Hirdetés
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peteris
csendes tag
Köszönöm a támogatást. A meglévő tuneremhez AF15BDA.sys drivert találtam a gépemben, tehát a sejtésed jó volt. Az újabb verzió, ami nálam nem akart rendesen működni, valószínűleg IT9135-ös volt. Ez utóbbi is megtalálta a csatornákat, már nem emlékszem, hogy gyorsan vagy lassan, de állandóan szétesett a kép, kockásodott, pedig ugyanazzal az antennával (külső lepke) használtam, mint a másikat. Nem tudom, hogy ez lehetett-e driver probléma.
A választási dilemmám sajnos továbbra is fennáll. Jó hír, hogy az ezüstszürke tokos újabb verziókhoz van win8 kompatibilis driver, de egyéb jellemzőik (pld. vételi jel érzékenység) lehet, hogy rosszabbak mint a nálam lévő régebbi típusnál? A fekete tokos tuner kicsit drágább ennél, igaz többet is tud, SDR-t, amire nem tudom lesz-e valaha szükségem. Esetleg a DAB+ érdekelne, ha mostanában van egyáltalán adás. Fontosabb a Win8 alatti működés, ami itt egyelőre nem biztos, ha jól értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- NuPhy Air75 V3 ISO (DE) fekete ajándék extra magyar kupak szettel
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi