Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95 #3799 üzenetére
Az eddig oké, csak nekem nincs még semmi más az iPaden ami ott kéne h legyen, max email-ek, erről olvastam h a Gmail sokat eszik, most kitöröltem a fiókomat, és az 0,01GB-t javított rajta. Még gondolom az iMessages is oda tartozik, de az meg csak pár üzenet volt eddig, 2 emberrel. Amúgy ha leszedek egy progit és utána letörlöm, akkor az is növelheti ezt a méretet, vagy azt teljesen eltávolítja? Meg igazából az a fura h a gép még csak 3 napja van meg és ennyit szemetelt volna? Lehet megpróbálok egy restore-t, és megnézem h akkor mennyi van az egyéb-ben, de alap esetben nem szabadna lennie bárminek is az egyéb rész alatt restore után, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NBA és kosárlabda topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!