jó drivert, a rohadék mindig lecserélte a rendszer újraindítás után egy 2009.03.04 (64.1.304.2009) driverre, ez pedig a win 8-hoz nem jó.
A megoldás: Az "Eszköztelepítési beállításokban" meg kell tiltani, hogy a Windows Update web helyről automatikusan frissítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez után felrakva a hozzá kapott DVD-ről a drivert, működik, 2012.08.01 (64.1.801.2012) a driver hozzá.Na és volt még egy trükk, a DVD-n két könyvtár van Driver és PVR, a Driver könyvtárban van egy halom alkönyvtár, mindenféle Windows-hoz, és egy Setup.exe, na arra gondoltam, hogy ezt kell elindítani, és a telepítő intelligens, és kiválasztja a megfelelő verziót.
A hozzá kapott szűkszavú leírás: "Először az illesztőprogramot (Driver install), majd a kezelő szoftvert (software install)" , hát egy frászt, sőt, belépve a Win64 könyvtárba és innen telepítve, ez sem volt jó, volt viszont még egy ZIP és egy RAR fálj is (120822_RTL2832_36_40_10b_Release_Setup_Win8_WHQL névvel), ezt kicsomagolva, na az ebben lévő driver volt jó.Ennyi "átveréssel" régen találkoztam, már 4 napja szívatott, az infra meg le van ....., e nélkül is elvagyok.
-
egresij
csendes tag
Hasonló problémával küzdök.
XP alatt működik, de Win8.1 alatt nem. Látszólag minden jó, de nem jelez a kijelzőjén térerőt, csatornát sem talál.Sajnos az XP lehetőségem már nincs, így win8.1-hez kellene megoldás. Már körbenéztem, de nem találtam működő megoldást.
Driver nem megfelelőségére gyanakszom.
Megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Filmgyűjtés
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest