Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok.
Ha van ismerősnek egy iPad 4 Cellular-os iPad-je, akkor arról valahogy meg lehet bizonyosodni, hogy független-e vagy valamelyik szolgáltatóhoz tatozik?
Gyári doboza is megvan, itthoni vásárlás.
Ja igen, sim kártyát nem tudunk beletenni, ezzel mi is megoldottuk volnaKöszi előre is.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
adnoctum18 #825 üzenetére
LOL, akkor királyság!
üdv -
N-vidi-A
őstag
2év gart ad az Apple az új ipad 3-ra?
Német importot most aktiváltam, és ezt írja:
Repairs and Service Coverage: Active (limits apply)
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under AppleCare+.
Estimated Expiration Date: May 24, 2014Ez wtf?
-
N-vidi-A
őstag
Hali.
Gondolkozom továbbra is egy iPad 3 beszerzésén, de minden nap jön valami elrettentő info, pl a bibis WiFi, a melegedés, stb...
Ezek mennyire valósak, illetve mennyire kiküszöbölhetőek?
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Gergőke88 #488 üzenetére
Értem, ez ha jól sejtem, az újabb mobil/tablet készülékekben egy alapból támogatott funkció.
Teszem azt, van egy i4-em, vagy egy 4s-em, és egy Samsung 10.1 tabletem, őket már azért nem nagyon tudnám összehozni? Vagy nem feltétel, hogy iOs - iOs , android - andriod legyen?
-
N-vidi-A
őstag
Hali.
Ha vennék egy új iPadet, sima 16gb Wifi-set, mivel van előfizetésem, és a net csomag nagyon drága lenne még pluszba, az a kérdésem, hogy mobilról (iphone 4) az új iPadnek nem tudnék valahogy netet osztani?
Előre is köszi, vagy ha van rá más mód, szívesen hallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest