- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
this is life #186 üzenetére
És ez mitől jobb? Mert én nem sokmindent látok. Oké olcsóbb.
-
válasz
this is life #79 üzenetére
A gsmarena összehasonlító táblázata szerint a Samsung A2016 drágább úgy 10-15%-kal (magyar árakat nézve kb egyforma), szóval az egyéni preferencia sokat fog számítani, valamint persze a promóció, de sajnos olyan torz világban élünk, hogy a promó már többet nyom a latba szinte bárminél.
Én drukkolok a Nokiának, hogy egy kis színt hoz a palettára. Addig is én is boldogan használom tovább a Redmi Note 3 Pro-t
-
válasz
this is life #66 üzenetére
Csak még egy kérdés:
Miért is annyival jobb az A5 2016, mint a Nokia 6, hogy a Nokia nincs pariban a Samsunggal? -
válasz
this is life #66 üzenetére
Én maradok a 2017 hasonlításánál, hiszen az az aktuális modell.
Számomra mindegy, ki melyiket veszi (én nem tervezem a Nokia megvételét).
Viszont ha már mondtad az A5 2016-ot, akkor Átlag Oszkár szemével nézve
- árban nagyjából egyforma
Samsung 80-95k között a közismert helyeken, Nokia 86 a cikk alapján
- kamerában nagyjából egyforma
A gsmarena tesztet nézve kevés fény mellett a Samsung a jobb, sok fény esetén egyforma
- bejáratott névben nagyjából egyforma
Azok számára, akik most 15-30 évesek, a Samsung cseng jobban, de sokkal több lehetséges készülékvásárló van, aki a Nokia névvel társítja a jó telefont (az átlag nem bújja úgy a netet, mint mi az infókért)Nem akarlak meggyőzni arról, hogy inkább a Nokia mellé állj, én sem tenném a saját prioritásaim mellett (a Samsung mellé sem állnék), de a kifutó Samsung A5 (2016) esetén a hangsúly a kifutón van, az új (2017) esetén pedig a 30k-s árkülönbözeten. Azt semmiképp nem mondom, hogy veri a Nokia a Samsungot, de azt igen, hogy mikor bemegy majd az egyszeri vásárló a szolgáltatóhoz, akkor - ha nincs kiadva előírás, hogy épp mit kell eladni - a kettő közül nem egyértelmű a választás a Samsung javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest