- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Hello
Valaki használja ezt az eszközt 0-24?
Nekem 8-ból már 3 használhatatlanná vált kb 8 hónap alatt.
Egyiktől fagy a linux, a másik mellett semmilyen más tuner/smart card reader nem látszik, cserébe azon se jön adás.
A harmadik csak szimplán nem látszik.Másnál is ilyen gyorsan hullanak?
-
golya87
őstag
Megoldottam.
Ezen a fórumon találtam egy patch file-t. Ezt a media_build buildelése előtt bemásolom backports mappába. Ezután build és make install. 3.8-as kernellel, 3.9.316os tvheadend mellett tökéletes a kép, talán még a csatorna váltás is jobb.Külön vicces az egymás melletti két külön tunertől és tvheadend szervertől jövő adatfolyam közötti asszinkron (~1mp).
Másnak is bődületesen melegszik ez a tuner (is)? Érdemes bordát applikálni rá?
-
golya87
őstag
Elég hiányosan fogalmaztam.
Ez alapján a metódus alapján haladtam.
-
golya87
őstag
Hello
Megérkezett a tunerem és szeretném beüzemelni.
Addig ok, hogy a media_buildet ez alapján felepítem ubuntu 12.04-re.
Viszont ez sztem kevés, mert az ITe9135-höz is kellett firmware-t feltenni. Viszont annál a DD parancsos részt abszolút nem értem.Tudnál segíteni, hogy hogyan tovább?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
golya87
őstag
Konkrétan a linket nem találtam meg. De a poszt a tvheadend fórumán volt fenn. A user arról panaszkodott, hogy az analóg tv-hez hasonlóan beállította az fm adókat is, ám xbmc-n ezeket az adókat a tv csatornák közé tette, nem pedig a rádióhoz.
DAB+ tudtommal nincs Miskolcon.A három tuner egymástől 5cm-re van az N40L elején lógatva. Egy antenna osztóból kapják ugyanazt a jelet a tetőantennától. Ám tvheadendben ezt látom a három ugyanolyan tuner három lapfülén. 1 2 3
-
golya87
őstag
Nekem pont, hogy azzal van problémám. Elvileg jó helyen van a külső antenna, a koax kábel sem vesz fel zajt és mégsem az igazi a vétel. Sőt a három tunernél a tvheadend három különböző jelszintet és minőséget jelez. (három fülön két különböző értéket a három tunerre)
Plusz találtam egy fórumbejegyzést, ami ötletet adott az FM rádió + tvheadend kombóra.
És mintha olvastam volna valahol, hogy a 3.10 (11)-es kernel óta van támogatás erre a realtek chipre. -
golya87
őstag
Az eddig általad bemutatott tunerek közül ez a legszimpatikusabb számomra.
Te melyiket ajánlanád tv szerverbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest