Új hozzászólás Aktív témák
-
Dog83
tag
Helló! Mire beállt a rendszer kb 10GB-ot vesz el (rendszer kb 7,2 appok kb 2,5) a 16GB-ból, tehát jelentős, de nekem elég. A microsd szivatós, mert vagy alkalmazásokat, vagy média cuccokat tehetsz rá, és ennek megfelelően kell a formázást beállítani... Illetve van egy sanda gyanúm, hogy uhs-II microsd kell hozzá, mert az enyém csak I-es, de 80/90-es sebességgel, és ki is írja, hogy lassab lesz. És tényleg lassabban nyitja meg az appokat, tehát hagytam a fotóknak/videóknak, azzal hibátlan (max mpixel, max video felbontással is). Bugok nálam: a kijelző szeret időnként vibrálni (fényerő tekintetében), bár autómatán használom. Eddig 1x csinált olyant, hogy benyomtam a lezárást, de egyből felébredt... Újraindítottam, azóta semmi! Az akksi nagyon bivaly (persze még új). Hang teljesen rendben, térerő, wifi, mobilnet teljesen jó, nem dobál le. Szerintem gyorsan fut a rendszer, nincsenek gondolkozások, töltések, pörög ( néha egy tizednyi "kapcsolás", de szinte semmi). Én WP-ről jöttem és ez a telefon végre olyan tempót bír, mint a 735-öm!!! Újraindulás, kifagyás még nem volt. A fotózást szokni kell, mert hamar bemozdul, de nem kell szerintem (!) szégyenkeznie. Személy szerint imádom!!! De ezek kizárolag amiket én tapasztaltam eddig! Elnézést utólag is, ha nem vág pont a topik témájába!
-
Dog83
tag
Most néztem a Telenor árlistát, az 5-ös blue s-el 53000,- de csak "hamarosan" ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged