- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Netfone
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
egresij
csendes tag
Valóban Kínából származó program, bár keresgélve találtam amerikai hátteret is, valószínűsítem, hogy kihelyezett fejlesztő cég, bár úgy láttam a PVR-5 fejlesztését 2012-ben befejezték, láttam, hogy készült egy PVR-7 is, de erről nem tudtam meg semmi használhatót.
Azt nem tudom, hogy került a hardverhez, ezt a forgalmazótól lehetne megtudni, de nagyon nehézkesen válaszolnak az e-mailre.
A NewSoft PVR-5 nem kulcsos, hanem jelszavas a telepítője, ezt a hozzá adott igen szűkszavú 1.db. lapra ráírják.
http://uk.newsoft.eu.com/
A telepítő egy pici CD, s rá van rakva mindenféle driver, a CD-re is rá van írva a CD Key (ugyanezt írták az A4 lapra is). A CD felülete nyomott, vagy szitázott, profi lemez, gondolom így érkezik Magyarországra, nem hiszem, hogy itt állítanák elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - 3-as csomagban
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest