- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Igen, előfordulhatnak különbségek a tunerek érzékenysége közt. Per pillanat a Cinergy T Stick+ -hez láttam win8-as drivert (2012 decemberi), az is reatek chipsetes. Csak hát az 40 euró és annak nem általános realtek drivere vagy hanem saját fejelsztésű, így nem megy vele más tuner.
Kár, hogy a realtek nem teszi közzé a legfrissebb tuner driver. Az újabbakkal más régebbi tunerek is menni szoktak. Az r820t vevősével megy az e4000 változatom is.
-
azbest
félisten
Ha jól sejtem neked az af9015-ös változat van, amit már régóta ismer windows és linux egyaránt. Az újabbakat, amik it9135-öt tartalmaznak szintén felismeri a windows, de túl régi drivert telepít. Ha jól sejtem nem telepítettél külön drivert hozzá, így gyakorlatilag nem is talált csatornákat vagy nagyon hosszú ideig tartott a keresés. Az it9135-höz van már új, win8 kompatibilis driver is: [link]. Az af9015-öt sajnos már nem lehet beszerezni.
Az itteni fekete tokos tunerhez 2012 májusi driver van, jó eséllyel megy win8 alatt is, de nem próbáltam ki. Ezzel is az a helyzet, hogy a windows magától is telepít hozzá drivert, de túl régit és azzal nem találja meg a csatornákat. Ezért kell a friss drivert feltelepíteni, amit mellékelnek hozzá (vagy amit közzétettem a blogban). Ha setup.exe-vel nem menne fel, akkor ki kell csomagolni azt és az eszközkezelőből betallózni a drivert amit tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest