Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Ez a kijelző rögötn magával is ragadott. Most volna is rá anyagi lehetőségem, h magaménak tudhassak egyet.
Érdekes. Nekem is alkalmam nyílt összehasonlítani egy iPad2-t az újjal. A kijelzők közti eltérés alig tűnt fel, talán hosszabb szöveges tartalmaknál látszik csak igazán. Viszont azt, hogy kicsit nehezebb, azt azonnal érzékeltem.
-
fordfairlane
veterán
Egyébként érdekes maga a felvetés, csak kissé elszabadultak az i-Ndulatok.
Miért nem implementálják az USB mass storage protokollt bizonyos gyártók bizonyos kütyükikben vagy oprendszerükben, ha egyéb módokon engedélyezik a fájlszintű műveleteket? Hogy ne volna rá szükség, azt erősen kétlem, viszont a másolt zenék terjedését aligha lassítja ez a dolog, hiszen számos egyéb módja van a fájlok kezelésének, amit viszont támogatnak pl. az Apple eszköze is.
-
fordfairlane
veterán
válasz
opeter87 #299 üzenetére
Nem szolgáltatótól venném, hanem függetlenül. A "másrészten" én is morfondírozom épp. Kicsit talán hülyén hangzik elsőre, de egy ZTE Blade, amely továbbossza a 3G netet, használtan olcsóbb, mint a 3G iPad felára. Szóval erősen gondolkodom, hogy habár szükség lehet terepen is netre, másképp is meg lehet ezt oldani kényelmesen.
Szerk: nincs okostelefonom még, így annak a beszerzési árát is bele kell kalkulálnom.
-
fordfairlane
veterán
Hát úgy néz ki, én is belépek az iPadozók táborába. Már csak az a kérdés, hogy fekete vagy fehé.... áhh dehogy.
Az a kérdés, hogy a mobilnetes vagy a wifis jó-e. Erősen gondolkodom a mobilnetesben, jól jöhet az még. MicroSIM kell ehhez is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest