Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Windowsos gépre rá van dugva folyamatosan, de csak időszakosan fut a program amivel nézem. A linuxos gépre most nem ezek vannak dugva, mert szerintem a kernelbe került driver bugos és hajlamos megborulni. Majd ha lesz időm kipróbálom a legfrisebb 14.04-es ubuntuval is. A 13.10-nél az újabb kernelektől csak még rosszabb lett. Ha háromat dugtam rá, akkor rövid idő alatt úgy elhasalt a kernel, hogy még a lemez is írásvédettre fallbackelt.
Azóta sokat piszkálgatták a dvb alrendszert, nem tudom stabilabb lett -e ettől.
Akkor is könnyen pusztulhatnak, ha lespórolták a védelmet az antenna felől. Bár az r820t változatomon úgy látom ott a védelem [link], míg az it9135-ön nem szokott lenni [link]. Az e4000-esről is lespórolták [link]. Az af9015-nél is van amelyiken van, míg másikon nincs.
-
doberman
senior tag
szia.
én egy ilyet használok 0-24-ben egy openwrt-s routeren, gond nélkül már kb fél éve.
az RTL2832U+R820T stick-em csak időszakosan megy sdr rádiózásra néha egy-egy órára. tény, hogy eléggé melegszik.. valahol olvastam, hogy hűtőbordát is szoktak applikálni a chipekre.. ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Linux haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest