- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
#79335424 #73 üzenetére
Igen, de miben kényelmesebb pl ennél? [link]
Arról nem is beszélve, h az a két terület amit említettél, jellemzően prompt igényekhez kötődik vagy legalábbis olyan helyzetekben amikor a kocsiban vagy, tehát valszeg nem fogsz egy sms áráért v plusz 100ft-ért más alternatívát keresni. De ez egyrészt már ki van találva szóval akkor miért kell elmondani a szolgáltatóknak, h ez a tuti, másrészt meg a példában említett vízszámla kifizetés egy előre tervezett, havi ismétlődésű valami amit speciel a Díjneten keresztül úgy lehet fizetni, h a világon semmit sem kell tenned, magától kifizeti bankkártyával ha úgy óhajtod és még csak pénzedbe sem kerül. Semmit csinálni meg még az sms küldésnél is kényelmesebb. Szóval vagy kicsit túl általános a cikk vagy a melegvizet próbálják meg újra feltalálni, nem tudom. -
Magnat
veterán
válasz
#79335424 #71 üzenetére
Igen tudom, csak ebben az esetben nem látom benne a potenciált... főleg, mert csak mobilos számlázásra nem támaszkodhat egy szolgáltató, szóval semmiképpen nem tudja megúszni a tisztán internet alapú felület használatát, beleértve az azonosítást is. Emellett sztem mind az sms, mind az ussd alapú kommunikáció idejétmúlt az interetes mellett. Plusz még mindig ott van a probléma, hogy az összes szolgáltatóval szerződnie kell.
-
Magnat
veterán
válasz
#79335424 #65 üzenetére
Én személy szerint még sosem éreztem ingerenciát arra, h mobilon fizessem a számláimat... de ettől eltekintve is ha a Díjnet csinál mobilos felületet, miben lesz rosszabb, mint ha a T-mobile v vmelyik másik szolgáltató teszi? Van már egy egységes felület ami bárki által használható, ez pedig az internet, hol lenne ebben előnye a mobilszolgáltatóknak? Plusz akkor ebben az esetben az összes mobilos szolgáltatóval le kéne szerződni pl a Főgáznak, nem egyszerűbb 1 db, direkt erre szakosodott céggel? Ugyanúgy, mint ahogy most sem szerződik senki a Upc-vel, a Digivel meg a többi vezetékes szolgáltatóval a Díjnet helyett. És kicsit ismerve a Sap árazását meg rugalmatlanságát elképzelni sem tudom, miben tudnának versenyképes szolgáltatást nyújtani egy olyan dologban mint a számlázás.
-
Gábor0
tag
válasz
#79335424 #68 üzenetére
Tehát 2 éve van magyar SIM-kártyád kamu adatokkal?
Csak kérdezem, mert nekem 4 hét után tiltották, mert a régi (már lejárt)
személyim sorszámát adtam meg az internetes aktíváláskor.
Ha külföldi a SIM, akkor nem kérdeztem semmit.
Gondolom ha nem vagy állampolgár, nem is ellenőrzik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest