- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huuuba2
csendes tag
válasz
borzosmorzi #14456 üzenetére
Tehát én 136ra akarok frissíteni. Ez azt jelenti, hogy amit leírtam az OK ?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
borzosmorzi #14456 üzenetére
Mondjuk őszintén szólva, látva a tapasztalatokat, én akkor is megcsináltam volna a flashelést, ha nincs lehetőség mentésre. Gyakorlatilag itt a topikban 14+ ezer hsz van és nincs egy olyan komment sem, hogy "jájj, brikkeltem a telóm, nem lehet megcsinálni, halott, levélnehezék" stb
Most ezért nekem fogtok esni, de a mentés talán egy kicsit túlbiztosítás is, ami persze kell, mert lehet most ezt leírtam és valakinek pont most fog brikelődni a teló
(nem)
Előző telómat is flasheltem (szintén lenovo), ott kicsit bonyolultabb volt, és sosem csináltam mentést, és be is ütött a frász, mert valami gond volt a miui-val és nem tudtam utána semmilyen más romot sem flashelni twrp alól, de nem írt ki hibát, mégis bootloop lett a vége. Aztán a netről túrtam egy stock romot, amit sp flashtool-lal vissza tudtam állítani, szerencsére – onnan kinyílt a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában jelent meg a gyártó újdonsága, melynek a kellemes specifikáció melletti legnagyobb vonzereje a 4000 mAh-s akkumulátor lehet.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest