Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Nem tudom, hogy milyen körülmények között használod a PC-t, ha kanapéról ülve is (akár), akkor egy légegér ötször többet ér az infrás távnál, én is azt használok. Infrával én eddig sem foglalkoztam, ami nekem van stick, annál borzasztóan rossz a vétel, csak pontosan ráirányítva lehet kapcsolni, lehetséges, hogy ennek oka az, hogy nincs kivezetve a vevő a burkolaton kívülre, ill. a burkolat perforációja kevés ehhez.
Baromira érdekes ez, mert én miután feltelepítettem a CD-n lévő drivert, azóta működik, annak ellenére, hogy eszközkezelő szerint maradt a 2009-es driver. Teljesen mindegy, lényeg, hogy működik nálad is...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest